Uh podsjeti me za vrijeme korone kako ti dišu za vratmeni kad se neko nakači i frkće velim prođi samo prođi rado ga pustim no da me kune i proklinje i nervoza iza mene.
Spreman da upane preko reda, kao nemirno dijete...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Uh podsjeti me za vrijeme korone kako ti dišu za vratmeni kad se neko nakači i frkće velim prođi samo prođi rado ga pustim no da me kune i proklinje i nervoza iza mene.
Neopušteni uvijek grabi...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ma puštio bih I ja. Nije problem. Ali da oće neko lijepo pitati. Ili da vidim starije koje stvarno treba puštiti. I onda se čudimo što smo ovakvi kakvi ako kad su stari takvi. I što nam je vlast kakva jeste. Ograničio bih da mogu da glasaju samo ovi od 30 do 60.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa ti se tako nerviraš i u saobraćaj.Ja ti već rekoh lakše za tebe da prihvatiš da si okružen idiotima i ne očekuješ ništa ili još bolje da očekuješ najgore
Nešto nemam pardona da u tim situacijama ako mogu vratim osobu nazad, ili ako je iza mene a preblizu da kažem da se udalji. Ne vidim razlog što bih se ustručavala i povlačila nevaspitanim.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Vala mi je slađe da velim eto prođi,prođi kad si upro,prođi,onda se redovno dešava e sad baš neću.![]()
Nemam ni ja kad nije neki staro čeljade. A kad jeste onda nešto ne mogu. Baš ne mogu.
Pušti bolan ne dozvoli da te iko nervira.Sve na sprdnju samo da smo zdravo.
Evo se psihički pripremam za sajam knjiga u centar prošli sam propustila jer ne podnosim te gurače ali sve na kraju svedem na sprdnju.
Inače,ja imam što se stručno veli agorafobiju znam kako se s tim bori.Mene bukvalno panični napad uhvati kad moram u neki tržni centar ili neđe đe je previše ljudi gledam da izbjegnem svaku situaciju đe bi ušla u sukob i gledam da sve okrenem na šalu jer u svemu tome najveću štetu ako se desi suprotno snosim ja sama.Ništa nije vrijedno unutrašnjeg mira.
E ja vala mogu, pa sve i da mi baba/djed mogu bit. Trunke empatije nemam za takve.
Ljubaznu osobu uvijek mogu da pustim, stare, trudnice, žene s malom djecom, to mi je normalno. Ali bezobrazne neću iz principa, ma koliko da imaju godina.
Nedavno mi se desila situacija u marketu, u dijelu s pecivom jedan stariji čovjek se mučio da bi uzeo neke krofne, a kako tu ima poluga sto se diže ona mu se sve spuštala a ne može da drži i polugu i kesu i štipaljku. Prišla sam da mu pomognem i pridržim tu polugu da bi mogao da uzme fino, skoči čovjek 'što mi pomažeš, neću, pusti to' taman kao da sam mu one krofne krenula da otmem a ne da mu pomognem. I ništa, povukoh se nijemo, taman kao da me šokirala ta reakcija pa sam ostala bez teksta, što se inače rijetko dešavaa samo sam imala dobru namjeru, kad eto njega kroz minut me tražio da mu pomognem i nisam htjela jer je prethodno baš grubo nastupio bez da je imao razlog za to, počeo je nešto da gunđa ali samo sam se odmakla i otišla.
Stvarno nije teško biti fin, ali izgleda da je pojedinim ljudima lakše da budu stoka.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Evo sam opet bio u trgovinu i opet stari udaraju. I to oni za koje bi rekli da neće. Čika Blagota Eraković sa sve štapom (da je ikoga pitao sigurno bi mu se svi sklonili) prođe pored svih pravo na kasu koja nije u funkciji i pita radnice da mu tamo otkucaju. Na kraju dođe neka šefica i otkuca mu to kako ne bi držao govor.
Parola pušti budalu.
Evo i ja bijah do centra uzeh strašnih knjiga kroz štandove to je ono za mene ka ratno stanje.Provlačim se kroz one kaveze pored razovarene ulice do destinacije.Vidim masu policije reko sigurno nije zbog sajma knjiga mora da neki glavonja je kroz grad.Sjednem u kineski naručim što treba vidim s lijeve strane kreće kolona gej parada.Pojma nisam imala da je gej parada a kroz misli mi prolaze alternative kako da se vrnem kući a da ne zaglavim dok pijem pivo i čekam porudžbinu.I sunce me ozari kad se sjetih da mogu preko zagoriča dočepah se kuće meni je radost da preživim.![]()
Mogu knjigu da napišem zapisi jednog agorafobe.
A to je tek pakao. Ja nemam baš takvih problema.
Nije kad naučiš da živiš sa njim čak ti bude i zabavno.Vidim da se ti više nerviraš.
Ja se čak i ne nerviram smišljam samo akciju kako sebi što manje da tom prilikom još dodatno ne stvaram problema.![]()
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja ne da se nerviram nego izluđeh
Ja bi voljela da se ne nerviraš znali smo se ozbiljno neđe pokoškati ali ja nikad ali nikad nijednom čovjeku ne bi pomislila ništa zlo.A ka da ti rečem sad iskreno ovako ti šišmiši kako veliš i to po marketima,i budale što se kurče u saobraćaj i sva ta sranja su ništa naspram toga kad izgubiš ili te izda prijatelj.
Poslije tako nečega na što stavljaš melem na ranu da se zaliječiš sve ti to izgleda ka čist bulšit.Samo mir da sačuvaš.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ma znam ja sve to. Jasno mi je. Samo se još uvijek nisam dovoljno posvetio rješenju. A trebao bih. Mada, svi smo različiti, možda se ti sa ovim možeš lakše izboriti nego ja. Dok na drugu stranu bi ubila za nešto preko čega ja olako pređem.
https://x.com/DBulatovic/status/1974476546246152225
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Našališ se,okreneš sve na sprdnju,iskuliraš.Ahaahahaha sad se sjetih kad sam bila u kineski bio vlasnik sto do i dva policajca i ja velim vama policajcima nije lako.I oni vele nije i krenuše da zbore zbog čega im sve nije lako.I ja uždijem vatru jače kao ovaj narod vam može svašta a vi nemate pravo ni da se branite.Oni se tek onda uždiju jes,jes to je to.Moga bi i ti tome kako ga nazva šišmišu reći nije tebi lako druže.Nije tebi lako.
I ovima što divljaju kroz saobraćaj da pomisliš nije njemu lako.Nije njemu lako s njegovom vugla.
Eto jedan recept.![]()
A znaš što je najjače. Njima je najlakše sa takvim glavom. Misliš da se opterećuju. Ma kakvi. A što se tiče saobraćaja od prije neki dan kad sam putovao od Dana do Titexa pola sata sam riješio da postanem bahati nekulturni vozač. Baš iz ovog razloga što navedoh gore. Ebe se njima što ti stojiš u svoju traku i čekaš red, preskaču, završavaju posao i još se ne nerviraju, a ja oću da iskočim iz auta kože planete. Još kad su krivi pa krenu nešto da granaju rukama i viču, a mamu vam bezobraznu. Pa kad dođemo jedan pored drugog onda, a što je nervoza žurim veli ćerku na trening da prebačim. Pa nemoj da te odrobijam magarče jedan. Evo sad sam se iznervirao.
Ahahaha makse sjećam se jedne ja onako idem onim putem put Katoličke a jedna svira li svira,što ja znam da me čekaju bukvalno dva pješačka i ne 8ebem živu silu da ja tu nešto pojačam zbog nje brzinu ona ladno me prestiže i pokazuje mi srednji prst kroz prozor.Onda je ladno zaustavi murija taman kod Katoličke tamo znaju da budu jer tu se najviše zalijeću i ja je gledam i mašem joj uz osmijeh.
Gori ženska,gori.
![]()
Malo moje fascinacije s podgoričkom automobilskom modom. Jedno vrijeme nije bilo đevojke koja ima auto da nije imala deset plišanih igračaka po kolima, posle nijesi mogao pokazat gospoštinu ako nemaš makar dva slamnata šešira pod zadnje staklo, sad vidim nijesi mangup ako ti neka traka ne visi s prednjeg hladnjaka.
Obaška badnjaci na hladnjaci, u to ne bih da ulazim![]()
Ja obožavam ove što mašu i granaju rukama i gore u kabini svog auta, ja njih obožavam da ih još više izgorim.Potpuno hladnokrvno uz blagi osmjeh.Ti su mi stvarno najjači baš mi uljepšaju dan.![]()
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 18:13.
A sto ti grana ako ti vozis kako treba?
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks