Provjerite koji je tacno naziv tih paketa koji su bili sa pretplatom 0e.
Na mtel ih ima raznih, ima paketa gdje ima i razgovori u 068 neograniceni a pretplata 0. Neke od tih paketa su i oni peomjenili.
Sent from my Fold using Tapatalk
Provjerite koji je tacno naziv tih paketa koji su bili sa pretplatom 0e.
Na mtel ih ima raznih, ima paketa gdje ima i razgovori u 068 neograniceni a pretplata 0. Neke od tih paketa su i oni peomjenili.
Sent from my Fold using Tapatalk
imam neku odličnu multimediju za auto, koja ima i sim slot za data karticu. S obzirom da u okviru svog paketa imam sasvim dovoljno protoka, da li One nudi ili razmišlja da ponudi neku opciju izdavanja SIM kartice koju bismo koristili upravo za ovakve prilike (multimedije, tableti, pametni satovi), koja bi koristila protok iz paketa koji već imamo? Čini mi se da Telekom ima neku sličnu opciju, tj. da se protok sa data sim kartice može koristiti na još jednom broju?
Ovako svaki put moram da kreiram hotspot, bespotreban korak, plus trošim bateriju i telefon se grije, a i sporije je...
(nečitko)
Ne moze tako jedna ponistava drugu
Ima paketa gdje se nudi data shere npr tcom ima to da ja znam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
kada me neko zove ili ja nekog iskace mu ime mog sajta umjesto moje, kako? Da li da zovem operatera da to promjeni?
Ako je Samsung, u Kontakte pa Profil promijeni.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Mjesečna pretplata biće uvećana za 1 EUR od nove godine.Postovani/a, obavjestenje o izmjeni uslova utvrdjenih pretplatnickim ugovorom nalazi se na adresi https://1.me/static/file/obavjestenj...ravna-lica.pdf
Sve im ..
Ajmo malo menadžerski po crnogorski.
One ima oko 190.000 postpaid korisnika.
Realno je da im 3% do 5% otkažu pakete nakon ovoga, a to daje 180.000 korisnika.
Po 12e godišnje = preko 2 miliončeta.
Ko je za?
Svi smo za
Piši
....
Living on the EDGE side
I malo im je, kakve su to splacine.
Prosli put nisu dali ljudima da odu nego su nakon poskupljenja trazili da se plati po 80-100eura za raskid iako se nema kupljenih uredjaja na rate.
Valjda Ekip nije imao savjet formiran, nisu mogli da donose odluke a inace ne ide to brzo pa su koristili situaciju i bukvalno ti podigne cifru pretplate, posalje poruku da se moze raskinuti jer je poskupio a u poslovnici ti radnice traze da platis "jer njima sistem nedozvoljava dok se ne plati".
A inace imaju jako strucan kadar koji im radi u poslovnicama...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
A to ih briga. Kadar primaju preko veze.
Ja sam proljetos prebacio broj na One, 9 eura mjesecno za korisnike koji prenesu broj sa druge mreže, sve neograničeno, ugovor na 2 god Telekom je komad bolja mreža, kvalitetnija, iako se One stalno reklamira kao najbolja po nekakvim mjerenjima.
Mogu li raskinut ugovor na osnovu ovog povećanja od Nove godine?
Možeš...
Imajući u vidu da su navedene izmjene moguće nepovoljnije od uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom, imate pravo da u roku od 90 dana od dana prijema obavještenja o promjeni ugovorenih uslova, raskinete ugovor bez plaćanja naknade zbog prijevremenog raskida i da o tome u pisanoj formi obavijestite One Crna Gora u nekoj od poslovnica ili slanjem zahtjeva poštom na adresu One Crna Gora DOO, Bulevar Džordža Vašingtona 83, 81000 Podgorica
– izuzev ako ste tokom trajanja ugovora kupili terminalni uređaj ili opremu na rate kada ste u obavezi da prilikom raskida ugovora izmirite preostale rate u cjelosti i tim povodom dođete u neku od poslovnica kompanije One Crna Gora.
Living on the EDGE side
Vi mislite da ostali nece dici taj isti 1e?
Isti sablon svake godine sad je samo zapalo one da prvi mora podic
Tacno vidim kako sjednu manageri i izvlace sibice
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks