Podsjetimo, on je uhapšen danas zbog jučerašnjeg incidenta na Blažovom mostu u Podgorici kada je prvo presjekao kolonu vozila u pratnji premijera Milojka Spajića, a zatim je pratio kolonu uz uvrede upućene službenicima obezbjeđenja sve do zgrade Vlade.
Uzas kako mediji lazu. Bio sam 2 auta iza njega (ako je Ivanovic vozio mali auto azijske proizvodnje onda je to taj dogadjaj, da li tojota ili hjundai nisam siguran), ali s desne strane i sve sam posmatrao. Htio sam da snimim kad sam vidio da je covjek iz pratnje izasao i prijetio mu ali rekoh bolje ne jer ovi imaju visa ovlascenja cim stite "bitnu" licnost.
U 15:15h isli smo prema Hiltonu i ovaj s malim autom (Ivanovic, nema ko drugi) nije imao dje da se skrajne jer je guzva bila, sve smo vozili "stani kreni" i kad je ovaj suvozac iz pratnje vidio da nece silu na sramotu da mu se pomjeri spustio je prozor i poceo da mu prijeti. Ovaj mu je nesto odgovorio (nisam cuo ali vjerovatno jeste jer svako bi odg) i onda je suvozac iz pratnje izasao i poceo da mu se breca i rekao da ga prati. Tako sam navijao da ovaj iz malog auta izadje i patosira ga jer je mislio da je svemocan ako koristi sirene, tu bahatost da ste vidjeli na djelu navijali bi da ga prospe ovaj iz civilnog auta. I bas sam se pitao ko li je ovaj u malo auto, kako je mogao da se suzdrzi da mu ne odgovori... Znaci nidje veze da je on njima prijetio, nego je obrnuto
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 16-10-25 at 18:36.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bookmarks