D ali je A.A. motociklista ili je stradao u ovom udesu gore gdje se vidi prepolovljneo auto?
Da li je moguce da policija nece da reaguje na ovu trku bulevarima Podgorice? Par dana sam gledala auta sa rotacionim svijetlima da se lagano krecu po Starome, tj po parkinzima, pošto šetam novim bulevarom svaku noc, i posle se ispostavi da su valjda obilazili poznate štekove klanova...izgled da i u mojoj zgradi ima...i to mi je deprimirajuce, da recimo, u tom trenutlu dok taj pod rotacijom stoji na mom parkingu (ni to mi nije jasno sto preži po parkingu sa ukljucenom rotacijom?! Da ih bolje obavijesti da ne mrdaju iz štekova) može projuriti neko 250 mna sat bulevarom, mislis da bi se okrenuli?! To nije njihov posa...ako su posli stekove da obilaze, molim lijepo, ti mozes bit' šipkom nekoga ispred njega, nece se umijesat...pi!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Mene je samo zao kada stradaju neduzni.
Prema tome, šta da ti kažem?
Juče ono uključenje na krivi most,stanem pustim curu da se uključi ispred mene a ovaj iza svira i urla mislim se jel tako sad ću sve da ih pustim.Redovna pojava.Ljudi ti se bukvalno zahvaljuju jer ih pustiš a to je valjda normalno.Znači,to su na cesti sve EGO manijaci koji ne kapiraju da nisu sami u saobraćaju ono ka ako pustiš nekog kao da si ovome iza ne znam što učinio.Nemaju oni nikakve probleme sa psihom no su bijesni,samoživi skotovi.
I ono na što ja navijam je da se gradski,međugradski saobraćaj naročito vozovi lijepo dovedu kao u EU da ne palim auto.Ali od toga nema ništa.
Last edited by Bluemoon; 05-09-25 at 15:12.
Ja ne znam okle je ali prvo sto sam pomislio kad sam vidii sliku je aparat za varenje
Zastoj iznad Budve zbog udesa.
Srećom prođosmo tuda oko 20:00h.
Neka su se kola prevrnula na Brajiće.
Kako se vozi to je sramota, da me je strah da s fameljom đe krenem put mora.
Narod bezobrazan a policija mrtva, tj. ne postoji.
Prema tome, šta da ti kažem?
E, povodom toga, da se skrene sa magistrale od BP u KL, nema nikog ajmo lijevo, iza mene pikap Čantrić, već je pristigao od fantomske autobuske čovjek, ali pikap skreće i presijeca ga, a za njim je policija, jado moj, zauzeta, ni da svirne Čantriću koju ugrožava i sebe i druge, a ne da ga zaustavi.
Pišite da je sve propalo.
sto napisa neko - kako vozimo dobro je sto ,, samo ,, ovoliko ljudi gine.
posle duzeg vremena, legendarni obdan do bd i nazad preko sozine zbog zastoja na cetinje.
lomnjavu koju ljudi priredjuju sebi mi nije jasna. ne moze bulevarom da se prodje jer je auto na auto i naravno tri legende mazda podgoricka, ulcinjski mercedes i cetinjski audi. to kakve slalome su radili ti ljudi je bilo za film, a covjke je sa mazdom toliko zurio da je na onaj kruzni u zetu morao krug cijeli da ufati jer je zamalo udario nekog na izlazi..
f6
strah me do bioskopa da odem, a ne dje dalje...
od kad su stavili "satove" na semafore ljudi maksimalno bezobraze na temu "rano crveno" i 5,4,3 znaci stali su projuri...
Poceo sam i po daknu da "kocim" na zelena dje nema kolone oko mene jer ne znam ko ce da izleti
neku noc idem iz pravca vezirova mosta put gimnazije... kocim na lezeci prije bulevara i lik iza mene prelazi u lijevu traku, pravi slalom oko ostrva i ulazi ispred mene na bulevar... i to "je" OK... ali nijesam vidio drugu budalu iza njega koja je odlucila da uradi isto jer je otisao previse lijevo (mislio sam skrece pored zgrade) - kako mi je presjekao put da sam jedva ukocio
na zalost, stradala je coca cola i zalila mi pola auta![]()
![]()
(ispala iz cegera)
moradoh neplanski na dubinsko
![]()
Ne smite tu parkirat
![]()
Treba uzet ovakvog jednog pajera pa ovi sto idu uz branik iza, satirat ih jednog po jednog. Ima li sto gore nego kad voze iza na manje od metra, pakao.
Ali samo kocka,sestak cumuras <3
Tezak udes blizu semafora / perionice u masline izgleda... kako se vozi...
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Zatvorena oba pravca
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks