Quote Originally Posted by Tripleta View Post
Podsjetimo, on je uhapšen danas zbog jučerašnjeg incidenta na Blažovom mostu u Podgorici kada je prvo presjekao kolonu vozila u pratnji premijera Milojka Spajića, a zatim je pratio kolonu uz uvrede upućene službenicima obezbjeđenja sve do zgrade Vlade.

Uzas kako mediji lazu. Bio sam 2 auta iza njega (ako je Ivanovic vozio mali auto azijske proizvodnje onda je to taj dogadjaj, da li tojota ili hjundai nisam siguran), ali s desne strane i sve sam posmatrao. Htio sam da snimim kad sam vidio da je covjek iz pratnje izasao i prijetio mu ali rekoh bolje ne jer ovi imaju visa ovlascenja cim stite "bitnu" licnost.
U 15:15h isli smo prema Hiltonu i ovaj s malim autom (Ivanovic, nema ko drugi) nije imao dje da se skrajne jer je guzva bila, sve smo vozili "stani kreni" i kad je ovaj suvozac iz pratnje vidio da nece silu na sramotu da mu se pomjeri spustio je prozor i poceo da mu prijeti. Ovaj mu je nesto odgovorio (nisam cuo ali vjerovatno jeste jer svako bi odg) i onda je suvozac iz pratnje izasao i poceo da mu se breca i rekao da ga prati. Tako sam navijao da ovaj iz malog auta izadje i patosira ga jer je mislio da je svemocan ako koristi sirene, tu bahatost da ste vidjeli na djelu navijali bi da ga prospe ovaj iz civilnog auta. I bas sam se pitao ko li je ovaj u malo auto, kako je mogao da se suzdrzi da mu ne odgovori... Znaci nidje veze da je on njima prijetio, nego je obrnuto

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Ako je ovo tačno, privođenje sa lisicama zbog ovakve stvari je zloupotreba policije, na koju se, jelte, moramo navikavat.
Bilo tačno ili ne, bio kriv ili ne, lisica i marice za saobraćajni prekršaj su sasvim OK poredeći sa idejama o prebijanju i metku u glavu za dotičnog od poslovičn o objektivne forumaške publike, na koje se moramo navikavati.