Završeno bez varnica![]()
Za prekidač 99,9% da dolazi odozgo kabal.Ovih 0.1% je ako je električar koji je radio instalaciju bio na 3-4% tokom razvođenja instalacija.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Završeno bez varnica![]()
Forever young, i want to be forever young
Nidje bravara na grupu za preporuku,ima li toga u pg?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ima no su ti svi zauzeti.
Ja sam prije mjesec dana poručio kapiju. Veli ne može prije februara da je završi. Prenatrpan je poslom. Što ću čekam februar (ka mačke parenje)...
Za ulazna vrata nisam naglasio?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Kako zakačiti na balkonu zidnu žicu za veš (na izvlačenje) ako je na oba zida fasada (stiropor i bavalit), da drži i da se ne ošteti previše?
Ne znam tačnu debljinu stiropora, ali mislim da je 5cm. Tiple i šarafi što su došli uz žicu su nikakvi.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Jedino da izbušiš stiropor, pa kroz njega da bušiš u beton. Uzmi duže tiple, minimum 10cm ako je stiropor 5cm. Da ima za šta da drži...
Tipla sto duze, od 10cm tesko, sem one na nakucavanje, al bitno je da je serafom.navedes u rupu i tamo nabijes,posle ce stezanje svoje odraditi, nije to neka tezina. E ako imas srece, pa.tu pogodis na beton, onda burgija 5-6 duga i turbo seraf
ti bome ko da ne znas da zene mogu nakacit 3 masine vesa na zicu
tiple 8/10mm duzina 15/18cm, samo vidi koji ti saraf odgovara zbog precnika otvora na toj spravici i pici sa sto vecim
tiple od 10cm su prekratke jer ako je stiropor 5cm znaci da je do bloka 6-7cm (ili vise ako je sta peglano), a ona 3cm nece nista da drze dugorocno
pozeljno je i da u rupu s tiplom napunis silikona radi hidroizolacije ako je na mjestu dje moze biti vode da se ne sliva niz saraf pod fasadu
Dje mogu naci 1-2 fizicka radnika, zna li ko, gledam po oglasima slabo ima
Ispred limenke
https://okov.me/mn/proizvodi/tiplavi...s-fischer-1001
ove sam ja uzimao... imale su i sa klasicnom glavom sarafa (konusnom)
4 komada drze zidnu susislicu za ves na stiropor fasadu, za sad uspjesnozalicu se nedje ako se izvali sve
sva 4 su u cigleni blok
Situacija je sledeca,
Moram da prezidam veliku kaljevu pec.
Nasao majstora iz Sombora,koji ih pravi,materijala neophodnog za rad u CG nema(glina zemlja,samotne ploce,zice kura palac)
Moguce ga je kupiti u SRB,preciznije Novi Sad.
Covjek koji ga prodaje,prodaje ga na divlje,mozda bi eto preko nekoga mogao nabaviti neki divlji racun.Sve je neke tezine do 300 400 kg
Da li ja mogu to kombijem prebacit za CG,i eto platio bih carinu i sto god jos sto treba?
Last edited by Sidewinder; 22-10-25 at 12:42.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Najbolje vidi sa nekim špediterom, jer bi trebalo da možeš i polovnu stvar da uvezeš, bez računa.
#fakenews
ne vidim sto ne bi mogao...
znace neko bolje, ali vjerujem da ti, ako ces da ides formalnom rutom, treba spediter kad budes izlazio iz drzave da napravi papire i sa time se javis spediciji na cg stranu da on zavrsi sa nasom carinom sto treba, ocarini se na licu mjesta, platis i ti ides dalje
mada, za pola palete cigli i materijala bih ja nabavio neki racun dje pise da je vrijednosti <150 eura i provezao je bez icega - ako te iko na carinu pita sta vozis ne vjerujem da bi pravio problem jer imas racun dje pise da je to u dozvoljenim limitima sto se vrijednosti tice + vozis za licne potrebe, ne za prodaju
Sve para je oko 500 E mozda...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
kad si vec rekao da ce da pravi divlji racun - neka bude i divlja cijena... nek napisu da je stara cigla![]()
pronose ljudi kuce, brodove robe, kamione droge i niko drzavi ne plati centa - ne moras se ni ti cio dan (il vise) zajebavat sa spedicijom da bi drzavi dao 100eura
Zna li neko dje kod nas moze da se kupi/renta aparat za pp traku? Za stezanje paleta ili slicno se korosti obicno
Iskljucenje mozga samo osta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks