Jbmt nedostaje mi mladost dje smo kum i ja sljivu kupovali za 4e
Ka najbolja nam je bila
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ova je dobra, nije preprodaja ili slicno, tast moj pece pa bi prodao nesto zaliha![]()
Pa ne prodaje ispod cijene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam kralju je li ispod ili iznad![]()
Ja sam slicno isto napravio sto. Uzeo plocu po mojim dimenzijama, kupio kutije. Sam okinuo brusilicom i zavaraio. (Prvi put da sam ista radio sa aparatom i brusilicom. Ne izgleda kao iz prodavnice ali se drzi odlicno evo druga godina.) Jos sam uzeo da ide kutija u kutiju i napravio da ga mogu podici-spustit
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Znate li nekoga da pravi gusle?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja bih trebao da promijenim strune, pa ako nađeš nekoga, javljaj
U zatvoru je dugačka lista čekanja za gusle
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
https://gusle.me/
Rade i reparaciju za ovoga gore što pita.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Zna li neko trebaju li dozvole za vazdusne puske? I dje imaju da se kupe neke malo bolje sa optikom i sl?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Ne treba, samo prijava. Sem ako nije neke velike snage. U prodavnici ti daju potvrdu ili mozda samo racun, sa tim ides u Mup da prijavis.
Objasnice ti u radnji
U sustini, ne cimaju se iz Mup-a oko toga, al neko da te prijavi ili slicno, slijedi oduzimanje i eventualno prekrsajna.
Armi shop, duplet
Ona iza trga, pored Radovca, oni imaju turske, pored Privredne komore, u Blok pored one neke galerije, preko puta Karadjordjevog parka. Ne znam imena,moze se izguglati
Preporuka za neke dobre metlice brisaca. Koje i dje da se kupe?
Kod mene su Valeo. Ne valjaju boba
Sent from my T Phone (2023) using Tapatalk
Kod mene su Bosch..odlicn brisu...godinu dvije mogu bit bas besprekorne, poslije toga pocnu po malo da ostavljaju nedje po neku liniju. ALi koliko mi se cini...tesko da mogu koje duze od toga izdrzat. Igori ih onaj oganj ljeti..
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
bosch moze da izdrzi godinu, sve ostalo sansu nema po mome iskustvu
mozne da se krivi, mlatara, ne brise... mada jesu mi duzine metlica ko na mkamion, mozda je tu muka
p.s. ne can ni obice bosch sa pumpe, no one skuplje u setu sto dodju za model auta
Od Boscha jedino valjaju metlice koje dođu iz fabrike(na nova kola).Te nam mogu po 3-4-5 godina.Najskuplje bosch iz okova-trt.Godinu najviše,eventualno dvije ako ih makneš ljeti sa onog žaropeka.I na novu šoferšajbnu isto.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Kad se već pominju vrata, đe bi moglo povoljno da se kupe unutrašnja vrata i po mogućnosti da se uglave u okvir sa svjetlarnikom? Da ne bude da moram da gipsom zatvaram prostor od plafona do okvira vrata jer niko ne pravi okvire sa svjetlarnikom. I koliko bi moglo da košta sedmoro unutrašnjih vrata sa ugradnjom i zatvaranjem svih rupa koje bi se napravile u toku postupka?
Vrata su ti nedje od 150 pa ceraj preko 1000. Kvalitetnija od 350 pa na dalje. Tebi trebaju po mjeri, tako da ne ocekuj da su medju jeftinijim, sem ako neces one imitacije drveta od plastike, obicno iz BP ili RO dolaze takva. Kineski plasticni panel, debljina 2-3mm, sa slicnim je Cak Noris grdilo filmova snimio, sve glavom kroz njih. Tudjom, naravno.
Preporuka za veš mašinu do 500 e?
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks