Ima tu jos 20 drugih vozaca, no nema potrebe da se gleda dok ovaj manijak dere sve.
Da ode, pa da se prati ovaj sport ponovo.
Ne pamtim da je Banjaja bio ovako los jedan vikend. Mada je los cijele sezone skoro ali ovaj vikend je tuga tuzna.
Last edited by hercules; 24-08-25 at 13:41.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ima tu jos 20 drugih vozaca, no nema potrebe da se gleda dok ovaj manijak dere sve.
Da ode, pa da se prati ovaj sport ponovo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ima nas raznih
ovo je najveći šampion sa najmanjom bazom navijača ikad.
Nezaustavljiv. Već je oborio rekord u borju poena od prošle godine a ni do Japana nismo stigli. U japan može do brojke 100 i krunisanja.
Je li neko planirao ic za Valenciu 20-22.11 i ako je neko bio da podjeli neke informacije ?
Podjoh sa ovim datumima u 2026.
Ipak je ove godine od 14-16.11
Ipak se cini da nije bas lako za Motegi iskreno. Ne kazem da nece ali nije to bas tako lagano kako se cinjelo. Luca Marini i Joan Mir jutros maestralni iskreno
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Imate li link za gledanje?
Vazda sam volio Motegi i Suzuku.
Mozda ovaj mogne.
https://motogpstream.me/motogp-japan...to-gp/stream-1
Konacno Peko u sprintu. Vakat je bijelo cijele sezone.
Hvala Herkule
Nadam se da ce Peko nastavit u ovome ritmu do kraja sezone, da odradi pripremu za iducu sezonu. Inace, GP26 iduce sezone ce voziti Mark, Peko i Alex.
Martin slomio ključnu kost.
SMRT FAŠIZMU!
Peku ne odgovara GP25 ali to Ducati nije zanimalo dok god braca Markezi deru sve ostalo. Tu su pare jbg.
E sad, za Japan su mu dali da napravi neke izmjene ili kako vec rekose da vozi GP24 sa djelovima sa GP25...nisam siguran jesam li dobro procitao i ukapirao (ne zanima me ova sezona 2%) pa je coce zbog toga bio brz juce-prekjuce.
Isprasice ga Markez sjutra svakako, isprasice ga i iduce sezone, pa 27me kad predju na 800 da vidimo da nece bit' ista drugacije.
Niko ne moze da vozi neispeglan bolid bolje od Markeza, Rajkonena i Montoje.
E kako ubodoh vikend da gledam![]()
Odlicna trka. Milo mi je zbog ovog momka.
Peko od sjaja prosle nedjelje do ocaja ove nedjele. Markez upitan za ostakat sezone.
Uzas, taman tip prica da prodje Mandalika i da ceka Australiju i Valenciju, jbg... Skupa greska Bez-a.
Zna li se sto oko ovog Pekovog motora?
Sta petlja ovo Ducati?
Priča se da je u Motegiju vozio GP24 (Uccio iz VR46 je izasao sa info da su Peku pozajmili morbidelijev GP24 na testu u Mizan). Vjerujem da je taj motor završio misiju poslije Motegija nakon onog dima, a navodno je ovo u Indoneziji bio isti motocikl. Cudne se stvari dogadjaju tamo. Nevjerovatno je da jedan vikend dominiraš, najbrži krug staze, P1 kvalifikacije, P1 sprint, P1 trka a drugi vikend te jebeni Chantra pretiče.
Last edited by Illuminated; 05-10-25 at 21:39.
SMRT FAŠIZMU!
SMRT FAŠIZMU!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks