bome semafor se klati
Izgleda da sam nešto utripovala jer niko nista nije osjetio, a meni se ucinje armagedon počeo!
Last edited by zvoncica; 21-08-25 at 16:08.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pavlica-Dragišić: Svakog trenutka se može očekivati zemljotres u primorskom dijelu teritorije, jačine do 9 stepeni Merkalijeve skale
https://www.portalanalitika.me/clana...-zezMfCxCXrWGw
Moga li malo suptilnije to izjavit tipa stavite 12 rebrastu umjesto glatke, a ne ovako da neko kaže da širiš paniku?
Branko Micev je onda trebao da kaze - toplo se obucite…? A covjek zapjenio da objasni da ce biti haos od snijega.
Po meni treba tako direktno reci.
To za gradnju inzenjeri znaju da je to trusno podrucije i ko je radio kako treba ne treba da brine... Druga stvar je sto je gradjeno kako je gradjeno i da ce dosta toga zavrsiti u rusevinama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A mora. Ovo bivalo nije od kad je prase rep iskrivilo 30 stepeni u oktobar.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Evo ljudi sa brodova zovu doma, ne znam zasto, sto da im reknu, mozda da pare nedje odnesu na kakvu livadu....
nasmija me onako slatko
Pojačajte željezo i neka vam trpezarijski stolovi budu sa željeznim ojačanjem po ivicama i sa L profilima na čeličnim nogama
Bez šale, slutim da većina vas '79-te nije ni bila rodjena ili ste pikili u pelene, i stvarno je zemljotres jedna nenormalna katastrofa jedan najstrašiji stres i ne bih vam željela da onih 7.2 rihtera doživite...čak u PG i nije bilo nešto pretjerano strašno, nije bilo povrijedjenih, nije bilo neke narocite materijalne štete, kuće su popucale u Staroj Varoši i po selima okolnima takoda mogu da zamislim kakav pakao je bio tamo u epicentru!
Last edited by zvoncica; 18-10-25 at 21:21.
Neki su bili rodjeni....ja sam pretekao u manje od 10 sekundi....tamo dje sam stojao obrusila se listra od stare kuce...jos da vi recem sto me spasilo...![]()
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prvi razred osnovne skole. Otac koji ulijeće u sobu da pokupi mene i mladju sestru. Zid koji djeli dječiju i dnevnu sobu puca po sredini. Komsije koje izlijecu iz zgrade , vriste , plaču . To su scene koje su mi ostale u sjećanju. I kao neka prašina koja se dizala iz pravca Luke Bar i srusenog hotela Agava.
Always,forever and beyond ...
Kako ste stariovo se samo tješim
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Aoooo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se ne sjećam samog zemljotresa,ali se sjećam rušenja slovenske plaže poslije (eto, nisam mator, mlađi sam)
Sent from my Motorola 8400
Meni je ujak zivio u Zelenici (HN) i luka Zelenika kao i čitav zaliv su promijenili izgled i pamtim jedan bor koji je zavrsio u moru posle zemljotresa onamo nedje u Kamenare, naravno da je bio na obali prije i tu je venuo siromah dok se nije osusio od slane vode...to mi je onako bas ostalo u sjecanju i vijadukt gore u Crmnici, na Paštrovačku, kako se bješe oklembesio.
Pričao mi je kolega, koji se ženio to jutro, pošto je bila neđelja, kako su izasli ispred zgrade da dočekaju rodjake koji su trebali da idu u svatove i kaze ne moze da zaborvi kad je asvalt počeo pod nogama da se uvija i da mu bježi kaze horor. Uh, ne ponovilo se!
@Mexiko, što te spasilo?
P.S. ovaj kolega što se ženio mi je mnoooogo kasnije postao kolega i mnoooogo je stariji![]()
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je danas u 10:17 sati registrovao zemljotres manje jačine, sa epicentrom sedam kilometara istočno od Podgorice.
Jačina zemljotresa u zarištu iznosila je 2,2 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od IV stepena Merkalijeve skale.
Prema preliminarnim podacima obrade, žarište zemljotresa locirano je na dubini od devet kilometara.
"Na osnovu teorijskog modela makroseizmičkog polja ovog regiona, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres nije mogao izazvati materijalne štete u epicentralnom području", piše u saopštenju.
Niko nista za veliko cudo
Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju saopštio je da je sinoć u 23 sata i 7 minuta registrovao jači zemljotres, sa epicentrom 14 km jugoistočno od Babinog Polja (Hrvatska), čija je jačina u žarištu iznosila iznosila 4.2 jedinice Rihterove skale, što odgovara epicentralnom intenzitetu od VII stepeni Merkalijeve skale (MCS).
Prema preliminarnim podacima obrade, žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od 5 kilometara, rečeno je iz ZHMS.
"Na osnovu teorijskog modela makroseizmičkog polja ovog regiona, magnitude zemljotresa i dubine hipocentra, ovaj zemljotres je mogao izazvati izvjesne materijalne štete u epicentralnom području", navodi se u saopštenju.
Aooo opet vodu ne smijemo da pijemo
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Niko zemljotres?
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Zaljuljalo je fino na deseti sprat. Negdje u Makedoniji je bio.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Na Kosovo 4.6. Dobro ste ga ośetili
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks