Zivim u Pg vec 16 godina...a i idem na utakmice...kad nisam na brod.
Mozda odem u srijedu na Bud-Primorac.
Zovem se Bobo Janovic, a to mi je i profil na fb
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
P r i m o r a c
Napokon posle niza godina dobijemo jednu rezultatski usku utakmicu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
U16 reprezentacija u 1/2 finalu...u Ľfinalu dobili Špance.Svaka čast momcima,uprkos povredi Vraneša kojem su razbili bubnu opnu i morao na operaciju
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Prenos kao da se organizuje u Tanzaniji, a ne u prebogatom Singapuru. Kakvi diletanti realizuju ovaj prenos od početka prvenstva još, ovo je nevjerovatno...
Počesmo vrhunski, malo upadosmo u neki ritam koji definitivno nama ne odgovara, uglavnom držimo se.
PS: I pod Savićem Radović je prvi izvođač peteraca, koji mu je ovo promašeni, pa nerealno je da je on naš najbolji šuter ?
PPS: Kakav napad sa 2 igrača više, pa je li realno ovo uh...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 20-07-25 at 10:58.
Od kada pratim vaterpolo, po meni, jedno od najgorih izdanja. Ni suta na gol normalnog, niti neke osmisljene igre, bez koncentracije... Spanci cini se ne samo igracki, nego i kondiciono duplo bolji.
Davno napisah da nije bilo do Gojkovica. A nije ni do Savica. Treba shvatiti i prihvatiti da do medalje mozemo doci jedino ako ne ide protivnika. Ali mala smo vaterpolo sredina sa losim uslovima za rad, tako da je sve medju 6 najboljih po meni uspjeh...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Jesmo li počeli Gojkovića već da elaboriramo jesmo, dobro no se isto $etite da je Gojković tu 10 godina bio dok Savić nije ni godinu svezao. Dajte čoeku šansu prije no ga počnete porediti, Gojković ih je imao 50.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ne ne, savic da dobije 5 godina minimum
Ali realno nije ovo neki kvalitet
Sent from my iPhone using Tapatalk
BRAVO, kakvo demoliranje, medalja se smiješi, možemo li do zlata? Ne pratim ovu generaciju, koja je repka najkvalitetnija ?
https://www.cdm.me/sport/vaterpolo/a...polufinale-ep/
Neka to sad.No da vidimo kako da uspemo još para u fudbal.
Ja sam ubijeđen da su Crnogorci umjeli da zabubuljaju brojnijeg neprijatelja u kakav klanac pa da se stušte dolje da se pojakaju s njim.Od toga ostalo, a da nešto vrijedi,vaterpolo i rukomet,što je neđe i slično ovome što pomenuh iz istorije.
Livada,trava,trčanje po livadi...jok...ali oćemo mi da se probamo u nečemu što nam nema po čemu doć.To bih povezao sa bilijarskim stolom na Cetinje.Probali,viđeli da ne ide.Treba batalit to.
Uprijet/probat nešto malo u bacanje kugle i skok u vis i to je to.
dobismo i 'talijane. u finalu smo, brao za momke!
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Србија тек доминира Грчку. Сатријеше их.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Je li bio neđe prenos,odnosno oće li biti đe prenos finala?
Svaka čast momcima
rtcg.
Само да наставе са одбраном какву су играли досад и може се ово.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Мало ми за срићу триба.
https://x.com/_peroviceva/status/195...Jyso3bckA&s=19
АЈМО!!!
Ту вам је да узмете. Само тврдо и у наставку и злато је наше!
Kakav gol, Leka Ivović skida kapu, auuuh
PS: Ao, Stuupar
Sent from my S25 Ultra using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 24-08-25 at 18:11.
Realno prejaki
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk
Tu es mon héro!
kakvo gaženje.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks