23.69€
23.69€
85.29
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
37.84€
15 dana
12.04 €
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
81.86
Ima li ko da mu nije stigao racun na mejl?
183,87€ kako NE ZNAM. prosli mjesec 83,35€
166,63€ znam kako, no sto cu
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
been there, done that !!!
Napišite prigovor, da barem u sistemu imaju neđe zabilježeno da ste se žalili. Meni je do skoro prosječan godišnji račun bio trocifren, stan 85m2, niđe veze... Napisao sam prigovor početkom godine, odbijen je ali isto su malo računi pali...Ipak, realnost je da KRADU, tj. ne obračunavaju potrošnju kako treba, pa prvo ovima što po 10-12e stižu računi, zajebite to, mislite li da vam je stvarno to realna potrošnja? No dovoljno je viđet ko vedri i oblači CEDIS-om i EPCG, nema se što čudit ičemu...
Meni u jedan poslovni 175€, a šanse nema i nikad preko 100€ nije došao. Sve isto.
Ima li iko da koristi kontrolno brojilo u stan pa da uporedi ?
moj ujak kukao mjesecima, ako ne i godinama - zivi u stanu u NK njih 4-5 clanova, racuni oko 120 eura.
ugradio sam mu kontrolno brojilo koje je malo preciznije od cedisovog i poklopila se potrosnja u 2 eura, tj. zbog preciznijeg mjerenja.
vise ne pominje.![]()
meni prvi put ovoga mjeseca stigli na mail svi racuni za brojila na koja sam ulogovana na app. a prethodno sam skinula sve potrebne.
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni ovaj mjesec na mail došlo 5 računa i jedan zahtjev za sklapanje ugovora.
Korisnik brojila plaća to brojilo već preko 15 godina i sada su vidjeli da nema sklopljen ugovor. Znači li to da se bezveze plaćalo ovih godina (naravno da ne znači)?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks