Mislim da čoek koji ugasi MA, a da ga niko nikad ne pita zašto i kako, i đe završiše oni slotovi što je imao (ne mora sve, dovoljno bi bilo iz čiste znatiželje znat koliko li može koštat onaj jedan za Hitrou, i koliko ih je uopšte izdato poslednjih dvaes godina), ne može rahtmetli bit.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunista.
Zatim su došli po Jevreje,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio Jevrejin.
Zatim su došli po sindikalce,
a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalac.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
ali tada više nikoga nije bilo da se pobuni.
Čoek koji je to rekao, i zbog toga proveo gomilu godina po koncentracionih logora, u samom početku je vatreno podržavao naciste. Na kraju je bio prvi Njemac koji se svim žrtvama poklonio a živima tražio oprosta, i to iz istine.
Tako da uvijek ima nade da se obrne na bolje![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Jesi bio ispred skupstine kad su rusili Ustav?
Kad ljekova nije bilo?
Kad je Katana vitlao macem misleci vjecno ce tako?
Jedno 20 godina opozicione misli i djelovanja imam iza sebe.
A zanimljivo, nikad nidje ne citirah tu pjesmu.
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 20:56.
kada se pisalo da će tadašnja direktorica gimnazije, koja je na tu funkciju došla samo i isključivo jer žena poslanika dfa (inače je dps zaposlio da radi tamo al dobro, tad je dps bio dobar za srpstvo), dobiti otkaz znamo šta je bilo. svakog dana smo imali po desetak saopštenja kako je to udar na srpstvo, da je ona nekakva moderna srpkinja, da smo srbofobi.
elem, kada se radi o možda najbitnijem projektu na našem putu ka eu, niko nije uz mujovića. pogotovo ne čoek koji ga je predložio da bude ministar (a i nosilac liste na lokalnim u pg).
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovako je kako ti kazem.
Ako odgovori kome taj mora imati reach.
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 21:04.
Pušti što veli coldplay.
No što ti veliš.Veli,premijer je digitalac.
Twiteraš i može bit budući ju tjuber.Obraća se isključivo twiterašima sa gold karticom a kad postane tjuber možda i tjuberima sa milionima pratilaca.
Da je samo premijer digitalac...
On je izvini ipak,Premijer.
Kad gledas parlamen San Marina pa onih 3-4 glavnih te imaju one kape, dozivljavas li ih kao mnogo ozbiljne ljude, ili mislis da mogu bit i teske budale, San Marinu ce isto bit?
Zasto misle ljudi da u CG ima toliko ozbiljnih glava da je realno da takvi i vladaju?
Jedna Amerika ima sabana na celu.
A najjace mi je ovo za javnost, ja veli pojma nemam sto su me zvali, ja imam imovinu od 800€ hahaahaha
evo mi znamo, a ti ne znas
nothing comes from violence and nothing ever could
Isto kao što je litijaškim mimerima inspiracija bila u blokadi za Ljubišu Kana, Božovića...
A sa uhljebljenjem ostaše bez ikakve inspiracije glede vlasti. Njih ne morate sistematizovat niti raspravljati o njima na vašim partijskim forumima.
Jednog dana kada se neki policajac bude sa tobom "šalio", može a ne mora u Crnoj Gori, jer mu je za šalu zabavna tvoja tablica na kola, pasoš, ili lokalno neko političko opredjeljenje, a to ti ne gine, nadam se da ćeš se sjetiti ovih "šala" SDT koje su ti ovdje bile simpatične.
Ali vidim da si za argumentovanu, kulturnu, dovitljivu kritiku. I da ti izmjeriš koliko je kulkturna, dovitljiva i argumentovana. Uvijek si za konstruktivnu opoziciju. Nikad iz vas ljaljaš neće nestati genetski kod pokupljen u vrijeme jedinstvenog DPS-a. Samo ste đeca likova koji su odabrali pogrešnu stranu i izvisili za privilegije.
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-niste-spremni
E Borute svaki ti cast. Vjerovatno i najkorektniji od svih juznoslovenskih tupamarosa. Nemam taj Buvogacoliki analiticki um da prodrem izmedju redova napisanog ali bih rekla - kazala da nam Borut javno kaze ono sto Brisel iznutra misli. Iz same nutrine. Hichkokovska predigra pred konacno unijacenje. Vidjecete, Ervin ce da opravda diplomu iz sandzadzkih Alpa. A Manda sa titulom Vojvode potpuno ravnopravan fon der Lejenovoj. Plemstvo nikad nije omanulo.
Polinezija gospodo.
TIJEKOM subotnjeg jutra na trgu Grivica u Rijeci, prosvjednici su dočekali takozvane klečitelje s transparentom "Klečite li za palestinske majke i djecu?" i palestinskom zastavom. No, zbog isticanja zastave strane države, troje prosvjednika privedeno je i kažnjeno, piše Novi list.
Po 200 eura... vrijeme je da se pocne uciti na vrijeme...a za budzet ce valjati bolje no pare od licnih karata...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da se Ustav ruši isperd skupštine, to mi je novitet. Ljekova za vrijeme sankcija i kad je jaha Momir, idol ovih koji su uzjahali, a ne kunu se u Paku.
Katniću ne možete oprostit što vas je zyeba 2016 da ne uzjašete sa ruskom logistikom i spriječite ulazak u NATO.
Mada ste se brzo pređaltali da budete ministri NATO vojske. Što ćeš, prvo gujsca i fotelja, pa ideologija.
20 godina opozicionog staža. Od kad sa raspao DPS i polovina ispušila, do osvježenja.
Solidno te koštala svrstavanje u polovinu koja je ispušila.
A nije ti smetalo dok si se vozio u jedinstveni DPS.
Last edited by Gagarin; 05-10-25 at 07:41.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks