Antares, avet, BAR, Gagarin, kaemSe, NetworkMaster, nikolaf7, outline, Samo Niksic, Tica
Mrtva trka u sto gorem bacanju fora izmedju Dajkovica i Jodzira
padobranske jedinice botova naidju s vremena na vrijeme. imam omiljene, neke.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 30-09-25 at 18:48.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
s obzirom kakve su splačine u ovom odboru čudi me da su ga podržali.
https://etv.me/politika/pes-podgoric...glavnim-gradom
Svi znamo da ova dva događaja jedan sa drugim nikakve veze nemaju.
Tko leti, vrijedi...
Simptomaticno je sto se ovo desava na odredjene datume i u biranim politickim momentima. Pametnome dosta rece li Boris Bogdanovic nedavno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pogodi politicara:
![]()
Lijepa paralela
Da probamo još jednu. Zamislite situaciju:
Država i Grad Podgorica spremni za radove na kolektoru. Papirologija odrađena, sve spremno.
10+k građana Zete i pristalica iz ostalih krajeva stoje na put u blokadu. Sumnja se da imaju spremne molotovljeve, i da su spremni da do ekstremnog kraja brane svoj stav.
Šaranovićeva policija u punoj opremi stoji naspram njih, spremna da interes i pravo države sprovede po svaku cijenu. Nažalost, kolektor je malo preveliki, i Krapovićeva vojska ga ne može helikopterom na mjesto spuštit, ili neki sličan desant načinjet.
Možda Bato carević ovaj put ne bi dao mašine, ali ima i u pg firmi sa dovoljno tehnike.
Neko mora popuštit.
A neko mora svoj Alamo sačuvat.
Što god mislili o Saši Mujoviću, a vjerovatno nemam mnogo ljepše mišljenje od vas, ovo je trenutak kad svaki građanin ove zemlje mora iza njega, do poslednjeg krvnog zrnca. A ne političkog. Jer je ovo trenutak kad je na tom čoeku ponajveća odgovornost za dobrobit ove zemlje i svih nas, u dugo vremena.
Što god mislili o Jakovu Milatoviću, a sigurno nemam mnogo ljepše mišljenje od vas, ovo je trenutak kad svaki zdravi građanin ove zemlje mora iza Preshjednika. Jer je i na njemu ona ista odgovornost. A zanimljiva je situacija, ako bi se ona Evropa doshjetila da mu pune malo vjetra u jedra, taj čoek bi čak imao ponajviše otvorenog potencijala da nas sve iznenadi. Čak i lijepo možda.
Što god mislili o Milojku Spajiću, a nemam lijepo mišljenje o njemu, ako napokon zauzme svoje mjesto i postavi ga u stranu ispravnosti i dobrobiti za sve, do poslednjeg krvnog zrnca idem iza njega. Za vas ne znam, ali ako čoek shvati da napokon mora birat stranu, i da nam je jedina valjana opcija da pušti da se na jednom kolektoru za hovanca izoluju DNP, i još poneko uz njih ko mu je do sad najbliskija adresa bio, ja ću tako.
Što god mislili o Demokratama, a neću iznosit mišljenje o njima, ako slete s kosmosa i ukapiraju koliko je bilo priglupo i pomislit da možeš u jednu NATO zemlju svu bezbijednost krojit kako te volja i kuda te volja i u svoju stranu, i ako se ustroje u stranu dobrobiti svih, ja ću i za njima do poslednjega.
Što god mislili o Crnoj Gori, i političkoj sceni u njoj, ona je takva kakva jest.
I zvuči kao pretužna komedija, ali ova hipotetička priča o hipotetičkom kolektoru za hovanca, na kojem bi se hipotetički morale napokon strane uzimat, i hipotetički birat između pravog i nepravog, i hipotetički napokon izut igrači da se vidi na koju im stranu cipele okreću, je hipotetička prilika za sve nas da stanemo iza onoga što mislimo da nam je put.
Zamisli to, kanalizacija da bude mjesto na kojem ćemo se napokon ''prečišćavat''
A tek zamisli da umijemo iz ovih paralela što naučit, i iz ovih hipoteza shvatit đe je suština a đe ne. Đe bi nam bio kraj![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ja sam se posvadjao sa komsijom jer sam moju septicku iskopao u njegovo dvoriste...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I neka si, odnosno, neka te je snašoJer je tvoja septička tvoja stvar.
A nekakvi kolektor koji bi počistio i već otrovanu Podgoricu, ali i već otrovanu tu istu Zetu, ako bi se samo malo napregla da se doshjeti da joj nije cilj da ostane na svoje otrovne septičke, no da se prebači na neku centralnu kanalizaciju što bi joj napokon bilo omogućeno time, je svačija stvar.
Inače, može ta stvar i obrnuto:
Riješi Zeta da uvede centralnu kanalizaciju za sve. Složićemo se, prenapredna i predobra jedna stvar, I to ne samo za njih, no za sve nas, uzimajući u obzir da bi onda vjerovatno umanjila da tim septičkim truje i nas ostale kroz one rijeke i ono jezero.
Đe će s njom?
Kad na to odgovoriš, na sve si odgovorio. Prejednostavno je da se komplikuje.
I vrijeme je da se politika vadi iz hovana![]()
Ma kakvi, po definiciji bi svi ispali ludi (i magarci) da radimo istu stvar koju smo uradili vec X puta i ocekivati drugaciji rezultat. Jedino bi stao iza Sase Mujovica a Jakov, Milojko i pogotovo Demokrate su se dovoljno vec pokazali. Sta god mislili politickoj sceni CG najbolje je da se ona mijenja tj. da se izbori opet odrze pa se glasa neko drugi (nov) a ne bilo ko od trenutnih.
Htjedoh reć da ću stat iza svakog za koga znam da je na kraj stao na ono što istinski vjerujem da je jedina ispravna stranaSuština je kad će naić trenutak da se te strane napokon moraju birat.
Ima odje mnogo krivih drina da se isprave ali nijedna do kraja... aj da ispratimo borce i da vidimo ko.ce.kraj biti pobjednik sjenki
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
prilično jak test za državu tj aktuelnu vlast.
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...mo-gdje-je-bio
aj što nema vlasti, al ovo se čak više ne može ni državom nazvati. teško da je iko očekivao ovakva dna koja smo dotakli.Beranski policajci postupili su po odluci suda da oduzmu spomenik ozloglašenom četničkom vojvodi Pavlu Đurišiću iz manastira Đurđevi stupovi, ali ga nisu našli u dijelu prostorija u manastirskom kompleksu koji su pretražili, saznaju "Vijesti".
Mora se reći - potpuno očekivano
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks