Page 171 of 175 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175 LastLast
Results 4,251 to 4,275 of 4370

Thread: Sta se igra ?

Thanks Thanks Given 
    2,366
    Thanks Thanks Received 
    2,381
    Thanked in
    1,491 Posts

Hvala kolege. Evo vidjeh ima na Steamunlocked.org da ima fifa19.

Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

FitGirl je doktor(ica) nauka kad su torenti u pitanju - nema glavobolje ni sa fajlovima ni sa instalacijama, plus obično dođu sa svim mogućim dodacima koji su izašli do tog momenta.

Thanks Thanks Given 
    1,548
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Pa većina igara recimo na ovaj torgamez.com je od fitgirl i nešto od dodija koliko sam vidjeo do sad. Bitno je da ima tih sajtova,pa ćemo lako Sto se mene tiče,kad su igre u pitanju,pirate bay je postao nepotreban.

5. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    487
    Thanks Thanks Received 
    1,987
    Thanked in
    1,121 Posts

Zavisi, na piratebay dauphong kad izbaci nesto znas da je legit i sigurno, a izbaca sve moguce + uvjek je seedovano

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

Meni je Piratebay jedno vrijeme bio potpuno nepouzdan, svako malo je bio offline ili je mijenjao domen, tako da sam se prebacio na neke druge sajtove kad mi trebaju torenti.

Fitgirl za igre, FileCR ako mi treba neki softver (pogotovo ako je od Adobea ili Autodeska) i 1337x kao neka generalna zamjena za PB.

Thanks Thanks Given 
    3,399
    Thanks Thanks Received 
    3,763
    Thanked in
    2,352 Posts

Silent Hill f

Akira mi ga Yamaoka Kurosawa...
    Svaki dan je dobar za upiranje.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Horor, a?
    Opaaa...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    681
    Thanks Thanks Received 
    1,187
    Thanked in
    472 Posts

Jel palio ko Ghost of Yotei?
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Ima li kakva dobra duša dai preporuči single player igre vrijedne igranja iz zadnjih 5-6 godina?

Sent from my OP13 using Tapatalk
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post
    Ima li kakva dobra duša dai preporuči single player igre vrijedne igranja iz zadnjih 5-6 godina?

Neke su malo starije od 5 godina, ali evo što bi ja preporučio iz moje Steam biblioteke.

Black Mesa (remaster Half Life)

Days Gone, horde i horde zombija, plus igraš bajkera koji se zove Deacon St. John, šta ćeš bolje.

Everspace 2, ako voliš svemirske brodove, istraživanje i borde u svemiru (i nekad davno si igrao Freelancera).

Horizon Zero Dawn, retro sci-fi open-world sa mehaničkim životinjama i neprijateljima (pogledaj trejler jer ne umijem objasniti). Ima i nova Forbiden West, vele da je dobra ali je nisam igrao.

Metro Exodus, sovjetski post-apokaliptični paranormalni shooter (obavezno nađi Enhanced Edition, a možeš slobodno da opališ sve ostale igre iz tog serijala, svaka je dobra ali mislim da je ova najbolja jer je open world, donekle)

The Rifbreaker - može singl a sad su uveli i co-op - top down shooter i strategija, veoma zanimljiv koncept

Space Marine 2 - ako voliš Warhammer 40K

Prey (2107) - FPS sci-fi pucačina-mozgalica. Jedna od igara koje sam obrnuo nekoliko puta zaredom i svaki put je bio drugačiji "play style", drugačiji izbori u igri a samim tim i drugačiji kraj igre.

Aliens: Dark Descent - vele da je strategija, po meni jedna od najboljih "šunjalica" jer ubjedljivo najbolje prolaziš u misijama kad najmanje koristiš oružje, tj. kad te Xenomorph što manje primjeti i alarmira ostale... ili se navikni da marince non stop kljukaš tabletama za smirenje, šta ti lakše od to dvoje. p.s. Prvo i najvažnije pravilo - prvo treniraj Snajpera i stavi mu odmah Silencer, rješava većinu tvojih problema.

Factorio - ako si lud i imaš vremena za bacanje.

Satisfactory - ista stvar ko Factorio.

Homeworld 1 i 2 - ako voliš RTS i svemirske brodove (pravićemo se da Homeworld 3 ne postoji).

Total War Warhhammer - ako baš voliš RTS tipa Total War i imaš dosta vremena, mislim da su izašle 3 igre i gomila DLC.

Hollow Knight i Hollow Knight Silksong - 2D platforma-akcija, fenomenalne igre.

Hades i Hades II - hack & slash, top down, odlične ako voliš takve.

Dead Space Remake - horor, horor i još malo horora pride, uz veoma dobru priču i gameplay.

Namjerno nijesam pominjao ove ultra popularne poput DOOM serijala, Elden Ring, Sekiro, Ghost of Tsushima, The Last of Us, Cyberpunk 2077, Red Dead Redemption, Resident Evil serijala... Te sve vjerovatno znaš, tako da pretpostavljam da si ih igrao ili te ne interesuju.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,548
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Zavisi šta voliš igrati. Ja sam od ovih novijih naslova igrao CoD black ops 6 skoro i po meni uopšte nije los.

Edit: Bor1s pomenu metro exodus,takodje dobar,mada su meni prethodni djelovi bolji,možda sam jedan od rijetkih koji bi to rekli,metro last light mi se više svidio iskreno.
    Last edited by AdO_pG; 07-10-25 at 16:08.

15. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Zavisi šta voliš igrati. Ja sam od ovih novijih naslova igrao CoD black ops 6 skoro i po meni uopšte nije los.

Edit: Bor1s pomenu metro exodus,takodje dobar,mada su meni prethodni djelovi bolji,možda sam jedan od rijetkih koji bi to rekli,metro last light mi se više svidio iskreno.
    Ko nije igrao Metro serijal, definitivno preporuka da se krene redom, po meni svaka je dobra i vrijedna igranja.

Kao što rekoh u prethodnom komentaru, favorizujem malo Exodus jer su prve dvije poprilično linearne, dok je Exodus open world tako da imaš veliku slobodu što se tiče istraživanja i pristupa misijama.

Sjećam se da sam radio nekakve "side missions" na onoj močvarnoj mapi, tražio neke gitare i ostale gluposti za moje saborce i u nekoj potpuno nebitnoj šupi nađem one "night vision gogles". E kako su mi fino došle par misija/mapa kasnije kad sam se tukao sa nekim bubašvabama u mrklom mraku, kako sam bio srećan što njih imam te ne moram da koristim onaj upaljač da bi vidio ove akrepe.

17. The Following User Says Thank You to Bor1s For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    53
    Thanks Thanks Received 
    62
    Thanked in
    34 Posts

Quote Originally Posted by guvarana View Post

Ja sam ljubitelj Assassin's creed igrica. Trenutno igram odyssey po drugi put. Sve sam odigrao osim shadow. Far Cry igrice, treci dio mi idalje ima neku nostalgiju kad god se sjetim ili upalim , Fallout 3 i 4, ako ces da ides po mapi. Stariji AC nesto nisam puno vidio da imaju veću mapu osim od 4 Black flag pa nadalje. BF4, odyssey, origins, valhalla, mirage (jos sa dlc dodacima ima dosta dosta da se igra pogotovo odyssey i valhala). Tu su i skyrim i oblivion remastered..

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    Špijuniro golubiro

Thanks Thanks Given 
    1,548
    Thanks Thanks Received 
    2,160
    Thanked in
    1,031 Posts

Ja zapravo nisam ni “obrnuo” last light,stao sam kod misije Through Hell nažalost.
    Nikako nisam mogao da uspijem da završim tu misiju,nema šta nisam probao,ne znam je li mi se ikad desilo da ne mogu obrnut igricu,pa sam je obrisao… Možda neki drugi put…

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    194
    Thanked in
    128 Posts

Sve na rucnoj konzoli, 95h igre....i ima jos masu. Witcher 3 je stvarno vrhunska zabava.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk
    Last edited by Don Danilo; 07-10-25 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    1,218
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    898 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Jel palio ko Ghost of Yotei?
    Nisam palio jer nemam konzolu ali sumnjam da ću je igrati kad izađe za PC jer je igra pljunit Tshushima, samo sa malo unaprijeđenom grafikom. Mislim dobar je Tshushima ali sam ga jednom prešao i dovoljno mi je.

Thanks Thanks Given 
    193
    Thanks Thanks Received 
    466
    Thanked in
    294 Posts

Bor1s je sastavio odličnu listu, pa da potvrdim za neke stvari sa liste ako se ko dvoumi:

Prvi glas za fenomenalni Hades (drugi još nisam i neću skoro) koji zbog svoje roguelite prirode može da se igra beskonačno, a da nikad ne dosadi. Umiranje je sastavni dio igre, tako se jača lik i pamte protivnici, otključavaju oružja i pojačavaju skillovi, pa sve dok se ne pobijedi i posljednja kraljica, a onda mora još deset puta da bi se priča privela kraju. Da me neko primora da igram samo jednu igru do kraja života ozbiljno bih razmislio o Hades, toliko je to dobro napravljeno.

Drugi glas za Prey (2017), od iste ekipe koja je napravila moj obožavani Dishonored serijal. Igra sa desetinama mana, ali sa nevjerovatnim dizajnom gameplaya nalik na Deus Ex i Vampire The Masquerade Bloodlines (i ova je imala hiljadu mana, ali je bila... ih) - pravo i istinsko iskustvo prolaza neke igre iz tri puta i da svaki put bude potpuno drugačije. Ja ne volim horore i survival mehaniku u igrama đe je svaki resurs limitiran i moraš da skupljaš i praviš stvari, ali i to sam izdržao. Čak je i zaplet dobar, to mi je rijetkost u skorije vrijeme. Uostalom, koliko ima igara u kojima možeš da radiš što ti padne na pamet? Na primjer, u zatvorenu sobu možeš da uđeš na nekoliko načina, ali ćeš u onom prolazu igre kad si odlučio da budeš transformer jednostavno da se pretvoriš u šolju za kafu i da odskakućeš kroz rupu u zidu.

Treći glas za DOOM Eternal jer je single player pucačina kakva pucačina treba da bude - gomila raznovrsnog oružja, svako sa dva alternativna načina "rada", 50 vrsta neprijatelja i za svakoga treba popamtiti na šta je slab od svih tih silnih oružja, ludilo od akcije kad te u skučenom prostoru skoptišu i napadaju iz dva-tri talasa pa istovremeno trčiš, skačeš i pucaš dok šaltaš oružja, bombe, bacač plamena, radiš Glory Kill da vratiš zdravlje, prešegaš testerom najbližeg da povratiš limitiranu municiju, a sve dok piči odličan soundtrack koji te dodatno palinja da cijepaš jadne demone. Jedan spektakl u svakom smislu.

Četvrti glas za Hollow Knight koji mi je bio pretežak i odustao sam nakon prelaska prve kraljice, a čekam neki momenat da mu se vratim jer mi se baš dopao. Jebiga, nemam vremena i strpljenja kao nekad da igram preteške stvari. Kao dijete sam mogao da pređem Contru, a da ne izgubim život, a sad nema šanse. Prelijepa igra, dizajn i animacija i baš dobar gameplay samo je teško i bez opcije da se smanji težina. U stvari nije ni težina, koliko način snimanja, save point bude rijetko i daleko od mjesta đe si zaginuo i onda nikad da se vratiš i ubije ti volju za igranjem.

Peti glas za Everspace (drugi nisam igrao), koji je svemirska pucačina roguelite, po gameplayu najviše nalik na pokojne Descent i Forsaken, falilo mi je takvih igara. Morao bih mu se posvetiti malo više, ono što sam igrao me baš taklo.

Za još single player preporuka: komplet Hitman WoA koji brat bratu ima 200 sati sadržaja + Freelancer dodatak, već pomenuti Dishonored i na kraju, za ljude kojima ne smeta da igraju knjigu (bukvalno), nešto najjedinstvenije napravljeno i sigurno najbolje napisano od svih igara u ovom vijeku - veliki Disco Elysium kojeg treba odigrati svake 2-3 godine kao što dobru knjigu opet treba pročitati u raznim djelovima života.

23. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Hvala Borise, pa ide ovako

Black Mesa - odigrao

Days Gone - nije moj fah
    Everspace 2, - uh, ne

Horizon Zero Dawn, probao, ne lezi mi

Metro Exodus, - odigrao

The Rifbreaker - ne mogu top down nikako

Space Marine 2 - nije moj fah

Prey (2107) - odigrao

Aliens: Dark Descent - ne lezi mi grupni seks

Factorio - jedva sam cekao 3D eru i ne vracam se na 2D

Satisfactory - Evo skida se

Homeworld 1 i 2 - Igrao davno nekad

Total War Warhhammer - Ako nesto mrzim, onda je to Total War

Hollow Knight i Hollow Knight Silksong - nije moj fah

Hades i Hades II - nije moj fah

Dead Space Remake - skida se

Nisam igrao ni ultra popularne, fakticki nista nisam novo igrao par godina (osim Control, Firewatch i par xbox naslova), prosto sam napravio pauzu u gejmingu i sad bih da poobaram nesto od najbitnijih naslova plus tako te neke intresantne kretenizme poput Satisfactory.
    Stay salty.

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

Evo ti još par naslova što sam neđe počeo da igram, nikad ih ne završih najviše zbog nedostatka vremena, ali su ostavile fin utisak - No Man's Sky, Subnautica, Dredge.

Isto preporuka za malo starije FPS - Titanfall 1 i 2, odličan gunplay, ogromni roboti i parkour. MP je mrtav odavno ali to te svakako ne interesuje.

p.s. Ove nisam igrao ali vidim po Steamu (90% ili više pozitivnih recenzija) i na netu/Youtubu da ih ljudi dižu u nebesa koliko su dobre, pa vidi ima li tu nešto da ti se sviđa - Baldur's Gate 3, Clair Obscur: Expedition 33, Kingdom Come: Deliverance II, Project Zomboid.

p.p.s. Za Homeworld 1 i 2 sam zaboravio da napišem da sam mislio na remaster verzije, ispeglali su ih baš fino, grafika je mnogo bolja, plus su za obje igre kontrole iz dvojke.
    Last edited by Bor1s; 09-10-25 at 08:50.

Thanks Thanks Given 
    6,142
    Thanks Thanks Received 
    13,538
    Thanked in
    5,124 Posts

Kingdome Come je masterpeace ali obavezno orginal prvo pa tek onda II jer je direktno povezana, tj. nastavak priče. Sjajna igra mada nikako da počnem drugi dio... Od starijih naslova bih preporučio Days Gone definitivno, odauvala me ta igra, fenomenalna priča, muzika, gameplayl, dalje mi nije jasno zašto nije dobila nastavak a imalo je prostora...

Thanks Thanks Given 
    347
    Thanks Thanks Received 
    803
    Thanked in
    487 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Kingdome Come je masterpeace ali obavezno orginal prvo pa tek onda II jer je direktno povezana, tj. nastavak priče. Sjajna igra mada nikako da počnem drugi dio... Od starijih naslova bih preporučio Days Gone definitivno, odauvala me ta igra, fenomenalna priča, muzika, gameplayl, dalje mi nije jasno zašto nije dobila nastavak a imalo je prostora...
    Bilo je priče da su uveliko radili na novoj mapi i dodatnim misijama koje će doći u sklopu nekog DLC, ali je SONY u jednom momentu stopirao sav dalji razvoj, pošto su oni vlasnici onog BEND studija što je pravio igru.

Da li su bili nezadovoljni prodajom ili je bio neki drugi razlog, niko to ne zna sigurno. Sad su izbacili neki DLC - par novih modova u igri i valjda nešto od opreme/oružja, pravo da ti kažem nije me ni interesovalo kad sam vidio da nije neka ekspanzija ili najava za drugi dio.

p.s. Kad se sjetim kad sam prvi put naletio na "Old Sawmill" hordu, kako mi je odmah skočio adrenalin, čini mi se da sam istrčao 10 krugova oko one pilane dok sam ih sve pobio. Bacio sam više napalma no Amerikanci u Vijetnamu.

Thanks Thanks Given 
    1,218
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    898 Posts

Igretina je days gone, ni meni nije jasno zašto nije bilo nastavka a prave sve i svašta.

Thanks Thanks Given 
    256
    Thanks Thanks Received 
    194
    Thanked in
    128 Posts

Poceh Clair Obscure: Expedition 33. Nikad nisam igrao igre ovog tipa...al djeluje kao pravi mali dragulj.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,710
    Thanks Thanks Received 
    2,336
    Thanked in
    1,088 Posts

Ja poceh nocas Baldur's Gate 3, e kako sam se smorio kad sam vidio da je real-time exploration, a turn-based combat. Pa oca mu *****...
    Stay salty.

Page 171 of 175 FirstFirst ... 71121161167168169170171172173174175 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)