nevjerovatno da mihailović ima samo jedan šut. a on nam je nominalno prvi bek ekipe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ovo izgleda jadnije od razigravanja za 17-24 mjesto.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
nevjerovatno da mihailović ima samo jedan šut. a on nam je nominalno prvi bek ekipe.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najgore smo izgleda ostavili za kraj.![]()
E ovo je već ozbiljna bruka.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Danas svi igraju kosarku. Lopta je okrugla.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ide bole svakako nakon ep. posle poraza od holandije u kvalifikacijama ovo je najveća bruka ikad.
Za razliku od svih ostalih sportova u Crnoj Gori u kosarci su zaista velike pare ulozene poslednjih 30ak godina. I izgubis od Velike Britanije, a tamo igraju igraci iz druge francuske lige. Drobnjak Mihailovic i Olman sutiraju trojke ne mogu ni prvi obruc da pogode. Steta za Vucevica, nije zasluzio ovakav kraj, ali kosarkaska reprezentacija i pored potencijala koji nesumnjivo ima skoro uvijek razocara na samim prvenstvima. Mundobasket je bio sjajan i prosli Eurobasket je bio za prelaznu ocjenu. Sve ostalo cista jedinica.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Istorijska bruka.
Realno lise Vucevica i nemamo krstenog igraca. Steta sto ovako razigran mora neslavno da zavrsi reprezentacijsku karijeru.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Koliko ukradenih lopti ima ova Britanija nije ih toliko ukrala na cijelo prvenstvo ukupno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
A koji igraci moji momci
Tu drobnjak sa vremena na vrijeme nesto pokaze, ostalo mrka kapa
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Lomi se utakmica a Vooch mora da gleda jednog Drobnjaka kako puca trojku sa obje ruke iza lopte koja jedva stize do obruca. Nemojmo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
zanimljivo da jedina država učesnica ep u kojoj nema prenosa na tv jeste engleskaeto kolko ih zanima košarka.
poslednji turnir u reprezentaciji za vučevića i ovako ga 'ispoštuju' selektor i saigrači.
Tako gledano mozemo reci da se jedna Hrvatska koja je za nas ipak kosarkaska velesila nije ni plasirala na ovo prvenstvo pa je onda i samo ucestvovanje za nas uspjeh.
Sad kad nema Vucevica mislim da neko vrijeme necemo gledati ovakve smotre.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Katastrofa da se ovako oprasta legenda CG kosarke, ko zna kad cemo imati nekoga na takvom nivou u najjacoj ligi svijeta
Vucu svaka cast i hvala ali ovi oko njega ne znaju ni osnove pristojne odbrane , postavljanja, zagrađivanja reketa doduše u reprezentaciji ih nisu imali od koga naučiti. Sve mislim da je na prošlim prvenstvima neki pozadinac pomoćni trener pravio taktike dok je ovaj statirao igrajući se selektora.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ljudi, budimo realni, pogledajte đe igraju momci, neki i nemaju klub, mislim da je 5 igrača fakin Derbija, o čemu mi da pričamo ?
Ništa, neka je sa srećom dalje mlađim generacijama koje stasaju, možda njima dolaze ljepša vremena. A ovima što odlaze jedno veliko hvala![]()
Što sam ja reka ranije?
Slučajno smo i Švedsku dobili...
Tuga...
Radović obraza nema, ima veli volje i želje da nastavi da radi...
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Ako je neko iz Vučevićevog kluba pratio igru CG reprezentacije, a znajući da je Vučević dobrovoljno otišao na EP,ima da mu zakažu pregled kod klupskog psihijatra kad se vrati,jer razuman čovjek,a tek vrsni košarkaš treba da objasni,šta je on htio sa odazivanjem selektoru uz ovakav tim i ovakvog selektora.Ako je htio ovakav oproštaj od reprezentacije onda će proć psihijatra.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 03-09-25 at 16:03.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks