to su ti ovi isti kojima je bolje vikendom u betonjerku nego da plate taxi tamo ovamo
to su ti ovi isti kojima je bolje vikendom u betonjerku nego da plate taxi tamo ovamo
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije problem ni platiti parking no je problem što tamo ama baš nigdje nema parkinga sem tog.Razlog što taj Minhen izbjegavam onaj u profesorsku je vazda lagan sa parkingom eto koga zanima.A sad mi je jasno i što love preko puta očito ljudi nemaju kud pa se zeznu a našli su foru.
Naravno,ove što ne diraju s njima su vjerovatno u nekom dilu.
Neće nikome da se zamjeraju i pišu tamo đe im je najlakše.. Vjerovatno su se i opekli par puta.
U ulici Slobode pecaju strance svaku noć koji vjerovatno ne obrate pažnju na znak na kome piše od kada je zatvorena ulica i koji se parkiraju na obilježeno parking mjesto, sa lokalcima su lagani još ako neko podigne glas može ga ostavit parkiranog cijelu noć u ul. Slobode bez posljedica
Ljudi, ti komunalci sto pisu ove prijave su potpuno nezasticeni od strane drzave. Nece da se bakcu sa naoruzanim pripadnicima klanova i ostalom naoruzanom narko bagrom.
Prema tome, šta da ti kažem?
ne bih otisao u kafanu da tako treba da "platim" parking
druze nama policiju redovnu mogu da biju i sikaniraju da im pisnut ne smiju
ili se daleko bilo potegnut za sprej/pistolj da se odbrane - vise najebe policajac no napadac
komunalce (barem nekad) su sefovi rapsoredjivali sem tamo dje idu "po pozivu" - rade svoj posao, crn da crnji biti ne moze jer vecini su komunalci krivi, ne sami sebi
Da si sve čitao, znao bi. I to im je malo kako trebaju da se kunu. ''Ne zato što su meni napisali kaznu, nego jer se selektivno sprovodi zakon.'' naglasio sam. A to da se opuštim, opušten sam ja, platio sam odma kaznu. Na isto mjesto je upravo parkiran neko evo sad mogu i sliku da okačim za 5 minuta, međutim nema kazne? Pitam se zašto. E zbog toga ih kunem, rak ih raskubao.
Ma ne treba,zbog sebe.Ništa ti time nećeš konstruktivno postići samo ćeš sebe iznervirati.
I koliko god misliš da ti je to neđe satisfakcija na kraj ipak nije.Kul si momak pušti.
https://www.instagram.com/reel/DNG0Y...M1ZnJkdnQxcjNl
Kako se nađe iznenađen, a ostavio kola na ulicu...
Poceli su u kotoru zestoko sa kandzama, najvise strancima jer oni bas ne prezaju gdje ce auto ostaviti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
13. jula sam parkirao tu pored autobuskog stajalista, 60 eura parking i 3 karte camcem do Gospe i nazad.
Provjera bezbijednosti saobraćaja
Novo na našim putevima. Vozilo ima kameru i snima 360⁰
Vozilo masinskog fakulteta, katedre za drumski saobracaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzabe ako ne pise kazne.
Bmw presretač nasložio 3 kola kod Roštiljijade u Zetu.
Ma ne no cekaju to-go hranu.
U Petak me gadja radar na motor, 40 ogranicenje ja isao 51 kmh, bas prebrzo nema sta![]()
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Ma nista, oprostice ti.. dobar si momak, ne smatras da si isao prebrzo
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Колико рече?!
Nikšićanin vozio kamion sa 4,36 promila alkohola u krvi, pa dobio 60 dana zatvora
https://www.cdm.me/hronika/niksicani...-dana-zatvora/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks