Znate li dje sam najgori burek ikad pojeo, pekara Montenegro u Sutomore, Brca, meso katastrofa, kisjelo, cudne boje, burek tanak, a 3e, ne bih keru dao.
Tu es mon hero.
Znate li dje sam najgori burek ikad pojeo, pekara Montenegro u Sutomore, Brca, meso katastrofa, kisjelo, cudne boje, burek tanak, a 3e, ne bih keru dao.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Kako sam se razvalio u Tanjgu. Pa sigurno imaju najjacu mesinu na primorje.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
nevjerovatno da nemamo unutrasnji let Podgorica - Tivat za 18 eura povratna.
pa to je neko vazda falio ođe na temi,nešto u centar tuzi,mislio sam da su đečevići
Biblioteka kod Milutina Kragujevac. Brutalno i jagnjece i prasece pecenje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Praseće bajadere @ Pečenjara "Kod Vlada" (ex Bufalo na pogrebno) - prva liga. Cijena jeste jača, 35e ali prolazi mu ka blesavo, jedva kilo sastavih tako da jbg, zakon ponude i tražnje.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Nema kolko mislis, makar kad ga vidjoh zadnji put![]()
103kg na 190cm, imam 5-6 kila viška možda, nije strašno. Uglavnom ne jedem posle 18h i ne pamtim da sam popio sok npr, slatko isto baš rijetko, tortu na neki dječiji rođendan možda. Pomalo i fizičke aktivnosti tokom nedelje (ufati me po par mjeseci npr da kola kroz grad ne upalim no sve pješke) + još uvjek dobar metabolizam, balansira se...
PS: Pivo ne goji, odgovorno tvrdim.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 17-10-25 at 12:53.
Secer goji i pravi problem a ne zdravo meso
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sve zavisi od covjeka sto se tice piva
Potpisao bih se da ja ne jedem puno, nidam neki fan hrane. Da me pitas za omiljeno jelo, ne znam bih odgovorio.
Pivo me unisti, po pet dana mi treba da se razdusim od njega. Mada kako ne pravim pauzu od pet dana prakticno vazda nadusen
Kolega koji me prati u kafanskom zivotu nista. Ali nista se covjeku ne vidi
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
vino, vino
nothing comes from violence and nothing ever could
pivo i/ili jameson/black label. nikšićko ne pijem.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nijesam ni ja nikiscko popio zadnje skoro god, no neki dan u Big Ben u Tv zveknuh tocenog 5-6 komada, leze mi strasno.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
od nikšićkog me glava boljela uredno, dan nakon što sam ga pio. u poslednje vrijeme zaječarsko i lav premimum, nikakav problem.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Odličan izbor
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks