To je tranja koju koriste neki ovdašnji operateri, sa žalosnih 2 gb rama i androidom 11, može valjat za neki tv koji nije smart... Android Box u prevodu.
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
Za sta tacno ovo sluzi i moze li se prodati po kojoj cijeni!?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
To je tranja koju koriste neki ovdašnji operateri, sa žalosnih 2 gb rama i androidom 11, može valjat za neki tv koji nije smart... Android Box u prevodu.
Sent from my SM-F966B using Tapatalk
Da nije Rosalia, ili Buika ?
Na kom je jeziku pjesma, španskom ?
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
svako malo sam u voli i znam 100% koja je pjesma ali nemam koncentracije da procitam tvoj post sa paznjom i vidim kako si opisao.![]()
Zvuči kao da bi mogla biti pjesma "Baila Me" od Gipsy Kings, ali ako kažeš da to nije to, možda misliš na neku drugu umjetnicu koja se bavi sličnim stilovima. Na temelju tvog opisa — flamenko sa arapskim uticajem, energičan, ljutiti ton — možda se radi o Natacha Atlas, koja je poznata po tome što kombinira flamenko, arapsku muziku i moderne zvuke.
Možda je u pitanju pjesma poput "Mon Amie La Rose" ili nešto iz njenog opusa, jer ona često koristi strastvene vokale u flamenko stilu, s arapskim melodijama. Takođe, možeš provjeriti i umjetnicu Lila Downs, koja se bavi mješavinom tradicija, uključujući flamenko i latino zvuke s uticajima različitih kultura.
Da li možda prepoznaješ neki od stihova, ili ti zvučni momenti još nešto govore?
da li je neko nekad chatovao sa 1.me (69) radnicama, isto kao da se komunicira sa AI.
Jesam ja, fino su mi odgovarali, nisam imala osjećaj da komuniciram sa AI.
Jednom sam ih baš smarala oko nečeg, a neki dečko, mislim da bi Filip, je imao strpljenja sve fino da mi pojasni.
Skini Shazam pa probaj tako da saznaš kad budeš nekad u Voli
Teško je ovako tačno pogoditi, ali na osnovu opisa ("flamenko sa arapskim uticajima", "ženski vokal", "ljutito/energično pjeva") i da je bila popularna, mogao bi biti u pitanju hit:
"Ojos Así" od Shakire.
Ima flamenko/arapski/bliskoistočni zvuk, energičan i strastven vokal (iako nije čistokrvni flamenko, ima te elemente), a bila je izuzetno popularna.
Ako nije Shakira, može li biti nešto od:
Yasmin Levy (izraelska pjevačica koja pjeva ladino pjesme sa flamenko i turskim/arapskim uticajima)? Njen stil je emotivan i strastven.
Ali kod Yasmin su pretežno sporije, da ne kažem balade iako ima intenziteta u vokalu. Shvatila sam da je ta njegova pjesma energičnija.
Meni ovo lici na Alabinu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li neko gdje imaju veš mašine da se iznajmi pranje u Pg, mislim da sam vidio nešto u City kvart.
Još mi servis nije izašao na teren, bez veš mašine sam trenutno.
Idem noćas za Pg, pa bih ponio, treba mi čiste robe.
Ne znam gdje to ima i koliko košta.
Jes, imaju 2 iza pumpe naspram perionice
nothing comes from violence and nothing ever could
Uskoro uzimam dron, kazite mi registracija, kako to ide, jeli teska itd itd?
https://www.caa.me/me/bespilotni-vazduhoplovi
A mozes i da nazoves ACV pa da ti pojasne
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Updejt - nema majstora koji hoće time da se baviPogledom utvrde da se ne isplatii da je bolje kupiti novi. Kedan lijepo priznade da mu je lakše psotaviti novi. Pare za materijal ako on kupuje unaprijed, svaki ima marku koju ugrađuje, čitaj prodavnicu u kojo ima pogodnost. Čekanje da dođe na ugradnju...
Pa, generalno, utara je oko ciscenja kamenca, pogotovo sto je pitanje kako ce kasnije dihtung da nalegne na otvor, oce li da procuri, nece li....a i ne moze se ocistit to da valja, tako da donekle razumijem. Mozda je ibolje kupit novi bojler, pa da ga majstor montira. Zvones Zeljka Mesica i on olazi kao zmaj, odma pocinje sa radom
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
oces li da ti ja objasnim kako, mislim na bojler a za klimu ih valjda ima koliko hoces.
Objasni za bojler
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks