Okay mi je da istakneš zastavu zbog opravdanog razloga, ali imamo najgore primjere u CG i niko ništa...
Postoje profesionalni .... koji primaju pare iz drugih država ili službi da šire mržnju, propagandu i da truju kompletnu državu.
Ti ljudi se zatvaraju ili deportuju tamo.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Јеврем, УДБА стара.
Уз сина уредник јединог фашистичког листа у модерној Црној Гори. Поред маштовитих пљувања једног народа, није пропуштао лсцг. А Весни Перовић је странице посвећивао. Таква мизогинија није виђена на овим просторима, чак је и оно шпијунче Шеки Радончић био ономад аматер у односу на Јеврема. Његови из УДБ-е су му достављали и здравствене картоне политичких таргета, па је и то објављивао. Једном се зајебо па је писао за једног човјека из ПГ(а често га је нападао), какав је то човјек кад није у стању ни да направи здраво дијете. Тај је човјек ухватио њега и Балшу и поштено их налупо. Али нико тој олоши удбашкој није стао у помоћ, томе Подгоричани је дијете било са посебним потребама.
Битанга је била одувијек, некад комунистичка, некад српска, а увијек шпијунска.
A boli te to jedno privodjenje Vrbice jer si ti Vrbica. Tuois neku pricu o zlatnom vremenu DPS-a po vas dan. Omalovazavajuci sve druge.
A na kraju ce bit da postoji razlog zasto je priveden, makar na informativni razgovor.
Elem, ni ne znas o cemu sam pricao, jer ti je maksimum neko cinicno piskaranje po forumima.
Kad su derogirali predsjednicka ovlascenja, tada Milu Djukanovicu, bio sam ispred skupstine i rvao se s onim ogradama.
Tebe ocigledno nije bilo, cim nisi skapirao o kojem dogadjaju pricam.
A vidim imao si energiju za to. Ali kad treba malo se skvasit, pomes, pendrek dobit, e tu se zavrsava tvoja kritika vlasti.
Tvoje velicanje Katnica i hvaljenje jedne presmijesno pripremljene optuznice ne treba previse komentarisati.
Katnica hvale likovi sto hvale i Lazovica, a za Petra Lazovica misle da je tajni agent.
Tesko je takve ljude shvatiti ozbiljno.
Tko leti, vrijedi...
Vrbica nisam, ali priznajem simpatičan je.
Prije svega jer takvima kao ti izaziva komišione.
I zna da bude duhovit. Doduše ne po ljaljaškim uzansama, ali jbg…
Zanimljivo… išao da braniš Milova ovlašćenja. Slabo ti se ja time bavim.
Ne kisnem, ne podmećem se pod pendrek, ne metem se… priznajem.
Mogao bih to da radim, ali neću. Jednostavno, ovaj naaaaaaaaroood nije vrijedan da na bilo kakav način ugrožavanja moga komfora. Gowna, jednostavno.
Eto, poslije promjene vlasti valjda je jasno da je cilj bio da samo drugi budu na žurku umjesto dps. Samo mnogo gluplji od DPS i 100% servis Beograda.
Da rezimiram onakav krimi dps bio je za nijansu manje loš od naaaaaroda, a osvježivači su vjerna slika naaaaaaaroda.
I naravno, cinično piskaranje.
A kaf ćemo cinično piskaraz po dps?
Čim bide vlast.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Црногорце је одржало црногорско срце.
Last edited by Gagarin; 05-10-25 at 11:44.
Tko leti, vrijedi...
Demokrate ti dođu ka ono u koji kraj se kakvi glasači navlače.Kameleoni bi im pozaviđeli.
Inače,glede druga Brude sinoć prvi put saznah da Premijer obraća pažnju na ljude sa nekom golden karticom na twiter i da je on didžital manPrati lik trendove ej.
Znači ja sad treba da se vrnem i pratim twiter i vidim koji političar ima golden kartice na twiter pa u skladu s time mi bude favorit.
Što bi Njegoš reka svak je rođen da po jednom umre čast i bruka žive dovijeka.
Last edited by Bluemoon; 05-10-25 at 11:56.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-sistem-drzave
Ово ко зна шта је било, ја мислио цигарете
Патриота до патриоте.
Је ли ико био елементарно поштен у Дпс?
Hipotetički da se reče da nije okle se sve zna bez DOKAZA ali dokle ćemo slušati priče o DPS pet godina i više se vlast promjenila?Jel to Vučićeva škola o Đilasu?Bojim se ja da ni ovi nisu naročito čisti da ne rečem da su savršeno bivše DPS-ovce primili u svoje redove samo su kapu,kartu promjenili kako god uzmi.Preletača je bilo masu.
DPS je sad na opozicione klupe,aj lijepo ti objasni pošto si upro u pokojnika koliko metaka u pokojnika se još treba pucat da krenemo nekako dalje?O čemu pričaš ti,znaš li?
Знам врло добро.
Судије Дпс
Тужиоци суде по оптужницама наркодилера Катнића и Чађеновића
И сад не треба да их помињемо?
Сад је око 13 и 20, и Блажо Ђукановић је већ добар 21.450 евра. за данашњи дан. И то је само једна позиција.
Слажем се, ја бих много радикалнији био и да се питам давно би се са њима завршило. Наравно судски.
Сад видјех Спајић одговара неком лику. Или хапшење овога Врбице. Стварно необично.
А да су се увалили бивши јесу. Код нас наравно најмање.
U nekom dokumentu na pet strana kažu da je Mijajlović formirao grupu koja je organizovano odavala i zloupotrebljavala tajne podatke da bi napravili štetu jednoj vjerskoj organizaciji, zapravo SPC, da preko određenih portala pravi štetu konkurenciji, samo ne znam kojoj, i da utiče na volju birača.
Makar se može pisat što oćeš od kad je osvježilo!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Nemoj nam citirat Piperovica, imas li ti kakvu ekskluzivu?![]()
Umoran sam od svega sto znam
Hahahaahhaah
nothing comes from violence and nothing ever could
Pazi kad je meni takođe neobično da Spajić juri twiteraše sa golden karticama kako Bruda reče da se s njima svađa po twiteru i da to nikome nije neobično?
A dobro se sjećam,dobro se sjećam kad je posjetio one godine Izrael i hvalinja se kako podržava genocid po Gazi.
Ne može Premijer da se ponaša vickasto ka da je šou man on je Premijer jedne države.
Zabolje mene za Radosava Vrbicu meni je bitnije kako mi se Premijer ponaša.
Ali,nije ni čudo kad se sagleda...
Jedna od vodećih izraelskih kompanija “BIG- shopping centers” pregovara o kupovini podgoričkog šoping mola “Delta siti”, saznaju “Vijesti”.
Informaciju da BIG pregovara o preuzimanju šoping mola u Crnoj Gori objavili su izraelski mediji ne navodeći o kojem je šoping molu riječ.
Odlično se zna ko je ovome kumova.A on nek se tamo raspravlja sa twiterašima sa golden karticama mali Vučić.Junior.Mene to ne ZANIMA.Zanima me što ON ka premijer sve čini u praksi.
A.
Lako li je budale žedne preko vode.I onda će da ode lijepo u Singapur sa punim kuferčetom.
Last edited by Bluemoon; 05-10-25 at 13:09.
Nego,đe ga je Zoran Brđanin ka da je u zemlju propa.Što bi sa likom.
Zoran Brđanin
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks