Samo nije suđen faul nad Mesinom...a bila su bar dva,nego sudije zažmurile u korist Partizana
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Što čini čika Obst...
Samo nije suđen faul nad Mesinom...a bila su bar dva,nego sudije zažmurile u korist Partizana
kakvo kriminalno sudjenje u poslednjih par minuta utakmice. pogotovo nidje veze faul jabaria. bolmaro njega vuče, sudija svira faul parkeru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
nisam siguran kako mozemo dobaciti do 4 pobjede.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Evo izgleda i Zvezda dobija Obradovica na klupu... Kao da je trener bio problem... Ali dobro
Satelitski resiveri/oprema
Nego sto nego pedala. On je sastavljao ekipu. Ajmo Sasu pa pocnimo ljubav iz pocetka.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
sudije i pokuševski velka tugizza. da efes nije pogodio spolja skoro sve, ovo bi išlo na preko 20 razlike. dylan osetkowski pješke igra.
E kako loše Efes igra odbranu. Raspuštena banda
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bila bi to odlična odbrana Efesa da Partizan ima još jednog ili dva Džabarija.Srećom Džabari izigrava Džordana,ili što bi komentator rekao traži ritam, na konstantnih +10 za Partizan
sterling brown. dobro je da se dobijaju ovakvi mečevi.
doš'o sam samo da čestitam drugi put voznesenje ćelavog gospodi romima i da im poželim da im potraje bar do 'srpske' nove![]()
https://www.maxbetsport.rs/zeljko-dr...-video-631308/
ovo je izjavio preśednik. ne znam da li je on odlučivao ko dolazi pa krivicu svalio na trenera. medju pojačanjima ima jako dobrih igrača u prvom redu - nwora, graham, ojeleye i carter. možda i moneke može u tu kategoriju. doveli su previše nekakvih krila a nisu žalili ni na poziciji centra. izundu nije baš kvalitet za el.Ja sam prezadovoljan, ali, pre svega mislim da su prezadovoljni treneri i stručni štab. Oni su zahtevali, izrazili želje prema pojedinim igračima, sve igrače koje su želeli smo doveli. Probali smo sa tri srpska igrača da napravimo dogovor, nismo uspeli, ne možemo finansijski da ispratimo ekipe u Evropi, mi im želimo sreću.
priča ide da srpski igrači neće u zvezdu radi nekih privatnih stvari. ja prosto mislim da nije do toga. eto kalina se dvaput vraćao. ovo sa petruševim stvarno mislim da nije zvezda kriva, momak je poltrončina koja je svakog zaebala.
da su u full sastavu, bez povreda mislim da bi igra bila bolja. sad dolazi novi trener kojem možda neki novi igrači neće odgovarati. obradović voli fizičku košarku, njegove ekipe su znale da peglaju jaku (i sjajnu) odbranu. ne znam baš da li ova ekipa zvezde ima potencijal.
Vratise Yaga, a sta sad ako ga nece Sasa? usrase se u momka.
sa ovoliko neznavenika i skrsenih, svako ko zna da prevede loptu preko centra je dragocjen.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kakva divlja kosarka.
sad krenuh to da pišem. odavno goru košarku nisam gledao. bez ikakvog reda. moglo je biti i nekih 15 za zvezdu a mogao je i fener da se vrne.
zvezda da igra protiv fenera u istanbulu tokom čitave sezone, bila bi prvak evrope.
Uh, kako bitna pobjeda. Ufff.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
4/4 zvezda u istanbulu protiv fenera. malo je timova u el koji se mogu pohvaliti sa tim skorom.
Sad još u BG 2 pobjede.![]()
Yago je kanta, treba ga vratiti u Brazil.
Moneke klasa, meni omiljena četvorka u EL.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks