🤣🤣🤣 blamage!
veci blam no klipovi darka lazica 😂😂😂
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako ti do sad nije postalo jasno,a mislim da jeste i da ovo radiš namjerno zbog mene,još jednom da ti bukvalno kažem:ljubomoran sam na tvoje radno okruženje.Istrpi,ako nećeš zbog drugih forumaša,onda zbog mene i ne postavljaj nam ovakve prepiske na forum.Kao prvo nije humano a kao drugo dolazim u iskušenje da održim bukvicu mojim kolegama i koleginicama,da im izrazim svo svoje nezadovoljstvo s njima...iako sam neđe svjestan da to ne zaslužuju."U p.m. svaka vam čast,rakija vam je odlična,paradajz domaći vrhunski ali dajte jedno jutro se pojavite sa vrućom pitom ali da nije kupljena!" "Ma svaka Vam čast na kupljenom kroasanu,ali pojavite se jedno jutro sa toplom projom-ne viđeli se"
A znaju dobro da sam bik u horoskopu...drugim riječima:"Ja sam goozica,a ne @goozica "
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 29-09-25 at 16:21.
Pojma ti ja nemam u vezi venere i mjeseca.Svo moje istraživanje horoskopa i astrologije je je počelo i završilo onda kad sam pročitao za moj znak da je goozica,a najviše na domaće spravljeno...samo za njega.Dobro,crno vino i čokolada mogu biti i kupovni ali meso,pita,proja, torta... a spremi mi je i prinesi vruću i izdaću,što bi blu rekla,i državu i majku i obraz.
Drugo,ajd ne moraš baš prestati sa pisanjem i dočaravanjem tvoje ofice atmosfere,ali prvo napišeš u jednom postu "Sadržaj koji slijedi ne preporučuje se bikovima i gooz'cama" pa onda ja kad to vidim,ne ulazim na teme đe postuješ,sačekam da na timeline ostanu visoko,t.j. preskočim ih.Hvala,eto možemo nać' neki kompromis.
Razočaran sam na sve oko mene,posebno na ukućane.Niko da primijeti da taj paradajz miriše na paradajz,da taj paradajz nema kočanj,da taj paradajz ima ukus paradajza,da taj paradajz nema tečnosti u sebe,nego je sav od sočnog mesa...Pojedoše ga,samnom zajedni, taman ka i onaj iz Volija.Čak mi je žena predložila da pravi sataraš od njega jer ga dobismo u velikoj količini.Reko,pušti mene,sam ću...ako ima sira i leba ima ako ne...ovako ću ka jabuku.
Malo mi je falilo da im svima u kuću rečem:Ne prosipaju se biseri pred svinje.Srećom,ugrizoh se za jezik
Last edited by joni; 29-09-25 at 16:54.
Ne želim o tome da čitam,shvati već jednom ženska glavo.Al eto,ne žali čokolade kad budeš špricala u nj i rasporedi kolko god možeš,jer ako prvim i zadnjim ugrizom ti nepca i jezik ne ośete čokoladu...eto,praštaj na prostoti,ali jebe mi se za takve krofne
E nema mi milijeg pitanja u kanc od koleginice, da ne biste polizalicu bi li...
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
E tvrdoglav li je ovaj coek, sto je ovo... ja da mu pomognem da uljepsa radnu atmosferu, on se nervira odje oko krofni koje su jos u puutuu
Još ako si "nespretan" pa ti ostane oko usta fila,koleginice ti skrenu pažnju i ponude salvetu a ti odbiješ i počistiš jezikom sve od nosa,preko krajeva usana do brade.Tačno im u pogledu vidiš da se one pitaju imao bi +10% na sledeću platu...jer...skil je u pitanju
Moj kolegijum je kao stvoren za extravaganci,kaem se i još poneke odavLe.Dobre rakije ne faljiva ali ja nit sam neki hedonista u toj oblasti niti sam u kondiciji
Last edited by joni; 29-09-25 at 17:36.
dje radiš da dodjemo kod tebe na posao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Atmosfera kod jonija sjutra ako mu ne donesu pitu.
Nešto me inspirisa sva ova priča.
Malo se jelo,više se pilo.
Zbog one fotke što si postavio na duški klanac,terencu.I da ti rečem ja ne pamtim da ti naudim no što si mi drag,kapiraš.
..nije mi Merlin nešto u ukuse no odgovara atmosferi.Ako ljudi poput tebe odu sa ovog foruma,nek komontno krepa eto tako.
Last edited by Bluemoon; 29-09-25 at 20:00.
uvijek me radi neka pjesma od Maye bosanke da dinamicno vozim auto.
i kad sjedim kuci isto me radi.
🫠
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
...neđeljom u crkvu...
...a i lad ih vodim na depilaciju vozim pod rotaciju..
Ja ovog čeoka prosto obožavam.
Last edited by Bluemoon; 29-09-25 at 20:47.
@joni jesi to zaspa.
Ne znam za tvoje kolege i koleginice,i ostale ali ja te posve razumijem.
Ne bi vjerovao koliko.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks