Quote Originally Posted by TAKUMI View Post
Moze li da se apdejtuje S3 na 14 onako direktno ili mora prvo da se zavrsi fakultet?
Može za 10e.
iPhone 4s ne može ni sa završenim fakultetom, magistratorum, doktoratom. .
Sam si dao poređenje za S3, ali vjeruj mi fail je.

Quote Originally Posted by Stivi View Post
Nebih opet da offtopicujemo kao prije al stvarno moram da napisem jednu moju konstataciju a to je da samsung jednostavno nije trajan. Ja znam da ima tu podrsku koju pominjes ali evo npr. Samsung Note20/S20 je izasao 2020 kao i iphone 12/12pro …. Ja moram da ti kazem da ja samsung s20 nisam vidjeo u necije ruke sigurno 2godine dok npr. Iphone 12 koristi u ovom trenutku barem 10 ljudi koje znam i taj telefon takodje radi kao sat

Sad ili sam ja okruzen applovcima ili ne primjecujem ali ja vidim oko sebe ljude da koriste “A” seriju staru max 2 godine ili s23/s24/s25 iskreno ni s22 nisam vidjeo bas odavno kod nekog

Slicna je stvar sa oglasima … samo podji na mobilni svijet i pogledaj u polovne koliko se prodaje iphone 11/12/13 a koliko je tu nekih s10/s20/s22 ….

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovdje si možda u pravu, zaista ima više korisnika iPhone.
Pretpostvljan da će ih sve više biti, a tome će doprinijeti zaista kvalitetna izrada modela do modela 16. Šta će sada biti zaista ne znam, mislim da su malo zaigrali previše.

Poslato sa pisaće mašine S24 x2

............ Ż\_(ツ )_/Ż............