Results 1 to 25 of 8722

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    215
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by beatnological View Post
    Sjecam se ja i perioda ne bas toliko prije toga kada je u Master kvartu bilo i po 800€ jer sam tad djevojci govorio da nagovori starog da prodaju stan u Novom (drugi) i kupe njenoj sestri drugi u PG stan (studirala je tamo) jer ga nikad vise nece gledati po tako smijesnim cijenama. U Novom je bilo tipa ~1300-1500 kvadrat, PG se uredno nalazio ispod 900.

Koliko su kirije u PG u nekim boljim kvartovima stvarno?
    Brate, u Master kvart apsolutno NIKAD, ali nikad, nikad, cijena nije padala ispod 1200e. Tj. 1199e, to im je bila najniza i realno vrhunska cijena za Pg tako da su im svi stanovi planuli odmah. Poslije je to islo gore, 1400 je bila cijena za neku lamelu, pa se onda krenulo u visine...
    Eto, ne mogu da tvrdim da izmisljas, mozda je neko zaista prodao stan za 800m2, ali to jedino ako mu je baaas gorelo pod noge pa ga makao. Tako da to nije bilo pravilo jer investitor sigurno nije dao nijedan stan ispod 1200e.
    Jedino ako mislis na one profesorske zgrade, ali i tu je cijena gotovog stana pratila master, mozda 50e manje

Znam odlicno kako su se kretale cijene jer sam u tom periodu i sam kupio stan. Bukvalno sam zakljucio ugovor kad su otvorili puteve izmedju opstina, a isao sam na sverc do primorja da gledam sto ima u ponudi.

Old bakery si mogao da biras stanove 1200-300€, a cuo sam price da su se prodavali apartmani od 30m2 i za 1000 po kvadratu.
    Gradnja ytong, 500+ stanova je u kompleksu ali nije uopste tako lose ispao (za budvanske standarde ) Uglavnom su cijene danas x3 a izdaju se dosta dobro.
    Bijeli do je po meni vazda bila solidna lokacija, one stare zgrade su planski gradjene i vrhunskog kvaliteta ali ima u naselju masu stanova bez dozvola, zgrade koje je pravio ko zna ko, nadogradnje i sl.
    Inace, prodao se u periodu korone dvosoban stan u zgradu France na kotorske semafore, nepunih 60m2 sa garazom za 90 ili 100 hiljada.

Uglavnom, korona, ratovi i sl., to su neke vanredne okolnosti, ne mogu biti reper kretanja cijena. Kao sto sam vec ranije pisao, smatram da ce cijena kvadrata u Pg na prosjecnim lokacijama poput Starog, Zabjela uvijek da bude oko dvije prosjecne zarade. Eto, da patentiram tu teoriju
    Last edited by 357; 17-09-25 at 17:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)