Ispricha se momak fino...
...
Kazite mi jesu li uveli oko da ce biti 2.5 posto na prevod vozila ili ipak nista od toga?
Ja cu sad svejedno prevesti auto na sebe nema sto vise da cekam, ali zanima me, ako ga prodam a nije na mene nego na onog prethodnog vlasnika, koja je onda procedura.
Mora on da potpise jeli tako?
Trebalo bi da je to to...osim ako ne potražuješ od Uniqa,onda su šanse velike da oni zaključe da si ti kriv
Da si vidio moju dokumentaciju iz procesa naplate,žalbi na rješenje,žalbi na žalbe kod njih ..mislio bi da sam posrednik u sklapanju mira između UKR i RUS ili da sam štreber sa prve godine prava
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 05-09-25 at 14:58.
Treba da zamjenim zavojnicu volana na Nissan Qashqai , i imam opciju u TD Scekic za 70eur i sa Aliexpressa od 20ak eura. Ima li razlike u kvalitetu?
Sve zavisi koji su brendovi u pitanju.
Daj mi broj sasije ili kataloski broj da vidim sta se moze nabaviti.
Prema tome, šta da ti kažem?
Sve podmazano i sve radi normalno u prve dvije brzine. Dok je motor bez brisaca, cini mi se da radi isto u 2. i 3. brzini. Kad sastavim sve onda kao i prije, 2. normalno a 3. krene sporo, muci se motor a onda prebaci kao 2. brzinom.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Zašto je ovako, svake godine par dana manje?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
![]()
Last edited by Bugi; 06-09-25 at 12:05.
Sto pi se u polisu osiguranja, do kad vazi?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Registrovano 08.09.2024, saobracajna izdata 12.09.
Šta je onda 25.09?
Datum kada je izdata prva saobracajna.
Dekranu tako malo po malo , upisu u polisu dan kad si registrovao umjesto da upisu od datuma kad istice stara da pocne nova polisa … ja sam zadnji put registrovao 7-8dana ranije al ovome dje registrujem kroz salu prigovorih pa je stavio datum koji treba
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Kako može onda po zakonu da traje manje. Tehnički imam dvije polise od dva različita osiguravajuća društva. Onda mogu da se naplatim od oba? Ovo je moguće ali mi je nevjerojatno da su tako bezobrazni. Kako onda datum važenja može da bude manji od datuma prve registracije ako se registruje na vrijeme. Može da bude kasnije, ali kako može da bude ranije ako se plaća godinu dana?
Ovo nije da je moguce nego je tako jer u MUP ti upisuju u saobracajnu datum sa polise osiguranja . Ne moze da ti datum na saobracajnoj bude razlicit od polise . A ko pravi polisu ?
Samo sto neko radi namjerno, neko kuca mahinalno danasnji datum tj. kad dodjes da registrujes/pravis polisu …
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Bugi, srednji datum ti je datum izdavanja saobracajne. Npr. registrovao si auto 09.09.2024, kuca je poslala dokumentaciju u MUP, dok su ovi izdali tablice i odstampali saobracajnu uvijek prodje nekoliko dana. Bitno je da datum isteka saobracajne je isti kao na polisu.
Takumi datumi su ok u smislu prva reg,pocela rega,istice rega....
Pisanje polisa za vozila 100kom ovog mjeseca puta 5dana tebi uskrati osuguranje to bude 500dana uskracenih osiguravajucih vozila,kombi i sl a tek kamioni i prikolice cca 1000e po kamionu jel to placka ili teorija zavere![]()
![]()
Meni kum ili tebi radi kao agent osuguranja i stornira polisu nakon 25dana super svima bajka...![]()
Ja i dalje ne vjerujem da ne znate kako to funkcionise. Ne skracuju nista, jer ne mogu i da hoce.
Rega ti traje 365 dana i to je to.
Kratak je zivot za ovakve stvari
A nemojte momci, vi ste dobri momci![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Bookmarks