Quote Originally Posted by goozica View Post
virmane potpisuju direktori firmi, valjda ti za toliko ne treba neko ekstremno znanje i logika. mada vidimo da vam logika nije jaca strana sudeci po vasem bivstvovanju ovuda.

nego reci ti meni, kad si se vec takao, koliko para su katnic i mitrovic uzeli u tom slucaju? sto za prinudne sporazume sto za odlozeno krivicno gonjenje?
reci ti meni ko je udavio drzavnog sluzbenika? ko ga je drzao 2 dana na patologiji dok su ga trazili da ispliva? ko mu je prije toga 2x prijetio?

ajdeee... valjda pitate kad botujete koja je svrha i sta se tacno skriva?

koliko je mitrovic uzela para dok je drzala predmet dragana kovacevca pola godine u ladici dok ih ceka da se "dogovore"?

reci ti meni zasto se milivoje katnic naprasno pojavio pored tijela visokog funkcinera, a nije mu mjesto bilo tu? i ko je tom funkcioneru prijetio slikom sina sa istanbulskog aerodroma prije toga?

ajdeee... vi ste verzirani kad botujete, nemoguce da vam glupost doseze tako visoko da ne znate ni zbog cega botujete? prosto ne zelim da prihvatim da su vam mozgovi isprani zamisljenom odbranom cg i nacionalizmom koji prosipate svuda.

a sto se tice mojih virmana, samo elektronski vrsim placanja od 2013. godine i nemoj da brines za mene.
Кад се пита некп упућен, добије се исцрпан одговор.
Није важно само шта питати, него и кога.

Sent from my iPhone using Tapatalk