A kako pomenu specle, usudicu se objaviti foto iz Germanije, specle su tradicionalne u ovom regionu i ljute se kad se spomenu nudle jer su one bavarske a specle su njihove BadenWurtt. Mijesaju ih sa bratensaftom (ukuvani sos od pecenja sa puterom i jos zacinima), ovdje sa nekim njihovim mesom i domacim pivom koje prave na tom imanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I nož im je u fulu.Kako me nervira kod nas kakve noževe donose ne bi mogao s njima ni puter izrezat a ne meso.
Na fast food festivalu sam jela takose na štandu koji se zove Munchies i otkrih juče da imaju objekat naaaa Zabjelo, 4.jul je adresa, imate na ig lokaciju tačnu. Odlični, ali odlični burgeri, smash varijanta ( ja sam jela sa jalapeno papričicama i džemom od luka ), imaju i sendviče sa raklet sirom, tortilje, ja ću se sigurno vratiti da probam još nešto. Momci koji tamo rade preljubazni, unutra je mali prostor, kao šank sa 4 stolice i dva mala stola, pa je najbolja opcija za ponijeti, čini mi se. Pomfrit hrskav i slan, kao iz najboljih mek dana ( ako je takvih bilo ikad ili se meni činjelo )
Ako neko bude išao u Bg, restoran Thyme Rajićeva odlična hrana, splav Suvenir koji su mi mnogi ishvalili - meni iskreno tamo nije bilo ništa posebno, Durmitor - moji su se rašašavili od mesa, ja sam jela grilovani sir sa džemom od borovnica i malo piletine neke, ukusno. Toro u Beton hali, imaju meni 30eur po osobi, proba se grdilo hrane, ko voli da eksperimentiše sa ukusima - preukusno! Dori berry u TC Galerija, čokoladna Matilda torta odlična. Svi slatkiši djeluju fino, ali jedan bi trebalo da podijeli dvije osobe jer su baš jaki. Pica u Majstor i Margarita dobra, ali moja djeca stalno jedu picu, svugdje, ja logično jedem ostatke pice i više mi se smučila bilo gdje. Odličan suši u Moon sushi. Probah i fin banana puding u mislim da se zove Sonder simpatično mjesto za doručak. Ima još par mjesta za Bg, ali ne mogu da se sjetim sad, bila je to fina food tura.
Ne znam pominjah li ranije al prosto moram opet, Varjaca na starom aerodromu (konik ako se tripleta pojavi)
https://maps.app.goo.gl/xpKyTci1wQc957YTA
Gotova jela spremaju, sve mi je vrh kod njih, pogotovo sa kasike corbe, pasulj i grasak a cijene korektne. Topla preporuka kad nemate kad da spremate
Gradska Pivnica,Stari.Prvi put uđoh i rijetko đe uzmem pomfrit a prijatno me iznenadi da ga oni sami prave od krtole a ne ono duboko smrznuto đe svuda stavljaju.I ćevapi su im dobri.
Bijahu danas dobre punjene paprike u Varjači.
Pohvala isto za gradsku pivnicu. Kobasice su isto top. A Trile će da objasni u kojem je dijelu grada
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
Imaju imaju. Zna Bit što je dobro
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
Haha kako me strefiste
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Da se ne zajebe ko sa Perperom kod Sat Kule, sinoć na gurmansku - UŽAS. Aj što su vjerovatno najskuplji u grad (velika gurmanska 6e, mislim da nema ništa tamo ispod 4e) no što sam dobio gurmansku koja se bukvalno odmrzavala dok se pržila, takav sam osjećaj imao i dok sam uzeo te dva zalogaja prije nego je zafrljačih u korpu. Ukus takođe nikakav, bezukus totalni, opanak. Htjede žena stvarno da vrati pare, zna me tu iz kvarta no nije ona kriva ništa, ne prihvatih naravno.
Kad pomenu gurmansku, u dva dana dvije macnuh iz Radinovica, bas dobra, socna, nijesam ima nikakvu reakciju sa zeludca.
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ono bas da sam gladan posle grada ne bih tamo jeo..
OT: Akademija piva kod vektre, djeluje mi da su dosta poboljsali hranu, iako im konobari nisu ni na pribliznom nivou
Konobari su pakao, stižu novi za koji dan, latino uvoz...![]()
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Mogu reći da mi se rijetko đe ćevapi svide ali u Walter su mi odlični i ovaj sos od kajmaka podsjeća me na onaj mladi kajmak.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ima li walter dje po gradu ili samo city i donja gorica?
Nek ti je prijatno
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Samo ta dva u PG (čini mi se da mi neko reče da se otvara neđe i treći), ima jedan u Kotoru i na Žb.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks