Kako smrdi na kanalizaciju cijeli onaj dio oko Delte, sto je ono. Kakav je ono pakao.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
A što čoče... Mirnijega komšiluka teško da ćeš nać. Ne no City kvart đe ga ne zaspivaš što od klima, što od komšija, što od budala koje dolaze i pržanije iz restorana koja probija kroz ventilaciju.
Stanovah koju godinu tamo kod Amfore sa dvorišne strane. Mirno ka na selo. Dok me jedno jutro nije probudio lelekač sa kapele Čepuraka. Ako znate da je daljina od kapele do Amfore oko kilometar, ali stvarno, zamislite kako se kreten derinjao.
Tko leti, vrijedi...
Kako smrdi na kanalizaciju cijeli onaj dio oko Delte, sto je ono. Kakav je ono pakao.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Ako vise fizickih lica hoce da se udruzi da zajedno pravi objekat, gdje neka daju novac, a druga zemljiste za izgradnju, koje su procedure za isto?
Je li potrebno da se otvori firma za takvu vrstu izgradnje, koja bi u sustini bila za komercijalne svrhe (objekat bi isao na prodaju)?
iza titexa pa jedna od najprestižnijih lokacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Tamo valjda treba da se diže još jedna zgrada riverbank-a.. Napravi se od toga kvarta paklenik.
Tamo 50 zgrada a do njih ides ulicom dje se ne mogu 2 auta mimoici,
https://estitor.com/me/nekretnine/na...rica/id-460361
Kaze 'Posh residence' hahahahahhahah
Mislim da se gradjanima CG smije univerzum, sto su sebi dopustili, i sto im se desava.
Ako rokne zemljotres, samo da ne bude 'Tosh residence'![]()
Treba uzimat dok ne dodje do 4000 u Pg. Potcjenjujemo glamur i prestiz, jos kad kolektor u botun puste u rad.... ide na 5.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja bi to odmah zaokruzio na 10K EUR/m2. Sto ce Crnoj Gori gradjani, naselit CG robotima, ili jos bolje iselit je skroz, neka ostanu multi milioneri/milijarderi samo, nije CG za obicne gradjane.
Sve ide po planu, ne brinite se nista gradjani, nece vas biti. CG razbija bijela kuga, i nikome od novih 'vodja' nije palo na pamet da se ove stvari regulisu/stave pod kontrolu, da se zaustavi ovo izivljavanje. Dje si Spajicu - a da, nemas kad od putovanja privatnim avionom na Mikonos. Ukucajte gradZani da vidite koliko kosta boravak na Mikonosu, i let privatnim avionom. Ne boravi Spajki u stracarama sa 2*, za njega samo najbolje, jer on je najbolji, najbolji za vasA jos bolji je Dalaj Manda, Pipunce, i ostala 'elita'
![]()
Posh Residence sav na septičke jame.
Tko leti, vrijedi...
Slabo pratim cijene i oglase ali udjoh iz dosade da vidim cijene placeva u Pg - mislim da nema jednoga ispod 100 hiljada i to na krajnje bzv lokacijama.
Ako je neka iole bolja lokacija cijene ih po 150, 200 hiljada.
Zivo me zanima da li se zaista kupuje za te pare, jer po toj racunici plac, papiri, gradnja, treba covjeku 300 hiljada za kucu od nekih 200m2.
Zamisli da uspes kvarat od miliona za kucu u Doljane, Kokote ili neko drugo ekskluzivno prigradsko naselje
Ili za stan od 200 kvadrata 600000 i jos 30000 za dva parking mjesta. Kapiššš…
E ugrabi brat u Nk bas dobar stan, 55kv 87k, namjesten, skoro potpuno renoviran, odlicna lokacija. Ali bas ugrabi, da nijesmo preko prijatelja, poznanika reagovali kod vlasnice to bi isti dan neko drugi uzeo
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ugrabio renoviran stan u NK za 1580 po kvadratu.![]()
I ja sam gledao dva puta da li sam dobro vidio
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Tako je, 1580e po m2ja ne znam momci dje zivite, nema jeftinije, osim raspadi u koje se ulaze jos po 200-300e po m2
![]()
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
Novogradnja u Nk izašla na 1800+, a kvalitet upitan, tako da renovirana i namještena starogradnja po toj cijeni nije skupa.
P.S. Prije 5 godina se starogradnja prodavala po 600€.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Najeftinija je trenutno opcija kucu kupiti sa nekim placem do 500-600 kvadrata , sve ostalo da kupis plac pa da gradis je bas neisplativo .
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Zvanično je situacija degenerisala kad je u NK toliko kvadrat![]()
Mislio sam da nemam objašnjenje za NK kao za PG (jasna tražnja) ali mislim da imam. Zadnjih 5 godina je nenormalno skočio broj zaposlenih u NK (4-5k ukupno po raznim EPCG, Solarima, opštinama i opštinskim preduzećima), što se vidi i po broju auta po gradu, nema ko ne vozi. Plus manjak novogradnje uslovljen onim nekim nemanjem DUP-a ili šta već.
Sto ne volim te generalizacije, ali kad smo tu, zar to nije tip ljudi koji bi nadogradjivali kuce, gradili nove pored postojecih...ne svidjaju se stanovi njimaili su ipak moderniji nego sto se misli.
Eh, kako bih kupio neki plac na Grahovo ili Viluse. Ali da budem siguran da se nece niko posaditi blizu.
Koje objsanjenje ti treba osim da cijene svega skacu te samim tim i kvadrata? Niksic ne poznajem pretjerano ali si za sat vremena u PG - ljudi duze putuju na posao u pojedinim gradovima nego sto treba iz NK do PG.
Licno poznajem par porodica koje su se vratile u NK upravo radi toga (PG nije opcija radi cijena).
2012 si mogao da kupiš garsonjeru u centru za 10.000e.
Stan u novogradnji je bio po 600e po m2.
Itd...
Zato sam ja davno odabrao NK, što su i vidjeli mnogi ljudi ali dosta kasno
Recimo u jutarnjem špicu ja krenem iz NK u Titeks u 7. Moje kolege kreću u 7 sa Konika.
Većinu puta ja prije stignem. Slično je i kada idu kući
Poslato sa pisaće mašine Fold 7
........... ¯\_(ツ )_/¯............
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks