Od nijednog piva 4-5 komada ne boli nista
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
popio sam 6-7 ne više, moga' si me bačit idući dan. prije 10tak dana sam popio 7-8 lav premimum plus 3-4 čašice šljive, sjutra dan sve lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Votra,kuce Rakića,jedini preostali burek u Pg koji je zaista burek+kiselo mlijeko odlichno,a u burek mesa taman koliko i treba,ne prodaju luk za razliku od vecine.
Jesu skuplji,ali vrijede svaki cent.
...
I meni je odličan, malo je začinjeniji, ima bibera pofino mada ja volim.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Teletina kod Nemca - jednom riječju SAVRŠENSTVO 4400 din KG ili porcija 250g 1100 din
A pogačice isto za umakanje vrhunske.
![]()
Preporuke za Bar gdje je dobra i kvalitetna hrana, da se povede velika familija?
Stari Bar - Kaldrma, zovi samo da dogovoriš/rezervišeš ili im piši na IG, vjerovatno se možete dogovoriti i za neki jelovnik, oni uvijek imaju neke menije, vege, riblji, mesni, meni tamo nema greške sa hranomMimo toga ja volim da jedem u Parapet na šetalište, odlična je hrana, ali nije mi baš sad ambijent za veliki porodični ručak, ne znam. Slabo ima izbora u Bar, iskreno
Last edited by samoilma; 23-10-25 at 07:40.
Last edited by Tyler^Durden; 23-10-25 at 08:53.
Otvara se prvi KFC u Crnoj Gori – i ti možeš biti dio te priče!
https://www.vijesti.me/marketing/pos...te-price-promo
Lokacija - ex Unico, Ivana Vujoševića (vjerovatno)
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nevjerovatno koliko dugo renoviraju onaj prostor, čini mi se od početka ljeta. Svaki dan prolazim tuda, još stoji znak Unico..
Prodadoše li ga za one 650 hiljada ili su spustili cijenu? Čini mi se da sam vidjeo nedje opet,ali 650 hiljada je bilo presmijesno.
A sto se tiče KFC-a,ja mislio da su već otvorili nedje kad sad citam PRVI. Davali su oglase još prije nekoliko mjeseci…
Cuš KFC. I da bude 5x bolji nego na zapadu i dalje ne znam ko će to jesti. Mada možda precjenjujem ljude kod nas
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Sate sate sate
Evo pola godine traze radnike, mada lokacija pored skole i anb dobra. Ali opet mimi razbija ko god bio
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
12 komada se otvara u CG . 3 u PG , NK, Br, BD , Ul (koji ce raditi samo ljeti ) ostale lokacije josh razmatraju .
Ovaj prvi je u ex Uniko , mislim da im je rok za otvaranje 20ti Novembra. Piletina im je vec spremna samo da je ubace u friteze
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Jes, do gostiju je bice
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E čuješ komentara. Zdravoga nema
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks