Ajde ne sprdaj se ja vozim po propisima barem u teoriji napisanim a on ima neke svoje propise u svoju vugla pa grana.Zaustavljam se recimo na uslovno zeleno,pješaka puštim,puštim nekoga iz druge trake što oće da se uključi i ne vozim kroz grad u prekoračenje brzine ne zbog policije no zbog sebe i drugih.
Nego,da nisi ti koji se prepozna u ove što drugima grana ka meni koji poštuju saobraćaj pa čoče uđe u kružni![]()
Jesam, u kruzni, preko trotoara, preticanje desnom dje ima mjesta, dupla puna je izazov, oces jos
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ne čudi me oće to kad se u grad dođe iz Gornjeg Polja.![]()
Jel riječ grana potiče od grane ono čoek a grana ka da je balvan.
Kure je kupio novog bem Vea bem Vea rođaci.
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 18:44.
Balvan nema grane![]()
Pa e ima ih je nekad.Dok se grana.
A onda je završio ka truplo,trupac,balvan.
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 18:50.
isao sam kroz sozinu i u pravo vrijeme naisao na super zalazak sunca iznad buljarice.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Tu es mon héro!
Božedragi ovi sovjetski crtani su baš neobični kakav crni tom i džeri i to.
Volio bih da živim kao siromašan čovjek sa puno novca” duhovito je govorio Pikaso.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Religija je za sirotinju...da ostane sirotinja...zapamtite
Tu es mon héro!
Fasciniran sam redovima za burek koji se formiraju vikendom. Ovako sa strane čine se vrlo civilizovani, svi u koloni po jedan, strpljivo, kao Japanci. Nema 'samo da pitam' i sl.
Koji je to poremecaj u mozgu kod ljudi koji nisu u stanju da sjednu na svoje numerisano sjediste u bioskopu, avionu i sl*
![]()
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Zamisli brate zavrsis osnovnu, srednju, upises fakultet, napatis se, pa onda ides i gulis 3 god rada, pa polazes pravosudni, pa te prime, pa si tamo neki potrcko, pa konacno nakon polovine zivota radis svoj posao, pa ti ne daju da napredujes, pa 2022. konacno unapredjenje i na kraju ti to sve bacis u smece zarad? Brata ili stana od 100m2.
zamisli.
nothing comes from violence and nothing ever could
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Dodje burek ko hambyrger
Meni je tradicija evo 20 godina da opičim vikendom jedan komad....
Radnim danima nikako da stignem, ali poneku subotu ili nedelju se predam
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Najbolji ljudi i najljepše stvari i najblistavije ideje sve suprotno dobiju, a ponajviše želju da ih se sloši, i uruži, i pokvari, i da ih se sruši i u zemlju zatre. Nikad neću razumjet. A lažem, razumijem odlično u sto godina kakvi smo, no mi je lakše ne razumjet.
I još poslije dobiješ pitanje što si se miješao, kad nemaš tu nikakvog interesa. I što se čarkaš sa nezgodnima za čarkanje, nije ti čoek iz očiju ispao da mu pomažeš, nisi morao, nije bio tvoj poso.
A čiji je?
Ovaj svijet bi ponekad trebalo dekretom zabranit.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Dok vas sve čitam tačno mi dođe da se roknem.Đe ga je @starwalker ne vidio se.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks