I sve da je tako ne opravdava te što botuješ za DF
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
I sve da je tako ne opravdava te što botuješ za DF
"naših/vaših", "mi/oni"
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Kakav kreten, sad kapiram zašto mi je na ignore. Platio bi parom što se veli da na tapatalk ne mogu da vidim uopšte postove pojedinih ljudi, botčine raspale, nego ufati neko da kvotuje bota pa pročitam...
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne znam ima li jačih biznisa u CG da nisu krenuli od šverca.
@technus zeljkova je to skola. Vidjeh tu personu kako se bahato parkira po trotoaru I ponosno izlazi iz skupocjenih kola koje je sigurno posteno zaradio. Sto bi rekao pokojni lane bog da mu dušu prosti ko bi to kupio
U suštini treba da zabrine da najviše glasova uzimaju partije koje potenciraju međunacionalne tenzije pa se postavlja pitanje jel do ljudi ođe bar zeru kad se i dalje na to lože a znaju odlično kako se to završilo devedesetih i ko je profitirao.Ista bagra koja i dalje koristi isti recept.
Pamćenje ribice u akvarijum.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Klepiše Lažojko i onaj mutavi što je iz Amerike došao da pomogne tri miliona.
Ali nema veze, oni su NAŠI.
Nećemo o NAŠIMA.
https://www.vijesti.me/v/778144?utm_..._share_counter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Jedna stvar mi je prezanimljiva ovđe.
Nemojte se ljutit, ali kad se radi o pravu, zakonima, ovim procesima, istražnim, sudskim, kakvim god, i ostalim čudima, ovđe ima dva čoeka koji vrlo vidno znaju više od ostalih, i daleko više od prosjeka.
To su Vanja i Šaneman, kontam da je svima lako viđet, i očito je, iz svega.
Vanja na onaj njegov način, pravo u čelo i zaista bez dlake na jezik i bez nekog velikog obzira, naslonjen na tačnost prije no na bilo što drugo, Šaneman na onaj njegov, prefinjen, vrhunski znaven, ali i sa vidljivim iskustvom i mudrošću nekoga koga je život naučio da se protiv topuza teško ide perom.
Pa ono što mi je tu prezanimljivo: Zašto baš njih dvojica, tačno takvi kakvi su, ovđe ''prođu'' grđe no iko drugi, i dobiju tretman ''žive vatre'' više no iko drugi? I dobiju ga sa svih ovđe očigledno prisutnih ''strana'', nebitno koje su?
Zapitajte se zašto to tako može bit. A tek se zapitajte đe to vodi.
Inače, povezano na ove konkretno goruće teme, oni su vam, svako na svoj način, rekli jednu krajnje jednostavnu i ispravnu i neumitnu stvar, koja bi se prevedena na običan jezik vrlo jednostavno mogla i reć:
Sav ovaj ''MEGAslučaj'' SDTa leži bukvalno na jednoj jedinoj sms poruci. Ona glasi, parafraziram: Istamburaše one u Bar u policiju.
Na toj poruci SDT je utvrdio da je od sve larme tu ipak nastalo nasilje, i konkretno krivično djelo, i sva ova mega-okg organizacija koja je do njega dovela.
Na toj poruci SDT je utvrdio svoju nadležnost. I, zanimljivo, uradio to u obrazloženju jednim vrlo ''ne-pravnim'', kolokvijalnim jezikom, kakvim standardno pravnici baš i ne pišu.
Niti ko je istamburan, niti kako, kada, i po čijem nalogu. Tek ne ni slova o tome je li taj ''neko'' tamo u policiju bio sa pravnim osnovom, ili tako što.
Ili, da vam prevedem, smiješno je. Ako zakona ima, i koga da ga sprovodi, popadaće i optužnice, i prijedlozi, i nadležnost (koju SDT tu nema), i sve ostalo. Ne presude, jer ovo što nam je rečeno na sud nema pravnog osnova ni da stigne, niti će kad stić. Ne na ovaj način.
Da se razumijemo, za ono što tamo piše, o glasanjima, uticajima, prićerivanjima, i miješanju u osnovna ljudska prava, se ide u zatvor, ako postoji zakona i države da ih ćera.
Ali ne na ovaj način, ne na način koji se ovđe ćera. Jer nije pravni, no politički, i sa zakonitošću niđe veze nema. Ima je samo sa političkim poenima.
I, dobro obratite pažnju, da se npr. isti taj princip prema svima primijeni jednako, koliko bi npr. ovđe forumaša moralo na razgovore u SDT
Nema veze, samo bzvz digresija.
Ali se ipak ponekad zapitajte imate li ovđe ipak situaciju đe oni, koji među vama znaju ponajviše, svima ostalima najmanje valjaju i po volji budu. I zašto je to tako.
Last edited by Buva+gacce; 10-10-25 at 12:44.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ja isto prepoznajem kod obojice i baš njih dvojice da su potkovani u toj zoni a pri tom nisu politički obojeni.Da ne kažem da jedino njih dvojicu i uzimam za ozbiljno u tu zonu.
Zaboga to je bar lako viđet, ko stvarno oće da gleda.
Namučeni Vanja. Aj ne sprdajte se.
Shanemana se ne sjećam da je iko ođe prozivao.
Vanja, namučen, nenamučen, kulturan, nekulturan, blag, oštar, o ovome zna više od drugih.
Šanemana ne prozivaju, no uredno imaš situaciju, metaforički, đe komunalci doktoru nauka obaraju teze.
Eto toliko ti je jednostavno o čemu se radi.
NIje ovđe ličnost poenta. No pravo, i ispravnost.
Last edited by Buva+gacce; 10-10-25 at 13:00.
Buva,dozvoljavaš li meni, kao neznavenom,da razumijem sve na što ti ili Vanja ili Šaneman upozoravate i skrećete pažnju,da ipak osjećam neku,ne mogu reć zadovoljstvo,ali mogu satisfakciju,kad vidim da Beli Orao,neki sudija,doktor ili njima slični odu do prdekane pa makar i na sat,dva,dan,dva,mjesec,u potpunosti svjestan da će izaći i dobiti odštetu zbog nestručnosti tužilaca od,između ostalih,i mojih para.
Pošto voliš anegdote,evo dvije:
Jedan banderaš uvrijedio(pri čemu svi znaju da nije rekao ništa bez istinu) kolegu pravnika iz firme.Ovaj presavije tužbu,sud razmjeri kaznu,a ovaj banderaš na kraju suđenja pita sudiju da li može da uplati duplo veći iznos kazne i da još jednom ponovi ono što je rekao za tog (ne)čovjeka.Reče mu sudija da ne da ne može nego da je već na granici da dobije +kaznu zbog nepoštovanja suda.
E to se zove zadovoljstvo/satisfakcija pa nek košta kolko košta.
Drugi,moj lični primjer,sin mi prozvižda ispred radara 103im/h,dozvoljeno 50km/h.Pred zoru saznajem da je u betonjerci.Dolazim na šalter,dobijam potvrdu da je mali dolje i da izlazi oko 7-8h i ide direkt kod sudije.Pitam pandura na prijavnici,kako mogu da zahtijevam,izmolim,platim,doplatim da ostane još barem 24h(istina misleći da je vozio i pod dejstvom alkohola,ali nije nego potpuno trijezan, što opet ne mijenja moje mišljenje ni da se to opet ponovi).Veli pandur ne može ni ođe a kod sudije ni pod razno ne pokušavaj.
E to je ono zadovoljstvo/satisfakcija, pa i po cijenu moje materijalne štete.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 10-10-25 at 13:05.
Turska EOS grupa ako je turska ona se bavi otkupom dugova... interesatno...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislila sam da je moj otac jedinstven primjer sad si me oduševio.Evo i tebi anegdota moj brat u sličnoj situaciji zove policajac mog oca kaže šta da radim veli u betonjerku a uradiš li drugačije i tebe ću još da prijavim.Tad je sina naučio lekciju.
Pa sad vidi ove sinčiće političara i u pokušaje ubistava ih vade iz govana.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks