Moze li se telekomov Huawei HG8245 gpon zamijeniti nekim mojim ili sam ogranicen na njihov?
Moras njihov CPE da koristis dok dobijes net na UTP. Poslije po kuci/firmi mozes da imas svoju infrastrukturu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Delete
Last edited by BiTrAtE; 02-10-25 at 10:53.
Pozdrav ljudi.
Interesuje me da li ima u najavi novih promocija Magenta paketa i da li će produžavati promotivni gratis period pretplate na 6 mjeseci, jer ovo sa tri mjeseca nema nekog smisla.
Kako da dobijem svoju PPPOE lozinku, hocu da prikljucim svoj ruter na telekomov huawei. Pitao sam u chatu, kazu mi da zovem 1500 ali naravno uvijek zauzece...
Nikako bez tako pa budi uporan
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Bika je caka da se skine configuration fajl,pa iz njega izvuce sifrirani password, a onda kroz huawei password dechiper da ti ga prebaci iz onih slova i znakova u sifru...
Sent from outer space using Tapatalk
Dobio sam lozinku u poslovnici ali sad muku mucim da stavim huawei u bridge mode i na njega povezem ucg-ultra...
Razmišljam da uzmem paket 1Gps/256Mbs recite mi kakvi su utisci, da li se stvarno dobijaju te brzine, ima li čestih prekida neta kakva je podrška? Hvala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Radi top, ni jednom mi nije zaštekao. Živim u zgradi. To što piše to i dobijam.
Može li neko reći koja je lista TV kanala u Magenti 1 M v5? Tj. Koji od ovih TV paketa sa linka, spada u Magentu M?
https://telekom.me/privatni-korisnici/magenta-tv-kanali
![]()
Kakvi su ovo razbojnici, prekinuo se kabal i visi po ulici, tek sjutra dan skontam da je to ocev kabal za optiku, i evo 5 dana nisu u stanju da dodju i rijese to, a svaki dan ih zovem.
Neko je napisao PiCom, koliko to izpravno zvuci.
Reklo bi se da na Zabjelo nema nista od servisa CTelekoma. Bice u Vojislavljevica kabal neko kinuo garant.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dosao prije 5 minuta, od 09:48 do 10:57 prekid. Bas me zanima sta je bilo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks