Evo vidim ima i za fnc https://rumble.com/v6zv6pa-tvantosport-tata.html
Fala brate)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bice prenos na Arenu fight
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Prohaski kao da desna noga nešto nije u redu.
Auu, kako je haotičan Prohaska, izdržao batine dok se Kalil nije umorio i onda ono kao Nate Diaz, dao totalni gas kad je vidio da ovaj više nema eksplozivnosti.
Chama breee.
Izbi Pereira Ankalaeva.
Poatan je isao da ga ubije, prijala mu je pauza
Poatan zeli Jonesa?
U zadnji par dana su Dagestanci doživjeli dosta poraza.
Juče su Abus Magomedov i Ankalaev u UFC izgubili.
U PFL Magomed Magomedova je završio Sergio Pettis.
Usman Nurmagomedov je nešto jedva pobijedio protiv Paul Hughes-a. Nije baš pokazao dominaciju i da je puno bolji, on da dođe u UFC, ovaj visoki ešalon boraca u lightweight bi ga prebio, ja mislim.
Pettis u zadnja 2 meca, 2 brutalne zavrsnice
Prozva je Khamzat Šamana da se biju, međutim ovaj ga je odbio. Ne voli niko da se rva sa njim izgleda. Mada stvarno meč Aspinal vs Pereira ako se dogodi će bit bomba samo takva, dva standup majstora, obojica dobri na svoj način.
Ne smije Shama sa Khamzatom. Zavrsio bi ga za 30 sek.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Pametno. Pereiri sve ide od low kickova, ako on uspije da ih establish-uje u početku borbe, aj zdravo, vjerovatnoća pobjede mu se drastično povećava... A ako ne uspije, čitav tok standup-a se mijenja. A Aspinal baš ne voli nikako low/calf kickove da prima, tako da gledano sa tog aspekta taj meč bi bio krajnje zanimljiv, ako pretpostavimo da bi njih dvoje radili isključivo standup. Mada ako je Aspinal rekao da bi protiv njega odma išao na rušenje, ja mu vjerujem.
Pereira ce u neko doba da ima najjaci highlight reel ikad (on i Majk Tajson - taj nivo). Na ovo kad se dodaju nokauti iz Glorya, borilacka poezija
Last edited by starovaroshki; 09-10-25 at 10:22.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks