no kakav komentar da bude bilo kome na ovo? akcija decenije po riječima vlasti i slijedi optužba da je naručivao tekstove koji štete vjerskoj organizaciji? pa jel moguće da je jedan čoek 4 godine jači od vlasti? ol da mi kažeš da nemaju neki drugi razlog za bilo što? no uredjiva je veli uredjivačku politiku. a nije ni čudo što veka medenica šeta slobodno.
5 godina na in4s imamo tekstove koji vrijedjaju Crnogorce. dobitnik nagrade 13. jul je pisao da su Crnogorci - nule. imali smo tekst u kome vrijedjaju sve muslimane pred lokalne izbore u pg prošle jeseni. i nikom ništa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 06-10-25 at 07:05.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...istomisljenika
Srećna nova 1948. Da se prilagodimo i prebacamo na safe mode...
Ja мислим да је тужилаштво све у праву. Раније сам јео говна баш овим речима, и критиковао никад бољу власт која нас је спасила од криминалног ропства ДПС.
Неки можда мисле другачије, али Љаљо бдије нам нама и нашом безбједности. Како је добар наш Алекса.
Онај што је 14 година студира је најпаментији, но се жртвовао због свих нас. Он је жртвовао своју каријеру перспективног правника да би оборио криминални дпс.
Ви не схватате колико је Мијајловић опасан за све нас и нашу благородну и богоугодну цркву.
Ја сам се јутрос просвијетлио послије текста у Вијестима том свјетионику истине који нам показује прави пут и бдије над истином. Од Вијести су бољи сам Борба и ИН4С.
НИКАД НИСУ БОЉИ УМЈЕТНИЦИ ДОБИЛИ ТРИНАЕСТОЈУЛСКУ НАГРАДУ У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ!
ВАЗДА ХВАЛА МУДРОМЕ МАНДИЋУ НА ТОЈ БЛАГОДАТИ!
Last edited by Gagarin; 06-10-25 at 07:07.
Tko leti, vrijedi...
Što će meni ovo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
То што ће Љаљова мајка да озида солитере у Будву то је за добро свих нас. Ја сам то тек јутрос схватио.
Љаљовићи тиме желе да помогну цијелом друштву!
Last edited by Gagarin; 06-10-25 at 07:10.
Tko leti, vrijedi...
Bio je dobar urednik,nema veze ne znam sto ga napadaju?
Ovo je klasican primjer gusenja slobodnih i nezavisnih medija.
Ako je mozda kao iskusan covjek sugerisao podsjetio predlozio neprijatelji Crne Gore sada to zele da iskoriste i da prikazu kao da je komandovao medijima!
Nece im to proci.
Pravda za Mijajlovića!
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ajte malo ljepse teme... zaposljavanje i dalje kavacka i skaljarska medjunarodna grupa ne daje ugovore na neodredjeno. Ne placaju staz,bez osiguranja, nemas sluzbu za ljudske resurse,inspekcija je podmicena... dokle to vise
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Није спин.
Љаљовићи су стварно најбољи.
И сви лажу да је Дака икад шверцова.
Лажу и да је убаца кеш у поштене Вијести, исто као што је лаж да су Вијести било што радиле да није преко рачуна.
Tko leti, vrijedi...
Пошто видим да је вама потпуно нормално да се неко хапси јер утиче на урећивање медија, драго ми је што сам се просвијетлио и коначно дошао на праву страну лао и ви.
Штета што нисаж раније.
Tko leti, vrijedi...
beba popovic cita ovo i misli se: sve sam prvi radio.
nothing comes from violence and nothing ever could
Глупи ДПС који се није сјетио да људе стави у притвор због утицаја на медије.
Видите колико су Љаљо и Манда паметнији.
Tko leti, vrijedi...
pa fino pitam - ako je uredjivačka politika borbe i in4s takva kakva je, puna mržnje ka odredjenim narodima koji žive u ovoj državi, da li je to razlog da se krene na njih? ili se njima oprašta jer se bore za srpstvo. a eo nas uče 5 godina da nema Crnogoraca. to vam ne smeta kolko vidim.
ako stvarno ima ljudi koji smatraju da je ovo razlog da se bilo ko uhapsi onda ne znam. pri čemu je isti lik prije nekog vremena uhapšen radi šverca cigara pa ga pustiše.
Last edited by outline; 06-10-25 at 07:22.
sekta. zato je kum milivoja katnica izasao iz jednog medija.
nothing comes from violence and nothing ever could
To za napad na SPC je usputno, malo da svemu daju arome. Glavno je curenje i zloupotreba podataka. Odgovorni su i onaj sto je dao i onaj sto je koristio takve podatke. Sigurno neće niko odgovarati sto je pratio broj ljudi na litijama i kuda se popovi kreću. Ali davanje sifri za uvid u sisteme UP pa prenosenje podataka i zloupotreba… zaebane su to stvari. Sad da ih istresu iz gaća i to se vise nece ponavljati ni srbima ni crnogorcima niti bilo kome na vlasti ikada. A mozemo to tumaciti kao osvetu ko hoće ali cinjenica je da za te stvari mora da se odgovara. Eto i da se DPS vrati podrzao bi i da ove omlate za isto ako to rade. Mislim da ko to bude radio ubuduce je je stvarno avetinja jer evo idpostavili se da nista vjecno ne traje pa ni DPS a nece ni ovi
γνῶθι σαὐτόν
Nema 5 nego 20.
15 godina za vrijeme DPS.
Lako rjesiva stvar, a opet nijedan od ovih vrlih medija sto tuguju neki zbog njih nije pokretao kampanju da se to rijesi, jer tako nisu htjeli urednici iz sjenke.
Kad rekoh jednom uredniku da je to bila lagana stvar za rijesiti, izvrijedja me i blokira.
Toolovi klasicni, svi mi znamo da to jesu, ne znam cemu iznenadjenje. Dobri su kad ih treba poslati da drze govore pod likom Nena Kaludjerovica.
Ne citam nijedan portal u CG. Svi su neciji toolovi, ali ovi se sami namjestili.
Realno od pobrojanih 6-7 medija makar 4 su jedan isti.
A nije normalno da imas grupu koja ti odaje tajne podatke, koje ti pritom jos uredis po svom nahodjenju.
Za mi Gagarina, castan je to posa kakvih ima.
to je već drugo, da je samo to razlog svega ovoga nikakav problem. ne smije fizičko lice da ima pristup takvim stvarima. na sve to, hapšen je prije nekog vremena po različitoj optužbi i kad spojiš sve imaš slučaj. smiješno je zaista gurati priču da neko ko nije uz novu vlast može biti jači od države i sistema punih 5 godina. doduše ova država nije sposobna bila da izgura slučaj protiv veke medenice, no je eno slobodna.
Last edited by outline; 06-10-25 at 07:44.
Sjecam se kad AntenaM kao primi anonimni poziv da je Krapovic bio na plazi kad je CG patila, javio se kao autor fotografije...
I onda Gagarinin i stotine slicnih kace to po mrezama kao da je fakat.
A ovi drze bezbjednost. Sto mislite koliko je trebalo jos da trpe sve to?
Ali ajde, nek mi realno neko kaze da nije trebalo reagovati i da ih je trebalo pustiti.
Bez votabautizma, samo da mi neko kaze da nije trebalo dirat ove ljude.
Sto cemo sa ovim pandurima sto salju informeru,kuriru,sa ovim casnim novinarima sto iz CG za potrebe vlasti isto rade?
Jeli protizakonito sto je radjeno,jeste.
Samo je sveukupno predstava za diskutabilan iq.
I finalno,coeka pustaju rad sverca cigara,a zatvaraju zbog ovoga![]()
Last edited by Sidewinder; 06-10-25 at 07:57.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ovakvoj kliki se trebalo suprostaviti.
Samo da su to radili malo cistije, postenije, da je bilo samokritike...
A ne da budu ko najgori iz suprotnog tabora.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks