Odavno je trebalo jos 10tak bolnica napraviti, nego nema osoblja da radi a takodje u velikoj mjeri i sto vise prosiriti prostor za grobna mjesta, necemo imat dje...
Šakovici....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odavno je trebalo jos 10tak bolnica napraviti, nego nema osoblja da radi a takodje u velikoj mjeri i sto vise prosiriti prostor za grobna mjesta, necemo imat dje...
Nema osoblja ni za ove bolnice sto imamo a ne jos vise da se radi, a i to osoblje sto je ostalo je upitnog znanja
Bulevar PG-DG,prije Mareze iz pravca PG
Sent from outer space using Tapatalk
Golf 2 i citroen c3?
duja wins
She is only here to annoy herself!
Fatality
-1…….
Prema tome, šta da ti kažem?
Prođoh pored ovog udesa nekih 10-tak min prije no što se desio.Išao sam od DG ka PG,vidim iz suprotnog smjera nema vozila nekih kilometar,puste obje trake.Mrak.Kad...najednom galopiraju dva konja sredinom trake iz pravca PG-DG.Posle naiđoh na ovaj džumbus.Dok smo stajali u koloni izađosmo iz kola i popričah sa čovjekom ispred mene(DG) tablice,veli,ja sam do sad dva puta naišao na konje u ovom dijelu.
PS loše se izrazih,nisam prošao 10min prije udesa,nego se udes desio 10-tak min prije no što ja naiđoh
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 13-09-25 at 22:49.
I ja sam prosao pored njih srecom vidjelo se pa se stane ali pred sumrak i nocu ne zelim ni da mislim sta ce bit
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Mrak je i bio kad se udes desio.Ne bi me začidilo da su preskočili bankinu,iznenadili nekog od ova dva vozača,vjerov išli paralelno i ...kreš
Nije se desilo na raskrsnicu no na dijelu puta bez krivina i priključnih puteva.Bankine sa obje strane.Nisam siguran ali bih rekao da je na onoj pravini đe plavi sa obje strane puta...prije skretanja za Komane kad dolaziš iz pravca DG,a može bit i da griješim za pziciju.Za opis dijela puta ne griješim
Last edited by joni; 13-09-25 at 23:35.
Ja sam prosao tuda popodne prije udesa, konji tj dva zdrebeta su pasla na razdjelnom ostrvu. Inace se tu skupljaju i psi lutalice jer se trava navodnjava i puno je vode. Vise pasa je nastradalo duz puta.
Evo udes i prema Virpazaru. Blokada.
Na Vranjinu lancani 3 kola. Ne razumijem ljude koji su danas krenuli na more. Od skretanaj za Sozinu iz Sutomora do Vranjine naredjana kola bila.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa kako nece, juce sam vozio do Virpazara i nazad, toliko su me dvojica iznervirala da sam stao i pokusao da ih zaustavim.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nemamo svi previse slobodnog vremena za voz)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-09-25 at 14:38.
Na sozinu kasapnica sa obije strane.
Mogu misliti što će tek da bude za 2h kad ljudi krenu sa plaža.
+ sva moguća kola preko brda od strane BD...
Ima brzi voz što ide za Beograd i staje u Podgoricu i putnicima u njemu za sve to puca ona stvar.
Situacija danas.
Znači jedan na motor iza ovoga do mene koji je u auto svira turira velim kroz smijeh što ti je,što ti je jadan đe si zavro?On se iznervira i priđe kroz crveno.
Eto takvi su vi ti što završe na ovu temu ili neko zbog njih.Neopjevane budale.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks