Meni redovno zadnjih 8-9 mjeseci racuni dolaze po principu... Preskoce jul, u septmbru dobijem na racunu jul + avgust... Koji im je vrag vise.![]()
Pa to je to, nego se bjezi od istine jer je malo lakse
Meni redovno zadnjih 8-9 mjeseci racuni dolaze po principu... Preskoce jul, u septmbru dobijem na racunu jul + avgust... Koji im je vrag vise.![]()
Racuni niđe veze sa potrošnjom. Oni samo gledaju prosjek potrošnje,pa mlate po tome.
Otac ima imanje na kome postoji brojilo,i sijalica radi 24h dnevno,zadnjih 3 mjeseca,a nema drugih potrošača. Svaki mjesec različit račun.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Racun je formiran tako sto je uracunata potrosnja, angazovanje mreznog kapaciteta i gubici na mrezi.
Ti gubici bi trebali biti vezani za trafostanicu pa je vjerovatno neko od komsija krao u razlicitim vrijednostima.
Opet ne vjerujem da mu su mu racuni preko 5 eura.
26.46
72,85
Evo treci mjesec stize racun bez ocitane potrosnje. FU EPCG.
Ne bi marilo, za svaki slučaj, da uzmeš račune pod ruku, takve kakvi jesu i pravac na šalter im.
I pripitaš, -O čemu se radi? Treba li ja vaš posao za vas da radim? Kad se konačno smilujete da uzmete stanje treba račun iljadu eura da mi dođe. Ili da plaćam paušalno, da me ne ugasite za "neplaćanje"?
Ima slučajeva, rijetko istina ali ima, da je ljudima gašena struja jer neki od high priest overlord-operatera u bilingu, stavi ovakve slučajeve na listu za gašenje. Jer "imaju tri neplaćena računa".
*kad se konačno uzme/očita stanje brojila.
><
51,43
Da budem iskren volio bih vise nego ista da ugase struju jer bi dobili takvu debelu tuzbu da nisu ni svjesni.
Uredno se plati ono sto stigne, tipa nekih 1.95 +- (aktivacija mreze ili whatnot), tako da...Ne sumnjam da ce mi samo zabiberiti (kao i ranije sto se desavalo par puta) potrosnju od 3-4 mjeseca u jednom trenutku, sto je i za ocekivati kada su nesposobni "da ocitaju potrosnju" a sat najnoviji sa "ocitavanjem na daljinu".
157,38€
Sprdnja.
dobro je
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Zna li mi ko reci na sta bi ovo moglo da se odnosi ? Poci cu u ponedjeljak ali eto ako ko zna.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jesi li nelegalni potrosac? Ili ti rn ide i dalje na investitora?
nothing comes from violence and nothing ever could
I meni je prije mjesec dva stigao mail od neke gospođe iz EPCG da treba da produžim ugovor?!Nisam se bakćao oko toga.
Legalan potrošač/zgrada,brojilo na moje ime
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
27.73 eur.
Bice skuplje izgleda
Nova eko-taksa EU podiže cijenu struje: Crna Gora plaća ceh uglja
Evropska unija od 1. januara uvodi dodatno oporezivanje električne energije proizvedene iz uglja, što će direktno pogoditi Crnu Goru — zemlju u kojoj Termoelektrana Pljevlja i dalje obezbjeđuje 40% ukupne proizvodnje struje. EPCG upozorava da će troškovi megavat-sata porasti i do 150 eura, a građani mogu očekivati korekcije cijena.
https://investitor.me/2025/11/09/nov...aca-ceh-uglja/
35e ovaj mjesec...vise 15e nego prosle godine.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
89 eura
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Dobih i ja na email za staroga i kucu staru 60 godina, isto sve 1/1
Pitah na email o cemu se radi i samo su odgovorili da vlasnik kuce/stana/ brojila sa licnim dokumentima mora posjetiti epcg poslovnu jedinicu.
Potrebno je da se u roku od 15 dana, od prijema obavještenja, javite u lokalnu jedinicu Snabdijevanja sa
potrebnom dokumentacijom propisanom važećim Zakonom o energetici i Opštim uslovima za snabdijevanje
električnom energijom, u cilju zaključenja Ugovora o snabdijevanju električnom energijom.
Pravna pouka : Ukoliko u roku od 15 dana ne postupite po ovom Zahtjevu Snabdjevač ima pravo da obustavi
snabdijevanje električnom energijom u skladu sa članom 258 Zakona o energetici.
27,03€
Aj nek i meni krene malo...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks