Sve preko 4 promila je ozbiljna stvar.
Sve preko 4 promila je ozbiljna stvar.
Prema tome, šta da ti kažem?
pa po meni sve preko 0.0 je ozbiljna stvar
ali 4+ su kategorija trajne zabrane upravljanjem vozilo, kazne prinudnoga rada od 5-10 godina (ne zatvor, da mu placamo da lezi) i najbitnije - psihijatrijsko posmatranje u trajanju ne manjem od 6 mjeseci
jer ko god toliko pijan sjedne za volan (a i mnogo manje) ima ozbiljnih psihijatrijskih problema
Danilovgradska policija uhapsila je M.K. (53) iz tog grada koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 4,08 g/kg.
On je uhapšen u mjestu Martinići.
M.K. je kažnjen na sudu za prekršaje sa 20 dana zatvora i tri mjeseca zabrane upravljanja vozilom B kategorije.
https://www.jutarnji.hr/autoklub/akt...roman-15612615
Analizom evidentiranih prekršaja i opsežnim operativnim postupanjem policijski službenici su utvrdili da je u navedenom razdoblju automobilom crnogorskih registarskih oznaka upravljao 22-godišnji državljanin Crne Gore.
Nakon utvrđivanja identiteta vozača i provedene prekršajne obrade, policijski službenici su 22-godišnjaku izdali: 6 prekršajnih naloga, svaki s novčanom kaznom u iznosu od 1320 eura te izrečenim zaštitnim mjerama zabrane upravljanja motornim vozilima i izrečenih 6 negativnih bodova, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja za više od 50 km/h, potom 35 prekršajnih naloga, svaki s novčanom kaznom u iznosu od 390 eura te izrečenim zaštitnim mjerama zabrane upravljanja motornim vozilima i izrečena 3 negativna boda, zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja u rasponu za više od 30 do 50 km/h.
20,000€ +
Makar zna za cem je radio cijelo ljeto. Blago familiji za prispjenkom.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
džabe se qrče,odležaće to i kući,pa dogodine u zadru
Mora li to platiti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako je u CRO jos uvijek mora. Pasos i dokumenta zu mu kod policije. Kad plati vracu mu.
Ako je izasao iz drzave prije kazni, doci ce mu diplomatskim putem.
https://www.instagram.com/reel/DNn1a...Bhd2k4MmF6MDRk
zva sam veli moga rodjaka saranovica
Prema tome, šta da ti kažem?
Uvode li to kandze
Ako budu ka ovi sa slike biće u gubitak s njima, jer će se skidat točak lagano, pa kući lagano skidanje...
Zamisljam
Haos.
Kad krenes onoga da zoves da ti je skine a on ti kaze prvo uplatnicu da rasknjize u glavnu zgradu pa ce oni doc sjutra dan. Jao
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Bas me interesuje oce li ove CG i MN tablice dirati...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
racunajte bar sat vremena ranije i kasnije guzve jer ce sad svi se trpaju u parking mjesta,vec sam to prosao.
Kad mogu rampe po parkinga da lome da ne bi platili 50 centi mogu vala i tocak skinut za tolko
Skeptican sam za primjenu ovoga u praksi. Ali da vidimo 1og septembra sto kako i dje. Da vidimo i kakva je kandza.
Ovo je za auta koja nijesu platila parking, za ove po bulevara, kruznih tokova, trotoara nema frke, i dalje goveda mogu kako oce i dje oce.
Napisao mi je kaznu za zelenu povrsinu (sljunak inace) na auto na kojem nisu bile tablice. U kazni je upisao tablice koje je nekoliko da a ranije vidio. Morao je da fotografise, tj fotografisao je vozilo bez tablica, kakve su mi oravne mogucnosti?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks