Na moje ga novo ne bi isao pa makar ga na felne izveo iz salona...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako je. Evropljani stavljaju bas snj gume. Zamisli, novi M5 na Hankook. Porsche na Nexen a npr. kinezi na Conti, Michelin…
Prema tome, šta da ti kažem?
Na moje ga novo ne bi isao pa makar ga na felne izveo iz salona...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pa OK su za obicna aura, ali nisu za ultra sportsko auto.
I meni nisu jasni ovi likovi što daju +50k € za auto i onda stavljaju i polovne samo da voze... a stari ono vele, koliko para toliko i muzike...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
https://www.toyota-tsusho.com/englis...16_003902.html
Leading Korean tire manufacturer NEXEN TIRE Corporation (President & CEO: KANG, Ho Chan; hereinafter "NEXEN") and Toyota Tsusho Corporation (President & CEO: Jun Karube; hereinafter "Toyota Tsusho") announce they have established a joint-venture automobile tire sales company in Japan and started business operations.
NEXEN: The company's flagship tire brand installed as the standard tire on vehicles sold by many different automakers around the world.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
jbg
![]()
Ako fabija kaze da nisu, onda nisu
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nisu nexen jedino sko su to smece sto dodje fabricki morali mijenjati na manje od 10k km![]()
Kupujem ljetnje gume 185/65/15 za Kia Ceed. Imao sam Michelin Primacy 4. Sad razmišljem jeftinije malo. Viđeh Uniroyal RainExpert 5, ima li ko iskustava sa ovom gumom. Đe da vidim za Continental, imao sam nekad EcoConti neke
HANKOOK KINERGY ECO2 185/65R15 88T 70 eura
dajte neku preporuku za zimulje 235/60/18 za SUV
Da li uzeti MICHELIN gume za sva godišnja doba 225/45R17 91Y TL CrossClimate 2? Prelazim malo godišnje do 10 hiljada km, rijetko po snijegu, uglavnom podgorica i primorje tako da što se tiče ekstremnih uslova to su visoke temperature ljeti..
preko ananasa mi ispada set 4gume 430 eura, je li to okej cijena?
Last edited by Paqito; 17-09-25 at 07:54.
U tom scenariju ja bi uzeo m+s srednje-vise klase za zimu a bar pristojne ljetnje (koje se dobro ponasaju po mokrom) za ljeto.
DOT ti je 3124.
Meni su nedavno stigle zimske GoodYear sa Ananasa / Kastelana, 2024 bijaše dot
Aaaa ovi sa ananasa,kakvi su ovo prevaranti ... Ciste skladista i ostslo. Gume iz sredine 2023! Pi.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Imate opciju da vratite.
Ja sam dobio conti sc7 dot 25.
Rainsport 5 je takodje nov/dec 24
ananas vam je platforma koja prodaje robu drugih prodavaca i pored svakog artikla pise ko je prodavac...
imaju sa radnju sa dosta firmi i prodaju ono sto im oni ponude i ono na sta mogu da ostvare dobre cijene da budu interesantni krajnjem kupcu...
ako je castelana zaglavila sa nekim starim gumama, isktostice i ovu platformu da to sto prije rasproda...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks