Zan li ko koliko može baterija da izdrži na s25+? Bez igranja igrica, vrlo rijetko yt klip da se odgleda i ostalo samo uobičajeno korišćenje - internet, aplikacije za komunikaciju, prosječna upotreba kamere.
Meni je na S25 baterija jedina dobra stvar. Ostalo mi se ništa ne dopada.
Preporucite dje da stavim foliju u PG a da mi ne smeta za otisak prsta, ovu sto stavih ne moze.
Šta ima da ti se ne dopada?
Ako je vezano za interfejs, možeš isti da promijeniš, funkcije na Androidu sam dodaješ... S25fe je rebrendirani S24+.
Na S25FE su skinuli 30% RAM a
Ne znam kakvu cijenu juriš u Telekom ali S24+ ti je bolji izbor.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Cijeli život koristim Samsung Galaxy-e, ali ovaj boba ne valja. Kamera je golo sr*nje, gori mi je nego stari S10 i S22 koje sam koristio prije ovoga. Od funkcija ništa novo ni korisnou odnosu na prije 6 godina. Cijeli interfejs je čista kopija ajfona. Vidžeti koje koristim su uništeni. Za naš jezik tek ništa ne valja, od tastature pa na dalje.
EDIT: eno od tebe sam kupio onaj A26, pa mu je kamera praktično ista kao na S25. Ne što je on toliko dobar, nego što je ovaj katastrofa.
Evo poređenje kamere sa iphone 16e. U mraku je posebno katastrofa, šumno i mutno. Na blizu je isto katastrofa.
![]()
Last edited by siux; 10-10-25 at 19:44.
Kamera na S25 je gora nego na S10?
Mora sa imaš felerican primjerak
Living on the EDGE side
Ima samsung problem sa fokusom vjerovatno.
Davno nedje uzeh note 10 koji sanse nema da je mogao fokusirati. (Kupljen kod goce)
Ni auto, ni manual i posle kazu a jbg ima problema sa tim….
I na mom S10e je bolja bila kamera nego na S23.
Poznat je samsung po midrange kamerama, to nije tajna.
Milion klipova, tekstova i dokaza po netu (youtube, reddit...)
Ko oce dobru kameru nije samsung za njega, pa neka "fanboys" brane koliko oće jbg...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nije samo fokus problem, već i šum. Fotografije su zaista katastrofa. Evo poređenje sa S22. I nije feleričan primjerak, svi su takvi. Vidim žale se i po Samsung forumu, i po YouTube i po redditu.
Lošija fotografija je S25, bolja S22. Morate ih preuzeti da bi vidjeli.
Pravio sam desetak ovih poređenja, javio to Samsungu, boli ih patka. Baš se ljudi na Samsung forumu žale.
Last edited by siux; 10-10-25 at 22:09.
Jeste, sum je veliki pogotovo u losijem osvjetljenju (grainy).
Na camera assistant mozes da upalis softening slika na medium (to pomaze kod suma malo).
Sve sam zivo cackao i probao, ali softver je ocajan.
Nije mu ni hardver jaca strana, jer samsung ima apsolutno isti senzor kamere na sve ove samsunge (S22-S23-S24-S25) recikliraju isti senzor (nesto sto je pixel radio jedno vrijeme) ali pixelov sw za kamere je godinama ispred i njihovi algoritmi.
Nemojte ljudi, Bugi je ubijeđen da ima najbolju kameru na svijet
Ni ja nisam prezadovoljan kamerom na S24U.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Living on the EDGE side
Bolje fotografije izgledaju pravljene sa Moto edge 50 ultra kamerom, nego sa samsung s25 ultra. Imamo oba u kuci.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Najbolji camera phone sto sam koristio bio je Huawei Mate 30 pro, i posle njega sam uzeo S23 (volim manje telefone pa reko ajde)
Telefon iz 2019 vs telefon iz 2023 (Huawei VS Samsung).
Kad im uporedih kamere malo mi je falilo da prodam samsung i zadrzim huawei, to nije bilo fer koliko je huawei bolji.
Ali posto ne koristim mnogo kameru, ajde reko da uzmem ovaj samsung, manje dimenzije i ima gugl servise.
Rekao sam posle ovog S23, samsung nikad vise. Mislim da je S10 bila zadnja dobra serija od samsunga.
Testiranje EDGE.
110% baterije i 5 sati i 9 minuta korišćenja telefona.
Bolje od S24, ali daleko od toga da je kako treba.
Living on the EDGE side
Dva dana sam ga koristio bez maske i onda uzeo Samsung oficijelnu.
Bez maske je baš onako Premium. Čvrsto a lako, međutim bio mi je preklizav pa sam stavio silikonsku dok čekam Aramid iz Kanade.
Sa maskom po meni koš bolje leži u ruci.
Poslije 3 dana korišćenja sam uzeo Flip 6 i čini mi se kao stara tehnologija što zbog težine što zbog debljine, što zbog bezela na ekranu.
Bojao sam se da će baterija biti lošija nego na S24 ali nije, malo je bolja.
Living on the EDGE side
Inače svakom preporučujem karbonske maske sa aliexpress-a, kopije Pitaka maski. Kao da nema ništa na telefonu.
Uzeo i probao.
Vidi se razlika naravno, ali Pitaka i Latercase su oko 60e, dok su kopije oko 5e solidne i oko 15e odlične.
Za većinu ljudi odlična kopija i original je isto. Neki čak kažu da je kopija bolja jer ima bolje boje.
Razlika u cijeni je ogromna (10x) u odnosu na kvalitet i preskupe su i Latercase i Pitaka.
Meni trenutno dolaze dvije Latercase ( naručene prije 3 dana), jer Pitaka nema za moj model.
Od kada sam ih "otkrio" me stavljam više Spigen i Caseology i UaG.
Living on the EDGE side
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks