Kod koga skinut i ugasit dpf na golf 6?
Tesko auto dostize radnu temp, tj nije je dostigao na 40 predjenih km danas... Radi normalno, cak i grije u kabini kako treba. Termostat?
Polovan auto u DE sa placeva ili privatno mora zakonom dati 6 mjes radne garancije,sto je suprotno nasim zakonima i svercerima i sibicarima kada prerpodaju kola ...
Ako je posao srecan mu veliki i dug put...![]()
Moguće, ali vjerovatno kako je za izvoz to ne važi.. A jebiga uplatiš kaparu, podješ tamo platiš avionsku kartu i hotel i desi se to.. i prodavac zna da si u šah mat poziciji jer si platio sve to i da ces sigurno kupit auto ako je ostalo ok kao što jeste... zajebana je malo kupovina iz inostranstva realno, ovaj prodavac ima najbolje recenzije na mobile de i posluje preko 20godina ali nije rekao za ovo.. ali se kune da je ok sve bilo do juče kad ga je upalio akumulator je bio slab kako si nije vozio neko vrijeme i da je moguće zbog toga...
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Last edited by Paqito; 02-10-25 at 19:29.
Cek da pogodim jos jednu stvar, prodavac je original njemac samo se zove Rahim Benghazi?
Okle 3000km, je li ide doma preko Španije?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Vidi ima vec neko vrijeme posle korone znam ga licno inace je iz Cg drze plac auta i slao mi je kola na servise i vracao nazad da bi stojao iza garancije,jer ih drzava i inspekcija druka zbog zastite potrosackih prava i dr.
Sad mi neznamo ta prava i svako ka prima ponaosobno![]()
Prije je bilo kada se odjavljuje i vozi na točkove do destinacije van EU mora da se odradi tehnički. Makar je meni tako bilo...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Na zopea sam poceo u zadnje vrijeme da primjecujem da kad radi u ler neko kao cukanje slabo (mada nije bas ni slabo cim ga ja cujem) al cim nagazim kvacilo i pustim to prestane, ne moram ni ubacat u brzinu. Je l mi to nesto na samrti i mogu li sam da virnem i potvrdim ili mora kod majstora?
sestri se to isto cuje na zopea, 208 ima...ja mislim da se cuju lezajevi u menjac/ulazna osovina menjaca...jer da je druk lezaj, valjda bi se kontra culo...
njoj zveci na ler, kad stisnes kvacilo prestane
Nek posalje Ecu ugasim dpf gratis po kuriru![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks