Ovaj Megan je non stop ovako parkiran u raskrsnicu, bilo sa ove strane ili na bulevar Vlada Cetkovica. I to vazda ovako tik u raskrsnicu i bas njega briga.
Kad skreces u ulicu Jelen Cetkovic naletis direktno na njega, boli ga uvo.
right mouse button click test
Mislim da smo definitivno postali gori od indije, tacno cu nedje poc tamo da vidim kako se zaista vozi kod njih jer cisto sumnjam da je gore nego u PG. Stojim maloprije na crveno (jos 30 sek) kad ladno pored mene prolaze 3 auta bez sekunde kocenja i po sred onog crvenog idu dalje (na bulevar svetog petra cetinjskog) kao da ne postoji semafor i 4. malo iza njih uspori malo i kad vidje da su oni prosli samo ode i on. Ali ne radi se o nekim trkacima koji su proleceli 100-150 tuda nego ljudi ladno 50 na sat
Mene vise nista ne iznenadjuje...
U petak djevojka ostavila svog bmw dzipa na ulaz u garazu koju koriste 2 zgrade...od toga jedna poslovna i ode u butik... samo sto sam ja vidio to je trajalo 5minuta a za to vrijeme se toliko auta i nagomilalo na bulevar u sred spica cekajuci da gospodja dodje...
Meni stvarno nije jasno o cemu razmisljaju pojedinci...ds li se iko ikad zapita koje su posledice takvog ponasanja....
“Da ja ovo moje zavrsim a lako za ostalo”.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sve sam blizi kupovanju nekog golfa 2 sa bull barom i da dzabe tako prevrcem auta
Sto mu nece nedje naici neki vozac slepera da ga presega na pola
ja mislim d aje juce bio "prodji sa mnom kroz crveno dan" (nije, svaki nam je takav), jer sam ja vidio neobicno mnogo prolazaka... ukljucujuci 2 lika (passat stariji i golf) koji su kod galerije ULUCG iz pravca Starog otisli trakom za lijevo i pravo put hotela CG dok je bilo full crveno (ni rano ni kasno), no uslut gurajuci se sa kolonom auta koja prolaze na zeleno
Kao kod nas od Zabjela prema Zeti.
https://www.instagram.com/reel/DODA9...RoZXRnb24zeQ==
Auu sta li je odje bilo, cini li mi se ili je ovaj (sto bije) zagradio autobus pezolicom? Pa izasao vozac da se svadja sa njim? Jer je tu stajaliste ako je ovo Moskovska?
Najseljackija.... svaka glasna posle 22h...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DOsTd...Y4Znk5eDJ4ag==
Zasluzuje li sipku po glavi?
Izađeš iz kola, olešiš od batina, i onda kreneš sa njegovom glavom da lomiš cijeli šleper.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zaslužuje robiju. Pokušaj ubistva.
Tehnicki ugrozavanje bezbjednosti,sto je maks sto ce da fasuje i to ako halabuka potraje koji dan pa tuzilac nema kud.
Level bezobrazluka: Max
Znaš kako nije to muzika to je sociološki fenomen.Jer kad malo bolje se odradi statistika tih što puštaju zvučnike dok voze da drugima objave da su ovi u naslovu vidiš tačno koja je to muzika u pokušaj zapravo.
Ne samo da je statistika ono procentualno nešto no u većini slučajeva je to turbo folk.I pri tom se tako veli jer u većini slučajeva slabo poštuju i saobraćaj.
No njima je banja teško je ovima oko njih.
Znaci obojica ce prekrsajno da odgovaraju momak momak 27 godina koji je prvi udario vozaca autobusa 59 godina...
I prijave su iz zakona o javnom redu i miru
1.vrijedjanje i drsko ponasanje na javnom mjestu
2.fizicki napad na javnom mjestu clan 10.
Bas me interesuje presuda jer moze biti 60 dana ili od 100 do 1000 eyra
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A sta je ovdje kriv vozac busa?
On je jedino kriv sto je izasao iz busa al tu moze odgovarati samo disciplinski ne krivicno
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks