https://share.google/FOGbw7iFBhb84PHmo
Ovo je dobra ponuda.
40.000e auto.
Platiš 20.000 i ostalo bez kamate na 3 godine.
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... Ż\_(ツ )_/Ż............
https://share.google/FOGbw7iFBhb84PHmo
Ovo je dobra ponuda.
40.000e auto.
Platiš 20.000 i ostalo bez kamate na 3 godine.
Ukoliko kupac ima polovno vozilo koje želi da zameni kroz sistem “staro za novo”, Toyota Srbija nudi trade-in bonus u visini od 1000 EUR. U obzir dolaze vozila bilo koje marke stara do 10 godina, s pređenih do 150.000 kilometara, koja su nabavljena u Srbiji.
Extra ponuda)))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je tolika glupost da je nisam ni citirao
Zasto glupost?
Prema tome, šta da ti kažem?
Srecni ljudi po evropi tako i rade . Daju auto koje je izaslo iz garancije i kupe novo . A onda mi uzmemo auto sa 150-200kkm i svi presrecni kupili veli novi auto
Ps.
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ovi revijueri bi trebalo da znaju tehnicke detalje a ne da lupaju gluposti, veli eCVT je unaprijedjeni CVT. eCVT nema nikakve veze sa CVT-om. To ustvari nije mjenjac nego sklop za podjelu snage.
Sto se auta tice, ja ga vozim evo 3 godine, 68000 km, jedina mana je buka fabrickih guma i idiotski mala posuda za tecnost za pranje soferke (samo 2 lit).
Ukupna potrosnja mi je 4,7 l/100 km. Plastike i ostalo nemaju tragova, klao da je juce kupljen.
Last edited by TAKUMI; 25-08-25 at 06:26.
Ne, Yarisa 1.33 2015. bih prodao 11000 u kesu, ali problem je sto nisi ukapirao poentu.
Ako das staro za novo, smanjuju ti cijenu novog auta za dodatnih 1000 eura i daju ti sumu novca za tvoje zavisno od vrijednosti.
Znači,Efel bi ti smanjio cijenu nove Toyote za 1000€ i dao bi ti još 10.000€(ili svih 11.000 ako dobro shvatam)da im vratiš Yarisa?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 25-08-25 at 18:48.
Ne znam za Efel, i ne znam koliko bi oni procijenili Yarisa.
Ovo gore je ponuda Toyota Srbija.
Nego, ovo je auto a ne SL i boranija:
https://www.instagram.com/reel/DNlLV...JjYWZ3MnhmYQ==
odlicno izgleda ovaj lexus , bas dobro
i ja bi sipao ovdje fino su ga oznacili
f6
mi se odje zalimo sto majstori nece da rade,minvejl takumi po amerikama ispira cijevi u tojote
TAKUMI ti bjese vozis Lexusa ?
Vozi on mene…da (3 komada).
Koji je na prodaju ?
Mozda cu ovaj stariji da maknem, ali samo mozda.
Javi detalje za tog sto je pod mozda
Ako mu kazem da u komsiluk ima servis za Lexhuse mora platit cevape i kajmak....![]()
Duple porcije odma![]()
Saljem kurirom samo ce biti hladni ili da ubaci pored izduvne i bude toplo sa dostavom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks