Koliko placaju parking mjesta oko skupstine ,suda i vlade ... ono bi bilo greota naplacivati ispod 2000 eura po mjestu za takve sluzbe... samo od takvih institucija njih rebnuti a gradjanima smanjiti... oo a to je socijalizam....nije demokratija
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
20e je mjesečna parking karta za zaposlene u firmi, u tom reonu a i šire hvata. Npr, za preko puta sportskog, Bulevar Revolucije, važi za sva parkinge Preko Morače, tačnije Blok je granica. Ne važi za garaže/rampe, samo obilježena javna parking mjesta.
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Prije nego migla opcija za zaposlene (na ulici), samo ako je auto na firmu. Sto se tice mjesecnih na rampama uglavnom nema mjesta, ceka se mjesecima, godinama. Tako da mi obo sve nema smisla jer ljudi ne mogubda se parkiraju na drvo.
Sto se tice gradskog prevoza, daleko je to od dobrog, nije ni doboljno.
Bas me interusuje jel placa sud i parlament ono 24/7 na otvoreno 100eura... ima li koga u sistem da provjeri
jos ce mnogo vode moracom da prodje (i govana jer nema kolektora) dok taj sistem bude upotrebljiv
i kad je moglo za zaposlene ja znam firmi koje nijesu htjele da izdaju potvrde za to radnicima (sta znam, radio za njih)
isto tako i stanari mogu samo ako imaju prebivaliste/ugovor o zakupu (sto distina nema)
u centar idem rjedje - rijetko na kafu ili ako odemo kod familije pa cu "prezivjet" poskupkjenje no je stvar da im ovo boba ne valja i da je OK da kazu - poskupljujemo i tacka - nema potrebe izmivat zube pricama o tome kako misle na zaposlene i stanare i tako redom
Zamisli kolko jadan i mizeran covjek moras biti da bi prije radio ovo pola sata i na kraju svakako popio kaznu umjesto da platis parking 2-3 eura, paklena prica iskr
zato sto bi ti, u ozbiljnoj zemlji, najluksuzniji taksi ispao dzabe u odnosu na to koliku bi bijedu sebi navukao na vrat zbog tog poteza...
kod nas vjerovatno ce te zvati preko priajtelja da zamole da im kandzu vratis i plakat na telefon s pricom - to je novi kolega, ostace bez posla ako je ne vratis![]()
sad kad sam bio u BG , kod njih je u crvenu (centar) mozes maximalno da se zadrzis 90min, 60min 80din a 30min dodatnih kosta 180din . Tri kazne kandza na tocak .
Vidim onaj auto sa kamerama svako malo ga ima po gradu i bas pisu aktivno kazne.
Al zato bjese parkinga u svaku ulicicu barem po 1-2 mjesta . Sjecam se prosli put kad sam bio da sam sigurno blizu sat vremena trazio parking i na kraju se parkirao bogu iza tregera.
Mada kod njih gradski prevoz funkcionise predobro, pa uglavnom kola parkiram u neku garazu a ostalo sve gradskim zavrsava covjek lagano
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zatvoren put CT-BD zbog odrona
https://www.instagram.com/share/p/_i6U4uiY3
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Dobra stvar u svemu je što niko nije poginuo. Ostalo će se sanirat...
Ne, ne, 20 eur je za zaposlene mjesečna karta za dva najbliža parkirališta sa rampom i to samo devet sati, na pr. od 7-16. Ove zone su samo za stanare, tu je mjesečna 6 eur i dobiješ spisak ulica i parkirališta bez rampi u kvartu na kojim amožeš da se parkiraš 24 sata.
Znam jer sam pitala mogu li da plaćam 20 pa da se ne parkiram iza rampi nego na mjestima za stanare - ne može.
Garaže su bile 50, a i da platiš pune su i često ne nađeš mjesto.
Nikome iz suda od zaposlenih u centru iz Parking servisa nisu omogucili ovu uslugu da mogu po ulica da se parkiraju... mozda je do firme... a npr za zaposlene iz Telekoma preko morace su dali u garazu po 40 eura
Ta mjesečna za zaposlene je neupotrebljiva ukoliko radiš u smjenama jer moraš unaprijed da definišeš vremenski okvir tokom kojeg ćeš koristiti parking i ne možeš da ga mijenjaš. Ako staviš od 7-16č kada si druga smjena mjesečna karta ne važi
Ovo je tako mali grad da nam ne treba auto nista, samo da su autobusi na svakih 7 minuta (i da je pokriven cio grad) ne bi bilo potrebe za automobilima. Ja da radim u Centru sigurno ne bih isao s Konika autom (2-2.5km) nego bih kupio ili elektricno biciklo ili trotinet (ako nema autobusa). Preko Morace 3km, to je smijesna distanca u svakom vecem gradu, smijali bi nam se stranci da cuju za sta palimo auto
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Uglavno nova parking mjesta prema koniku... bice zgrada bez parkinga jos... mada i inzenjeri rade posao struka se pitala
Vele radovi na easciscava ju ce biti nastavljeni sjutra...
Mene samo interesuje kad se promijenimo to da komunalno kontejnere vise ne prazni nocu, da se ulice ne peru i farbaju nocu, da je najprometnija saobracajnica blokirana a da je tamo izgleda samo jedna masina koja sem sto ne radi nocu izgleda se i pokvarila...
Ja vam garantujem da sad pricu oko nestabilnosti terena koriste kao opravdanje za nesposobnost... u ovskvim situacijama se radi 24/7 dok se situacija ne sredi...
To su takve sluzbe koje kako god to zvucalo ne treba da imaju radno vrijeme od 7 do 3...
Posto nismo neka tranzitna ruta za biznis zapadne evrope, polakote samo.
Toliko su nam putevi bitni u evropi, a i balkanu , da je sasvim ok da se prekine saobracaj na 24+ sata na najvazniju drzavnu saobracajnicu.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Prije 10 godina je trebalo 2 dana.
Pušten saobraćaj preko Zavale https://www.vijesti.me/vijesti/drust...j-preko-zavale
Eto dje smo 10 godina kasnije
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ali stvarno...imas sluzbe koje su u sluzbi gradjana, koje gradjani placaju i koje u ovakvim situacijama treba da rade 24h dok se situscija ne normalizuje a kod nas jedan coek i neisprsvna masina
Eno put prema djurdjevica tari ne mogu godinama da rijese vec
Onih 100m na ulaz u budvu su 3 mjeseca radi sad do sezone....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks