Ima i za WebOS rješenje, ne znam radi li više, znam da je radilo prijehttps://www.reddit.com/r/LGOLED/comm...ube_webos_app/
Radi evo sad probah na jedan stariji webOS TV.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Izgleda da neće ni to još dugo osim ako nisi spremna na veće cimanje oko OS-a telefona:
https://arstechnica.com/gadgets/2025...ing-next-year/
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kad se naviknes bez reklama tesko je nazad , ali i preceruju i bas gazeee .
Sto se tice netflix-a priblizila se cijenapredplate kod nas i u Tursku i ne isplati se cimat , a YT je poskup ako se regularno placa i aj da se nadamo da ce josh potrajat ove metode sa indijom (mada ako je tacno ovo sa ovih vijesti ugasioi smo ga )
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
F1 aplikacija je po tom pitanju nenadmasna. Trika nema da mozete da se registrujete ako vase zemlje nema na spisku. Nema toga VPN koji pomaze.
Naravno CG nema ni na vidiku.
Ja ga nikad na Nigeriju nisam uspio aktivirati ali ga dugo koristim na Tursku . Prvo je bio nesto oko 3e al su ga malo po malo poskupljavali i sad je ~7e a ako se ne varam kod nas je 9e
Osnovni: 4,99 € mjesečno
Standardni: 7,99 € mjesečno
Premium: 9,99 € mjesečno
Može li Premium za djecu na PC da bude?
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............
Mene su makli prije 2 mjeseca, preko Turske je bio nalog...
ja sam se vratio na pc + adguard varijantu koja za sad još radi (ponekad propusti prvu reklamu po kliku i tjt).nije mi problem da platim i više jer nemam vremena sad da sklapam praktično besčujni htpc i provodim par noći pokušavajući da nabudžim onaj tizen bloker.
Naravno sve isto kao za kod nas ako ima nas prevod ima...
Satelitski resiveri/oprema
Znaci da je ipak bolje svako posebno za sebe da kupuje/placa.
Ako neko ima zivaca neka ispise proceduru za te neke druge jeftinije zemlje, kako prebaciti google account i da li to onda remeti sve na google nalogu ili napraviti novi sa novim emailom...
Znamo za to ali smo ti rekli iz razloga sto je mnogo jeftinije bilo uzeti taj porodicni paket na neku drugu zemlju.
Eto izgleda da ce se morat drugacije.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks