Results 1 to 25 of 457

Thread: iPhone 17

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    929
    Thanks Thanks Received 
    1,304
    Thanked in
    619 Posts

Default iPhone 17

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    Zato sto razmazena djeca oce da imaju iphone...pa crni roditelji oce da im kupe i sto ce onda nego neki stariji model...a nemaju svi pare za 16 i 17...dok kod androida mozes da biras sto ti volja...
    Ja jedan jedini svoj android telefon posle G1 nisam prodao...svaki je dat nekome na koriscenje...a za pare koliko kosta 4generacije star iphone moze da se uzme odlican android uredjaj da nije samsung... a ovamo sto bi neko kupio s20 kad moze novi s25fe i slicne za cijenu 4 godine starog iphone kojega je npr takumi punio samo u strogo kontrolisanim uslovima i na oglase stavio stanje 11/10... meni je prvi dan iz dzepa ispao fold 6 na beton..kako je pregekao ne znam...naravno bez maske
    Sto se tice cijena mislim da nisi u pravu iz razloga sto apple ima 3-4 modela i manje vise svi su premium (da se tako izrazim a hocu reci skupi) , dok android paleta telefona je ogromna i imas tel od 70e pa do 3000e . Ako poredimo s25 ultra i iphone 16 pro max znas i sam da su oba kostala tu nedje cjenovno i da sad kostaju ako gledamo cijene u prodavnicu ne na crno trziste. Fold 7 nije nista jeftiniji drasticno od 17 pro max , samo je razlika sto samsungu brze pada cijena .

A mozda se ja nisam izrazio dobro ali kad sam rekao da nema starijih samsung telefona mislio sam na to da ih malo ima da se koriste i da jednostavno nekako nestanu sa trzista. Npr. Ovaj iphone 11/12 neko naslijedi i koristi ga a dje su ti naslijedjeni s20/n20/s22 (na to sam mislio)

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Stivi; 06-10-25 at 23:55.
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)