Da li na felnu na koju sad stoji guma 225 45 r17 može da ide guma 215 55 17, ili je to za izbjegavanje?
Audi a3 2018, matrix farovi, crkla mi je za dnevna svjetla ova donja led traka, samo ovaj dio sto sam obiljezio crvenom bojom. Dje mogu to zamijeniti/popraviti u PG?
https://imgur.com/a/TCXIQcT
Probaj u Silicijum.
Prema tome, šta da ti kažem?
Rade oni, 250e je kod njih sa ugradnjom, original.
neki stručnjak je zaboravio da vrati poklopac na zadnju stranu fara i ušla je prljavština. koliko razumjeh, jedina opcija (osim zamjene fara) je da se far "peče", da se razlijepi staklo i očisti.
čuo sam da momci iz silicijuma to rade.
je li ko imao iskustva sa tom rabotom? pitam jer me je frka da mi što ne sjebu ili da to poslije bude nakaradno ili da ne dihtuje dobro
auto je alfa romeo stelvio
Crkao led dnevnog svjetla na megane 4 2016, ne moze da se registruje naravno bez svijetla. Drugaricu mi uvjedjujy da mora da kupi novi far jer led ne moze da se zamijeni... Stvarno je silicijum odbio za popravku, imate li koga da preporucite za to?
Ko ono prodaje odje zimske gume Savine mi trebaju 14
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Savu nemam, imam Kumho i Hankooook.
Prema tome, šta da ti kažem?
https://www.instagram.com/autocodepr...NlYWJoM29ndg==
Pitaj njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko realno košta veliki servis za 1,9 TDI motor 77kW
I koliko uzima majsor za ruke?
Za veliki servis svi ce ti podizati cijenu pa kao zna trgovca sa 20posto i ucinio i hvala do nebesa...![]()
Cijena velikog servisa ti kosta kao da zatamnis folije na kola takav je trend posta i pedikura -manikura kocionih aparata![]()
PS danas sam radio GLE iz 2019 gorivo na dubokoj rezervi domet 70km pa da sam moga vratio bi ga jos sam unaprijed platih djelove ...
Ako nema za gorivo kako meni da plati i trgovcu djelova i dr...
Imam sitne ogrebotine (ne duboke) po plastici ispred suvozaca, cime najbolje ispolirat to ako uopste moze?
O tome kazem da sam na vrijeme uparkiro kola na dizalici i vidio gorivo na 70km odma bi ga parkiro van i nek voza kamo zeli...
I koliko para je realno djelovi plus ruke. Da vidim preplatih li ovo?
Ka za mene, samo djelove, bez đece neću ti ništa za ruke.
Zupcasti set ima brendova pocev 140 do 185 koji je postavio ?
Pk kais 15 remenica 32 pk natezaci 42....
G12 antifriz cca 12 ...
Policiji sam platio samo 10 eura za zapisnik jer je drugi ucesnik zahtijevao policiju. Nema veze sto sam ja okrenuo 122, svakako bi osiguranje refundiralo.
U zapisniku ne pise ko je kriv ali su tu izjave i moze se lako zakljuciti, drugi vozac je u izjavi napisao da prihvata odgovornost.
Uzeli su samo zapisnik, sad oni rade obracun, procjenu stete - pa cu imati priliku za prigovor/zalbu.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks