Smije li se na cdm forumu učestvovat u diskusiji, pitam osvježene kolege.
Njemu je premijer pridao ozbiljan značaj jer mu se pravdao oko Belgije.
Milojko Spajić on X: "Imaš @RadosaWrbica bolje informacije sa kim sam i gdje sam danas nego kolege iz DPS koji šire neistine. Samo si pogriješio za hlađenje - dovoljno su nas belgijske večernje temperature rashladile i prehladile!" / X
A ako vas više brine što veli Vrbica no što se premijer ovoliko prosipa šta reći.Šlag na torti je ono s bratom koje sam prvi put vidjela kad Ado postavi.Ipak je Spajić premijer.Kakvu težinu ima ono što neki random lik na net u društvene mreže izgovara,a koju težinu ima kad izgovara premijer?
A čekaj, jesu li njega nešto isto makli s posla skoro?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Recimo ovako nesto iz poslednjih dana.
https://x.com/RadosaWrbica/status/1972361567154196512
Last edited by Bruda; 04-10-25 at 19:44.
Ako ne otvara vam, to je od prije par dana kad je objavio detalje saobracajke Kordicke.
Vec dolje u odgovorima se svadja i vrijedja, tako da je bas tesko pruzit covjeku blanko podrsku.
Budi svoj, pisi iz svoje glave, ne vrijedjaj i imas podrsku.
Ovako su se najvise potresli DPS botovi, sto rade slican posa.
Ahahahaha možda im smeta što ih toliko proziva i udara u neke mete a moguće da je lik nešto i bitan čim mu se Premijer,ej Premijer Crne Gore pravda.
Možda je više ljudima dosta sranja od strane premijera i injih mu u službi pa nagazili isti na nekog anonimusa.Njihove funkcije su jasne i koju odgovornost nose ovaj se pravda što će ženi reć,ovaj što mu brat veli,onaj Ibrahimović se ne vadi iz Njujorka a uvatili se nekog Vrbice i šetajućih spomenika.
E kad se bude zapitalo kolika je čija odgovornost u državu u odnosu na položaj,jer uz beneficije ide i odgovornost možda bude neke sreće.No su njima beneficije sve veće sami ih sebi pišu a odgovornost im je NULA.
Ево се и рахметли Бојанић јавио да и он нешто сматра поводом посјете Радмана.Какви промашени људи.
А Спајић се прави мртав, препустио Ибрахимовићу и Рањи да равнају криве Дрине са Хрватском, да би нас ови пуштили у ЕУ, док се по њима кењају наши суграђани са посебним потребама.
Исто ради и Мујовићу са колектором.
https://x.com/KonteZanovic/status/19...glezBDa_w&s=19
Last edited by BAR; 04-10-25 at 20:06.
Црногорце је одржало црногорско срце.
samo je sa kolektorom veći problem, bih rekao. što se tiče ovoga sa Hrvatskom, trener se tu ne pita 1%, on samo odje može biti ministar spoljnih poslova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Imenom i prezimenom prijatelju moj, imenom i prezimenom.
Pa me ne privode nidje.
A da sad su mi svudje vrata otvorena, i nisu bas.
A to sto neki pod pseudinima kenjaju godinama za tudje interese, cesto vulgarno i uvredljivo, misleci nedodirljivi su, to ne bi trebalo nikog mnogo da potresa.
Ko imenom i prezimenom kritikuje ovu vlast, argumentovano, kulturno, dovitljivo, i ako takav neko bude sikaniran, hajde onda da pricamo o diktaturi i pruzimo punu podrsku.
Vrbica 'satiricar' nikad nemase nista protiv Lazovica, Veljovica, DPS izgleda nije grijesio...
Tu mu je inspiracija bas bila u blokadi.
Ti ko da je sistematizacija posao od par sati...
Nije iskljuceno da je lik radio nesto za sto nije bilo potrebno radno mjesto, odnosno uhljeb.
To bi objasnilo uredno tvitovanje u toku radnog vremena.
Kao sto rekoh, za njegovo ponasanje se svudje ostaje bez posla, to ko spori mnogo je pristrasan ili nema pojma o zivotu.
@Bruda
Osim kad službeno razlupaš u neđelju onda si još i žrtva napada sitne boranije.
Koliko službenih su inače polupali i pravili razna sranja funkcioneri,ej funkcioneri što mene briga za nekog tamo Vrbicu?Ja mu želim da ih još i tuži i dobije tužbu i da ih doživotno zajebava.I sve mi se nešto čini da ga se plaše.Mislim što bi premijer njemu pisao twit?Objasni ti tu pojavu ako možeš.
Last edited by Bluemoon; 04-10-25 at 20:26.
@outline
Da iz tvoga posta zakljucim da ne postujes mimere previse?
Eto dodjosmo do moga dijela.
Sad treba da se potresam jer neki mimer sto vrv to radi za apanazu ima problema, a on to radi da kad njegovi dodju na vlast dobije sve benefite i naprasno zaboravi svoju 'borbu'...
Ali zato se sprdaju ljudi Saveljicu, koji imenom i prezimenom je 'peglao' one, a sad 'pegla' ove...
Ovaj Gagarin bi slavio da cima vlast Saveljica.
Sve krivo nasadjeno.
@bluemoon
Objavio je detalje koji se jedino mogli utvrditi na licu mjesta, uvidjajem.
Linkao sam post kao prilog prici da mu se 'dostavlja'.
Last edited by Bruda; 04-10-25 at 20:30.
A ko mu dostavlja?Podgorički Vremeplov?
Objasni ti lijepo što Premijer Crne Gore se obraća njemu što je činio na twit u Belgiju a ne stanovništvu Crne Gore?
Reach.
Premijer je digitalac kome je bitniji neciji reach od recenog.
Jednom se zeznuo kad je tviterasa zbog napisanog pozvao u stranku.
Ovaj se isprdao s njim.
Od tad samo komunicira s onima sa hiljadama pratilaca. Ponekad. Zbog reach-a.
Last edited by Bruda; 04-10-25 at 20:37.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks