Votabautizam.
A sigurno se ne radi o organizovanoj grupi.
Odje se sami namjestili.
Evo ih i advokat brani votabautizmom.
A ne zalim ih previse jer im je glavni fajt bio protiv Demokrata.
Ne Mandica, ne Knezevica, Demokrata.
Pa mi se nekako cini da se radilo o borbi za licne interese.
Znaci ako bude tuzba uticaj na medije onda presuda pada ka sa kruske...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Uhapšen Predrag Bošković,
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...edrag-boskovic
Uhapšen Predrag Bošković
On je uhapšen po nalogu SDT-a, u okviru istrage protiv kriminalne grupe koju je, prema tvrdnjama tužilaštva, organizovao biznismen Aleksandar Mijajlović
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...edrag-boskovic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svakome su prioriteti u životu različiti. Ja bih radiji da se ispita i razriješi jedan slučaj limenke, zaboravljene petlje, trošenja državnih para na lične stvari, neka sumnjiva privatizacija, neki namješteni tenderi, neke potpisane garancije bez ikakvih odobrenja i tako dalje. Da jedan Sveto Marović zakonači u Spuž koji dan, da jedna Vesna Medenica dočeka kraj suđenja. Neka Možura da se ispita.
Izvuci koji god hoćeš lopovluk DPSa i navedi ga a da nije zastario. A vrijeme piči, godina 5ta još malo, dosta je već zastaralo
Tebi je preče uhapsit Aca Mijajlovića zbog toga što su mu iz službe špijali ko je kojim kolima neko neđe prošao napravio prestup i ovaj to dijelio botovima i portalima koje finansira? Legitimno, i ja to poštujem.
Isto tako dozvoli da je meni bitnije ove pokradene pare nekako da vratimo, i da nekoga u zatvor pošaljemo i time kažemo da se to ne smije radit jer neće proć nekaženjno. Moguće da mi je glava puna spina kako navodite, nemam problem da to pročitam.
A na svu ovu državnu papzjaniju i spektakularna hapšenja ne može više niko da odgovori normalno nego se moram sprdat (spinovat kako vi neki kažete) da ti nije smetalo kad je in4s pisao ovo ili ono. Pa kad smo kod spinova, evo još jedan:
Radiji bih da se uhvati onaj koji je puštio snimak djevojke koji je poslala kumi prije nego se ubila nego da uhapse Aca Mijajlovića jer mu je neko špijao tablice. Znaš zašto? Zato što Mijajlovića kad prikupe dokaze mogu za gore stvari da osude od korišćenja tajnih podataka, a ova osoba koja radi u policiju i proslijedila je snimak će to sjutra opet da napravi jer nije kažnjena. A jako je diskutabilno da ta osoba koja duži uniformu ima integritet da je nosi nakon toga što je uradilo/a.
Evo da dopunim ovaj tvoj spin prijmerom, iz prakse koji prethodno pomenuh Iz policije snimak stigao do "Kurira"?
Last edited by hercules; 06-10-25 at 08:56.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Koje ljudsko dno treba da budeš da daš snimak te vrste za novac Kuriru.Užas nisam znala za ovo potresno da takvi ljudi postoje.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Gagarin; 06-10-25 at 09:15.
Tko leti, vrijedi...
LoL
eto, ni o tome ne znas nista
nothing comes from violence and nothing ever could
20 godina mu ko bubregu u loju, ako je malo maltretiranja jedino sto mu mogu, potpisao bi i on to a i mi.
Gore od toga je da nikad se a ni malo ne cimno zbog svih kombinacija na stetu drugih.
Ne treba da se oprasta ikome, ja sam za to da se prema svima isto reaguje, nego moramo da tovarimo botove bilo cije, od Vrbice do popa Perovica, necemo samo jednu stranu outline, pun si brate nekih floskula, daj da zajedno zaspemo govnima botove
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
virmane potpisuju direktori firmi, valjda ti za toliko ne treba neko ekstremno znanje i logika. mada vidimo da vam logika nije jaca strana sudeci po vasem bivstvovanju ovuda.
nego reci ti meni, kad si se vec takao, koliko para su katnic i mitrovic uzeli u tom slucaju? sto za prinudne sporazume sto za odlozeno krivicno gonjenje?
reci ti meni ko je udavio drzavnog sluzbenika? ko ga je drzao 2 dana na patologiji dok su ga trazili da ispliva? ko mu je prije toga 2x prijetio?
ajdeee... valjda pitate kad botujete koja je svrha i sta se tacno skriva?
koliko je mitrovic uzela para dok je drzala predmet dragana kovacevca pola godine u ladici dok ih ceka da se "dogovore"?
reci ti meni zasto se milivoje katnic naprasno pojavio pored tijela visokog funkcinera, a nije mu mjesto bilo tu? i ko je tom funkcioneru prijetio slikom sina sa istanbulskog aerodroma prije toga?
ajdeee... vi ste verzirani kad botujete, nemoguce da vam glupost doseze tako visoko da ne znate ni zbog cega botujete? prosto ne zelim da prihvatim da su vam mozgovi isprani zamisljenom odbranom cg i nacionalizmom koji prosipate svuda.
a sto se tice mojih virmana, samo elektronski vrsim placanja od 2013. godine i nemoj da brines za mene.
i, da, zaboravih da dodam. konacno je FOJ dobio svoju funkciju iako postoje odavno. vrse tako dobre obuke s primjerima drzavnih "biznisa" u koji i spada taj koji si naveo. al evo, ta ista drzava nam je dala jos jedan primjer pa ocekujem novo predavanje i obuku koje ce se zvati, umjesto "pranje novca i finansiranje terorizma, "finansiranje medija u cilju urusavanja bezbjednosti drzave", a nedje u predavanjima botove ocekujem ono na kraju seme, jadnici jadni
Grdno bi bilo da si u pravu i da su pobrkali prioritete u istjerivanju stvari na čistac. Lično volim da vjerujem da je ovo kao kad odes na appstore da update-ujes vise aplikacija. Neke zavrse ranije, a neke najbitnije najkasnije. Nadam se da je ovo inace smo ga ugasili ako je tako kako ti kazes.
γνῶθι σαὐτόν
Da se nece javiti ko iz medija cuvenih...iz sindikata medija jer je atak na struku i postenje....
pa eo ako pratiš imamo dvije strane. jedne koje ne dira niko i mogu da rade šta god oće. pa tako predsjednik opštine Nikšić prijeti Crnogorcima ubijanjem, isti lik je pokazivao srednji prst dok je išla himne Crne Gore. da li je bilo nekih kazni povodom toga? nije, no su ga odje neki veličali. dizali su spomenik koljaču djece, napravili slavlje. šta se desilo - policija NIJE smjela da reaguje i makne spomenik. btw, na tom četničkom hepeningu batine su dobili novinari. reakcija je bila da su ostali protivnici srpstva jer im smeta spomenik. eo pipun mjesecima napada gradonačelnika Glavnog Grada, čoek je kolegu forumaša nazivao imenima svakakvim. da li je to ta nova Crna Gora? dje se vrijedja čoek jer zastupa stav da kolektor treba gradit? btw čoek je gradjanski aktivista. da li je iko reagova radi ovakvih stvari? ne, naravno.
uhapsiše mila božovića. iduća stvar je bila blokada semafora jer hapse Srbina. onda isti takvi koji blokiraju kružne dodju i govore kako eto svi Crnogorci brane ove uhapšene.
mijajlović je hapšen radi cigara. pušte ga i onda hapse radi uredjivanja portala. totalno nebitno je to ako već imaju dokaz da mu je neko davao tajne podatke.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sto utihnuse ovi urednici...evo poce ko Squid game prva igra ko se pomjeri dolazi po njega SPO hahahhah
E vidi tu sad ima jedan problem, kako ides sve nize i nize po nivou ozbiljnosti zlocina to je broj ljudi sve veci i veci. U CG se i tenderi od vrijednosti 1000-2000e namjestaju, a svakodnevno ih izlazi na 10ine. Kad bi krenuo sve da kaznjavas vrlo brzo bi izgubio podrsku jer te niko nece podrzavati da hapsis njega, nego samo drugesteta sto ne postoji taj podatak kolko se ljudi ogreblo o ovu drzavu od nezavisnosti, broj bi po mom skromnom misljenju bio sokantan
Pazite se ako uz kafu s prijateljima razmjenjujete mišljenja o sekti Crkve Srbije! Pazite se ako pominjete crkvene velikodostojnike, npr. ako kažete za banjskog popa da je prikrivao pedofiliju po crnog.crkvama i manastirima, da je ponavljao razred u Gimnaziji Stojan Cerovic u Nk i kao takav unizio tron Sv.Petra Cetinjskog, ako pomenete paramilitarna bratstva koja okupljaju popovi padobranaci, regruti srbijanske 63.padobranske, ako pomenete zapaljeno auto popa Backovića od blizu 100 hilj. eura, ako pomenete popa CS koji je tražio od jedne OKG da mu kupe 100 kalaša, ako kažete da je Boki Bogdanović izjavio da su na Njegušima sušena ljudska tijela i do danas nije odgovarao za takve morbidne i neosnovane tvrdnje, ako pomenete da su u sky prepiskama Demokrate povezane sa kriminalcima i bia agentima...itd.
Pazite se osvete Demokrata dok još bitišu na političkoj sceni CG.
Што све пишу окорели депесовци срам их било.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks