*edit*
Evo sad gledam, jedino taj email nemam u inbox, za racun od maja. Bice da sam ga obrisao kao za inat![]()
Ja ga nemam u inbox, a svaki racun mi dolazi na email. Jel to doslo kao dodatni pdf uz racun ili kako?
*edit*
Evo sad gledam, jedino taj email nemam u inbox, za racun od maja. Bice da sam ga obrisao kao za inat![]()
Meni je poskupilo za 1 euro odrzavanje.
A moze li meni neko ko se bolje razumije od mene da objasni sta moze da bude problem evo vec nekoliko dana sajtove, ne iste vec random ili uopste ne ucita, ili ucitava po nekoliko sekundi ili ne ucita kako treba. Bio je radnik juce, provjerio kabl, mrezu i brzinu kaze da je sve ok sto se toga tice + zamjenio ruter za novi, isti model. Dakle oni kazu da probleme sa mrezom nemaju.
-Ja i dalje imam isti problem, i na desktop preko kabla i na uredjaje koji su povezani preko wi-fi.
-Obrisao sam svu istoriju, kolacice i ostalo na web browser, nista.
-Probao drugi browser, isti problemi.
-Odradio sam Windows DNS flushing na desktop, nista.
-Destiklirao sam IPv6 u Windows podesavanjima, nista.
-Odradio DISM.exe u Windows, nista.
Ponavljam, problemi se desavaju i na desktop i na uredjaje povezane preko wi-fi a oni tvrde da je sa netom sve u najboljem redu. Ja evo ne znam sta da radim vise.
Samo da dodam od kad se ovo desava, par dana evo, vecih problema u online igrama nema. Dakle ovo sto se desava ne utice na performanse u igrama vec samo browser/aplikacije.
Last edited by Emix; 04-09-25 at 17:46.
Dodaj na kompu ili telefonu DNS
1.1.1.1
8.8.8.8
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Mislim da je i meni to bilo danima.
Mtel.
Da slabije ucitava slike i sl.
Kako sam dobio jednu bitku, a to je da mi ne pada mreza na ekstendovanom ruteru, taj dio me bas manje zanimao.
Ali mislim da je sad bolje.
Tako da rekao bih da je malo vise korisnika i mreza imalo taj problem.
Taj problem im traje vec vise od 7 dana,ne znaju ni oni sta je. Ne mogu da pronadju problem. Ruter je online i sve ali nema konekcija,od juce je cak i tv prestao da radi na EON box. Rekose da su prijavili dalje problem pa se nadaju brzom resavanju. Herceg Novi je u pitanju.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Problem je onda na nivou cjele države. I traje vise od 7 dana. Centar Bara je u pitanju.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Ali interantno ja imam udaljeni pristup do kamera i alarma spolja preko telefona a lokalno internet ne radi.
Evo su konacno dosli da rijese problem. Navodno moraju da podese nove DNS servere na ruteru. Ja reko pa zar to niste mogli udaljeno podesiti,kao ne mogu
Mogu ako je ujedno cable modem sa wifi. Cisco ili Technicolor ili Ubee
A ako imas svoj router ili dodatni wifi ap onda ne moze. Mada ima nacina i za to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Njihov ruter Ubee...
Tri dana muku mucim kako sa sporim/nepostojecim intenetom. Zvao ih kazu bili su radovi sad je sve okej, ugasi ruter na 5 minuta, pa upali. Uradio nekoliko puta i nista, stvarno ne znam sta vise da uradim
Koji ti je ruter u pitanju,da nije kao meni sto je bilo da moraju nove dns servera da mu ukucaju
Ubee je ruter. Ja da znam koji dns treba, sam bi ga unio
Last edited by ruiz #11; 25-09-25 at 11:45.
Dva dana radio internet normalno i onda opet pobudalio, a njihov odgovor, iskljucite ruter iz zida 5 minuta, pa ga opet ukljucite. Ja ne znam sta da radim vise
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks