Results 1 to 25 of 24898

Thread: Crash / sudari u CG

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    482
    Thanks Thanks Received 
    1,918
    Thanked in
    810 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Nikad to ne radim,ali samo sredine se držim od kad su počeli da mi se biciklisti i motoristi na semafore provlače sa desne strane.
    Mislio sam davno da mi desni retrovizor služi samo za parking i kad ja pretičem pa se vraćam u svoju traku,ali odavno prvo u njega pa u lijevi gledam pa tek onda krećem kad stojim u kolonu kroz grad

Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Tica View Post
    Kapiram što se ljudi bune kad motorista prođe kolonu na graničnom prelazu - svi čekamo na istu stvar i to što ja preteknem direktno usporava sve iza mene, suštinski je prolazak preko reda. Jes da nije isto čekat u jaknu i kacigu na 40 stepeni, ali dobro, niko me ne ćera da idem motorom, grizi metak bebo.

S druge strane, što koga boli tuki kroz grad ako prođem gužvu, zašto mi se neki namjerno iskekeče kolima da ne mogu proć (a prođem ih čim krene kolona) to je već druga stvar...
    Upravu ste oboje ali ja se uvijek drzim malo desno kad vozim auto, gledam ima li motorista i skrajnem se da me zaobidje. Lakse mi je tako nego svakih 10sek gledat dje je i sto cini iza mene.
    Naravno nisam lud lomit auto vozeci nekim kanalom pored puta samo da bi propustio motor, ali posto sam i motorista onda sve razumijem i gledam i sebi i drugima da ucinim.
    Ono sto je fascinantno je to kad se desi neki udes ili se guzva samo tako stvorila, 85% vozaca automobila se nabije uz bijelu liniju, zasto ? Nece li bolje vidjet sto se tamo poslije par kilometara desava...skloni se desno i uzivaj pod klimu.

2. The Following 2 Users Say Thank You to NoLimit For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)