Koliko kula karadžića ima u ovom gradu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Isprobavam craft piva po BG
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Kula Karadžića je kultno mjesto. Tamo su nekad pili i jeli Paja Vujisić i Čkalja. Znam da je Zoran Radmilović dolazio sa Dvornikom. Čak je i Dino dolazio tu da vidi gdi mu je stari sidio. Ima I dosta njihovih fotografija baš iz te kafane. Jedne prilike sam se zadesio kad su za stolom bili posle neke predstave bili Lane Gutović i Miša Janketić. Imam I fotografiju sa njima. Itd itd
Ko nije zaglavio u Kulu bar jednom u životu a iz PG je - neka se odjavi sa teme![]()
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Aha.Zanimljivo.
Vito je pio i na željezničkoj stanici.Baš nije volio fajront.
A to je bila kafana đe bi ga usluži i đe nije bilo fajronta.Ja tog pjesnika tako nešto baš volim.
Zazirao je i od slave.Mislim da se on ni sa kim ne bi slikao tako da mu naleti.
Mislim da bi se u grobu obrćao da je slavan na ovaj način danas kako je NJegoš pa ga svaka fukara uzima u usta.Bio je tako jednostavan.On je bio onaj pravi kafanski boem.Nešto kao Bodler.
I ovo je njegova pjesma.
Podji u dogmu, svidjece ti se
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Za ta kraft piva đe bi se svašta kao probalo mislim da je Cetinjska broj 1 a ima više kafana.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja sam bio jednom mozda sam imao 19/20 godina
Tesko pijanstvo ne moze da opravda taj odlazak tamo ni dan danas
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
E pa lijepo kako ste šćeli ostatak CG da zajebete ali ste se odali.![]()
bi li zvonce ono u suteren kruševca?![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mexički je zakon.
Evo Bit da me ne prozivaš
vrlo nezgodna kafanaono iz čista mira znala da poleti pepeljara ili neki pjani koji ne zna da se ponaša kreće da se koči okolo narodu etc.
jedne prilike povedoh tadašnju djevojku tamo, punih dva minuta je izdržala, mislio sam da će me ostavit.
Zato je i bivša
jedan od razloga. davno me jedan pg mangup naučio, ona djevojka koja oće s tobom u kafanu e tu čuvajte ga ja slušah.
![]()
Sad se sjetih splava Crni Panter "najbrutalnije" mjesto u tom smislu koje pamtim.
Pomami me Bit, a bio sam dobar momak
Brate ja i juče i danas, paklena nedelja, potrefi se utakmica CG i Đoković, mada se i svaku noć prati i onda bambaraa
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ahahahaha Bit te pomami pazi molim te.
Kako me iznervira jedan u voz mangup svo vrijeme prosipa neke fore misli da je zanimljiv ali vrhunac kad smo trebali da izlazimo zaglavila se ona automatska vrata iza mene red svi čekaju da izađemo a on mrtav ladan veli ništa sad ćemo do Beograda a ja viđeh gore neki crveni taster kao u slučaju..i pritisnuh taster sad sam tu uz Crveno Podgoričko.Super o'lađeno.
[QUOTE=Bluemoon;6203949]Ahahahaha Bit te pomami pazi molim te.
Tako se kaže
Ne treba kaže prekidati.
Pivo, bambus, bacradi rum i u nedostatku bilo čega od ranije a sa sastojcima koji su bili na stanju koktel zvani Electric Green Fairy koji je predložio ChatGPT. Fenomenalno
A ima jedna stvar gdje vidim da ovaj forum nekako utiče na naše živote.Popio sam bambusa jedan period života baš dosta., čak i neke rekorde obarao upravo sa njim, ali od kad sam ođe vidio kako kolega @assassinate pije I voli bambus, od tad kad god popijem bambus sjetim se njega.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks